Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fiorella jejku jakie cuda tworzysz 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Staraczki do dzieła ❤️
A ja się trochę przeraziłam, chciałam się ogolić tam i już kurde nie widzę psiochy, no nie widze, brzuch wszystko zasłania... a niedawno jeszcze na wizytę się golilam i takiego problemu nie było... 🙈 mam brzuch jak w 7 miesiącu... boje się ze za duży jak na tak wczesna ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 22:09
fiorella82, Nikodemka, tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dlatego mi się nie chce golić ostatnimi czasy ;p mąż stwierdził że on by się bał że mnie zatnie więc sobie będę radzić z lusterkiem jakoś;p nie zdążyłam z laserem przed ciążą chociaż miałam takie ambitne plany ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wik- jaki piekny progesteron
Moj przy Twoim lezy i kwiczy...
Fiorella - aaaaaaa!!! Chce tego rudego Misia w szaliku, zakochalam sie 😍😍😍 Nie no, chyba dorysuje jutro kreche na tescie 😎
Julia - wrr! Kazda kobieta jest piekna, a juz w szczegolnosci w ciazy i nikt mi nie powie, ze nie!fiorella82, tęczova lubią tę wiadomość
-
Przedszko ale cuda 😍
Fiorella super motywacja, kocham takie rzeczy 😊😊😊 lisek i mysza w zielonej czapce moje ulubieńce 🐹😍
Wiki jaki próg 😮😀 szok, zazdroszczę.
Nikodemko ja na 100% zrobię u Ciebie sesje, kwestia tylko kiedy urośnie mi ten brzuch 😀😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 22:37
Nikodemka, przedszkolanka:), fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Julia, jaki spaslak, co Ty mowisz?! Wygladasz swietnie!
Edit: Fiorella, czy mis na pocieszenie nie wchodzi w gre? 😂 a tak na powaznie, to daj tego instaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 22:46
przedszkolanka:), fiorella82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Haha Julka mam to samo ;p mój mąż to nawet lubi jak się nie gole, jakiś dziwny ;p ale ja to muszę mieć perfekcyjnie ;p w razie jakiejś nieplanowanej wizyty faktycznie wiocha ;p chociaż im to pewnie zwisa
W ogóle zawsze myslalam że przed porodem każą się golić na zero a gdzieś mi ostatnio mignal artykuł że lepiej nie, bo to może przy ewentualnym CC źle goic ranę... człowiek się nowych rzeczy dowiaduje ;pJulia93, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Julia, jaki spaslak, co Ty mowisz?! Wygladasz swietnie!
Edit: Fiorella, czy mis na pocieszenie nie wchodzi w gre? 😂 a tak na powaznie, to daj tego instaCytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość