Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
to był spontan z tym pokoikiem bo oczywiście się z mężem dogadać nie mogłam
Nikodemko ja taki rwący ból miałam ale już w ciąży.. Więc stawiam albo na ciąże albo może po zabiegu to normalne?
Szcześciara spokojnie,kropek się jeszcze wgryzaa te kłucia,bóle do 12 tyg. będą pewnie często .
Nikodemko i Wiki ja zawsze bardzo czułam lewy bok (pamiętacie jak mnie przewertował na fotelu bo bylam pewna ze prawy nie działa i tylko z lewego mam owu) i powiem Wam,że w ciazy juz dalszej nawet tez go czułam..wszystko jest ok,torbiel był ale na prawym więc fizjologicznie kij wie o co chodziSzczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Omg! Jakie piekne Topominki 😍 Powiem Wam, ze az sie wzruszylam... To takie cudowne, ze jedna drugiej, poznanej na tym forum uszyla cos, z czego bedzie korzystal dzidzius ovufriendki, ach! Mam nadzieje, ze spotkam sie z ktoras z Was na sesji ciazowej i tez bede mogla byc czescia tych pieknych wydarzen
Julia93, przedszkolanka:), fiorella82, blair., Cytrynowy sok, tęczova, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie prog 25,80 ng/ml chyba dobrze??
zaskoczona jestem myslalam ze nici z owu
przedszkolanka:), Domi_tur, Dośka, Szczęściara, Niezapominajka2, alex0806, fiorella82, Lami, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, blair., Cytrynowy sok, tęczova, Biegającą-mama, Beti82, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julia93 wrote:Ja ciążowej sesji nie planuję, bardzo mi zależy na noworodkowej, ale to niestety tu bliżej musze znaleźć kogoś, bo gdzie z takim wypierdkiem po kraju jeździć. Ale jakbyś bliżej mieszkała Nikodemko to byłabym na 100%
Ciążowej nie robię bo po co uwieczniać takiego walenia
Po ciąży dieta, katownicze ćwiczenia i jakoś to będzie
Julia93 lubi tę wiadomość
-
Dośka tu mamy same zdolniachy. Co jedna to ma ukryty talent ☺️☺️
Wiki piękny prog.. Owulka była to na pewno. Czasami usg trzeba brać z przymrużeniem oka tymbardziej takie szybkie hihi..Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyDziewczyny, taki mi teraz przyszedł do głowy pomysł... Konkurs dla staraczek
która pierwsza wysika dwie kreski, ma ode mnie puchatą niespodziankę handmade dla malucha. Ja oczywiście nie biorę w konkursie udziału, bo za tydzień mam te dwie kreski już zaplanowane, więc byłoby nie fair
Julia93, przedszkolanka:), Lami, Szczęściara, alex0806, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, blair., Nikodemka, Cytrynowy sok, XxMoniaXx, tęczova, Beti82, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko Ja tak myślałam o kolonie jak mi łóżeczko przyjdzie za jakieś 2 tygodnie bo będę miała to gdzie trzymać;p także na pewno się odezwę. Jeszcze pomyślę czego mi trzeba, ale tak pościele czy kocyki to sobie sama szyjękokon to dla mnie czarna magia ;p
Fiorella co by to nie było, aż chce się sikac i zobaczyć 2 kreski ;pprzedszkolanka:), fiorella82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/66bffbd2b142.jpg
Na razie mam takie na stanie, ale jak szczęśliwa przyszła mama będzie chciała inny kolor, albo innego stwora, też da radę.
Przedszkolanko nikogo nie wykluczam, daje tylko staraczkom dodatkową motywację
Kiedyś wam tu pisałam chyba o stronce na Instagramie, ale możliwe że to był jeden z komentarzy, które się nie dodały. Zresztą ostatnio mniej robię, bo się ciepło zrobiło, no i wiecie, szydełko poszlo w odstawkę, teraz sadzonki i te sprawy...kark zakamuflowany na maksa, alex0806, Dośka, Ani0nka, Julia93, OlivkowaMama, Nikodemka, Cytrynowy sok, Wik89, przedszkolanka:), Niezapominajka2, tęczova, Biegającą-mama, Szczęściara, Beti82, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam średnie wyniki, pomożecie?
Tsh 0.85 (bajka 😜)
Ft4 0.94 (0.93-1.71)
Nigdy nie miałam takiego niskiego, zawsze miałam za duże i zbijaliśmy do mniej więcej 1.4, że niby takie najlepsze. Więc o czym świadczy ten wynik? Że dawka za duża 😳?
Mocz ok, a z morfologii:
Erytrocyty 3.55 (3.93-5.22)
Hemoglobina 10.9 (11.2-15.7)
Hematokryt 32.4 (34-45)
Mpv 9.2 (9.4-12.5)
Bazofile 0.01 (0.02-0.10)
Wychodzi z tego tylko anemia czy coś jeszcze, bo tych 2 ostatnich wyników nie znam i nie wiem o co chodzi 😌 -
Kark wygląda mi na anemię. Pewnie dostaniesz żelazo do suplementacji. A z tym ft4 to miałam to samo ostatnio, przy dolnej granicy, 0.99 chyba. Endo właśnie zwiększyła mi dawkę euthyroxu żeby poszło do góry.
Fiorella cudownościWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 22:00
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵