Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs jaki wspanialy bobasek! Super! Gratulacje😍😍
U mnie dzis owulak bladawyyy wiec nie nastraja mnie jakos... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f51f435be0f.jpg
No i chyba go zalalam 😂
ale zatestuje jutro rano tym pink testem..
Kark udanego wypoczynku!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 20:58
Ani0nka, Meggs, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik od razu pisz co i jak ❤️ Będę od rana czuwać 😘
Meggs witaj w klubie niebieskich matek 😁❤️ Cudowny syn i piękne zdjęcia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 21:04
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs nawet na 3D pisiorka małego widać!!😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 21:07
Meggs, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤ uspokoiłam się. Normalnie kamień z serca...
Anionka masz rację, dobrze wypatrzyłaś 😋 co chwila na usg nam siusiaka pokazywał, bezestydny!
A brała któraś z Was w ciązy globulki Macmiror 500? Mam zapisane teraz.
blair. lubi tę wiadomość
-
Wiki, oczywiście jak to my, wszystkie nakręcaczki, ale muszę napisać, że te krechy na owulaku to obie na mocne wyglądają 😊
No, Meggs, naprawdę chyba jedno z wyraźniejszych 3d jak na 13 tydzień jakie widziałam. Świetna pamiątka 😊
Chciałam powiedzieć, że już mamy drużynę piłkarską skompletowaną nawet ponad normę. Wszystkie następne USG to dziewczynki, jakiś występ jeziora łabędziego przecież trzeba zrobić! (chociaż Szczęściara pewnie też z chłopakiem wystrzeli 😂).
Szczęściara, Meggs, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Lami nadrabiam po całym dniu i stwierdzam, że ja chętnie pojadę 70km od Wrocka skoro mówisz, że takie wypasione jedzonko jest😂😂😂
Byłam dzisiaj na rzęsach, czuję się teraz jak słoń ale z rzęsami 😁😁
A w ogóle przyznam szczerze, że pomijałam skutecznie wszystkie posty o wózkach bo mamy po mojej siostrzenicy, stary ale jary, a tu właśnie wyskoczyła opcja nowego wózka w prezencie i błądzę jak dziecko we mgle, nie wiem co warte uwagi w rozsądnej cenie 🤯Wik89 lubi tę wiadomość
-
Meggs Ja miałam w pierwszej ciazy macmirror, teraz po szczęśliwej owulacji tez mi przepisał ale akurat wtedy nie zastosowałam. Jeśli jakas infekcja jest lepiej szybko zaleczyć ! I zakaz basenu
pamiętam , ze mi kazał chodzić bez majtek, tylko w przewiewnych gatkach i codziennie wypić szklaneczkę kefiru.
I jeszcze do Ciebie Meggs mam pytanie , u ciebie w badaniu mocz ma normalne pH ? U mnie teraz 7 to jeszcze całkiem całkiem ale w pierwszej ciazy miałam cały czas 8 i lekarz na czerwono zapisał Wegetarianka. Takie wysokie pH chyba może sprzyjać właśnie infekcjom -
Lami też coś czuję że to chłopak ale nie nastawiam się biere co dają 😂 😂
Monia zależy jakie duże. Jak średnie to pepco a jak większe to jysk. Tylko w jysku przezroczyste.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 21:52
Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Biegającą-mama wrote:Meggs Ja miałam w pierwszej ciazy macmirror, teraz po szczęśliwej owulacji tez mi przepisał ale akurat wtedy nie zastosowałam. Jeśli jakas infekcja jest lepiej szybko zaleczyć ! I zakaz basenu
pamiętam , ze mi kazał chodzić bez majtek, tylko w przewiewnych gatkach i codziennie wypić szklaneczkę kefiru.
I jeszcze do Ciebie Meggs mam pytanie , u ciebie w badaniu mocz ma normalne pH ? U mnie teraz 7 to jeszcze całkiem całkiem ale w pierwszej ciazy miałam cały czas 8 i lekarz na czerwono zapisał Wegetarianka. Takie wysokie pH chyba może sprzyjać właśnie infekcjom
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Meggs, cofnelam sie do zdjecia Twojego dzidziusia i sobie przy nim pochlipalam... Piekny synuś, przez te dokladne zdjecie wyobrazilam sobie, ze mam takiego w brzuchu i za chwile sie ocknelam. Cieszcie sie tymi chwilami, chociaz wiem, ze na pewno to robicie.
Wik, mocno trzymam kciuki za Twoje testowanie.Wik89, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:57
madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”