Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Jasne że tak
pracowałam z położną, trochę historii z porodowki znam ;p to był główny temat niekiedy przy śniadaniu;p jak nie kupa to porody :p
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:54
Cytrynowy sok, fiorella82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyJa zawsze lewatywa, bo M jest przy porodach. Dzięki temu nasze pożycie małżeńskie się nie zmieniło 😊 Za to nie wiem jakby na mnie patrzył jakby pochylając się chciał zobaczyć główkę, a tam co innego by się "parło" 😲
Ja przed cc dostałam maszynkę, położna kazała iść pod prysznic, odkazić się znajdującym się tam super specjalnym żelem i wygolić. Dobrze, że wcześniej w domu M mi pomógł, bo pod koniec zawsze mam taki brzuch, że ni chu chu 😅Ani0nka, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Hej Teczova, nie wiem niestety, ale zbadaj jeszcze raz czy dwa w trakcie cyklu zeby miec pelen obraz (bo chyba bada sie tez w okolicach owu i 7dpo). Ja nie wiem jak interpretowac Twoj wynik, ale w czwartek pytalam lekarza o ten estradiol czy jest do zbadania skoro nigfy nie badalam, a on stwierdzil ze poki co wazniejsze są tsh, prolaktyna, prog, insulina. Badalas to wszystko juz?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Iść spać po 21 a forum tentni życiem 😂 😂 😂. Też nie złapałam się na zdjęcie Julki nosz trudno.
Fiorella jakie cuda. Pisałam wczoraj że dziewczyny mają ukryte talenty😎😎
Tęczova może zbadaj sobie estradiol bliżej owu.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Teczova, hmm no to moze jest jakis sygnal zeby faktycznie sie tym estradiolem zainteresowac mocniej, sprobuj jeszcze aprawdzic jego poziom w kolejnych fazach i pokaz wyniki lekarzowi niech mysli
swoja droga tez chetnie bym zrobila to badanie mimo ze moj lekarz nie skierowal mnie na nie...mam troche wyzsze wartosxi androstendionu i testosteronu (niby wszystko w normach, ale tak w gornej polowie a nie w dolnej), i dlatego chcialabym wiedziec co z estradiolem
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki prog przepiekny
Cos tam sie kluje juz chyba
A masz reszte wynikow? Czy przegapiłam cos?
Fiorella przesłodkie misiaki na bank cos kiedys zamowie
Meggs a jak TY sie czujesz? -
Na pewno przed porodem nikt nie będzie Wam się kazał golić na zero. Przeciwnie. Mądra położna Wam powie, że w ciąży zwłaszcza to nie wskazane, bo nie ma bariery przed drobnoustrojami. Kobiety, które się gola lub bardzo krótko przycinają całe owłosienie (chodzi głównie o to na wargach sromowych), częściej maja infekcje. Ja jestem na to najlepszym przykładem, dlatego przestałam się golić, tylko przycinam (co w ciąży też jest trudne).
-
Witam w 20 tygodniu😍
Fiorellla lecę i ja na insta
Teczova u mnie było to samo i przy Poli i przy Olku. Niestety przy moich długich cyklach wskazywalo to na pozna owu lub wcale i złej jakości..
Ja wstałam z bólem głowy i tej cholernej ósemki ;/
Na pocieszenie pukanie mam w brzuchu😊😍🤗Dośka, Cytrynowy sok, Wik89, Lami, tęczova, fiorella82, Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Ach i do nacięcia krocza nikt nic nie goli, bo nie ma czasu na taką zabawę. Na każdy tego typu zabieg jak golenie (choć już tego się chyba nie praktykuje) lub lewatywa trzeba wyrazić zgodę. U mnie było tak, że o lewatywę musiałam wręcz poprosić. Nie chodziło mi o kupę, bo organizm się i tak oczyszcza sam przed porodem, ale o fakt, że lewatywa czasem przyspiesza skurcze.
-
Zrobilam test, czekalam na jego wynik i w tym momencie pojawilo sie plamienie... I to nawet nie brazowe, tylko od razu krew