Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dośka oczywiście, że możesz się dokleić tym bardziej, że jesteśmy praktycznie na tym samym etapie ciąży 😊 termin masz na 1 listopada? Ja 27 października 😍 i pokazuj swój brzusio 😁 bo nas już pewnie podejrzałaś 😁 jakieś objawy, jak się czujesz
tu jest atmosfera zajebista❤️ Nigdzie indziej się nie udzielam 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 09:52
Dośka lubi tę wiadomość
-
Arashe - nie strasz mnie tym orgazmem, bo jesli to prawda, to nigdy nie zajde w ciaze! :d Mowiac wprost, ja nie mam tego rodzaju orgazmu, nigdy nie mialam.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie!
Tak termin mam na 1 listopadaPóki co lekarz obstawia chłopaczka. Mogę wrzucić zaraz fotkę tylko muszę rozgryźć jak to się robi
Mam 28 lat i jestem z PoznaniaOlivkowaMama, Cytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Dośka witaj i zostan na dluzej! Gratulacje:)
A ja Cie chyba pamietam z miesiecznych watkow na różu!!
No z tym orgazmem to u mnie tez iednoczesnie nie wychodzi, kurka, nigdy sie tym nie przejmowalam, ale moze musimy jakos nad tym popracowac
Nikodemko wszystko jedno chyba jaki rodzaj (niektorzy twierdza, ze jest jeden rodzaj orgazmu niezaleznie od tego w jaki sposob sie go osiaga), wazny jest jak rozumiem moment, zeby osiagnac go jak najblizej momentu gdy facet konczy (poprawcie mnie jesli zle zrozumialam) takze kazda ma szanseArashe, Cytrynowy sok, Dośka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej Wiki , miło ze pytasz.
Leże sobię w łóżku, dziś chyba nie wychodzę. Plamię jeszcze na brązowo. Bałam się zrobić zastrzyk z heparyny i tak o. Ale ogólnie jest dobrze, musi być! 😊Nikodemka, Pestkaa, Ani0nka, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Arashe - nie strasz mnie tym orgazmem, bo jesli to prawda, to nigdy nie zajde w ciaze! :d Mowiac wprost, ja nie mam tego rodzaju orgazmu, nigdy nie mialam.
-
Matko i córko, przez te tematy z rana to siedzę nad śniadaniem i zjem dopiero za chwilę, jak skończyłam czytać
Zastanawiam się przez was w jakiej pozycji zaszłam teraz
Pamiętam, że był to szybki bzyk w Wigilię. Dosłownie szybki numerek i z powrotem do moich rodziców na kolację
Co do orgazmu to u nas różnie bywa, jak się nie uda w trakcie to mąż zawsze o mnie zadba
Teraz mi dużo nie potrzeba
Mam wrażenie że na dole wszystko ściśnięte, spuchnięte.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny sprowadzcie mnie na ziemię bo mąż będzie miał za tydzień wolne w piątek i już mi się oczy zaświeciły żeby pójść na wizytę za tydzień. To będzie 6t2d. Powiedzcie że to za wcześnie to sobie podaruje 😂 😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro trudno powiedzieć, bo ja (5t6d), przedszkolanka i chyba większość dziewczyn widziały już jakiś konkret, zarodeczek z serdusiem nawet, ale też wiele dziewczyn najadło się strachu niepotrzebnie, bo nie było widać nic albo niewiele, np. tylko pęcherzyk...
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Ja bylam 6t5d i miałam serduszko i pół centymetra człowieka. Im później tym lepiej bo w zależności od sprzętu można tylko zawału dostać.
Meggs jak Ty się czujesz?
A w ogóle to mój syn został poczęty bez mojego orgazmu bo się jakoś na kanapie w nie mojej pozycji ulozylismy 😂😂😂Szczęściara, Lami, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Julka nie wierze!!! Na ogól się powstrzymuje ale na temat 500+ bym odpalila!!
Kochane,bezwstydny synuś 250g. 😍😍 wszystko ok,szyjka długa,wody i łożysko w porządku. Miala być wizyta za 3 tyg. Ale maluch duzy to juz za 13 dni jest połówkowe 🤗🤗 na wadze +1.6 od straty. Od startowej 0.8 g😀 licytowałam z lekarzem czy to dużo czy malo😂😂
Kupuje truskawki i lece zmienic meza i do okulisty 😀sunshine03, Szczęściara, Nikodemka, tęczova, Niezapominajka2, Pestkaa, Cytrynowy sok, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Lami, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Wiki tak udzielałam się na miesięcznych!
I dzięki, fota załadowana:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af911625cd48.jpg
To zdjęcie dzisiaj z rana w mojej piżamce z pepco haha
Anionko samopoczucie dobreTydzień temu nawiedzały mnie bóle głowy, teraz jest już okej, raz po raz czuję brzuch.
Ja zaszłam wisząc z tyłkiem do góry, u mnie mocne tyłozgięciealex0806, Lami, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Szczęściara, Cytrynowy sok, Pestkaa, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, przedszkolanka:), madziorek86, blair., Arashe, fiorella82, Biegającą-mama lubią tę wiadomość