Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Meggs, cofnelam sie do zdjecia Twojego dzidziusia i sobie przy nim pochlipalam... Piekny synuś, przez te dokladne zdjecie wyobrazilam sobie, ze mam takiego w brzuchu i za chwile sie ocknelam. Cieszcie sie tymi chwilami, chociaz wiem, ze na pewno to robicie.
Wik, mocno trzymam kciuki za Twoje testowanie.
Wiem, że sama to wkrótce poczujesz 😊 a wtedy całe te starania przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie.tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Wybacz mi !!! Pojechałam i zapomniałam! Ale mam gdzieś stare zdjęcie nówki, też się liczy bo jakby tak zliczyć ciąże od 3 lat istnienia salonu to możnaby zasiedlić spore osiedle 😂😂😂 daj mi 5 minut na przegrzebanie pamięci i wrzucam ❤️❤️
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziorek, Meggs, gratulacje!!!
Anionka, ja z 13 czy 14tc też mam zdjęcie 3d sterczącego siasiaka córki, który okazał się łechtaczką 😂
Tęczowa ja bym podeszła do ogilnego i spróbowała wbić się do diabo na nfz. Insulina po obciążeniu wysoka, ale czy to się kwalifikuje już do konkretnej diagnozynto musi się specjalista wy powiedzieć. U mnie insulina po 2h jest wyższa niż po 1h np. No i homa-ir wysokie.
Monia, ja kupuje w pepco ☺ U nas Kajtek ma mega alergię na kurz, więc i tak jesteśmy zmuszeni do pudełkowania. Jak musiałam kupić 10 pudeł i sprawdziłam ceny w necie, sklepach itd to w końcu zdecydowałam się na pepco, bo nie zbankrutowałam 😉madziorek86, tęczova, Meggs lubią tę wiadomość
-
Madziorek, gratuluje!
Meggs, powiem tylko, ze mam nadzieje, ze bedzie mi dane to poczuc i zapomniec o tym, co dzieje sie ze mna teraz. Przeczytalam dzis to, co powiedziala Dorota Wellman o swoich uczuciach podczas 5-letnich staran o syna. Zrobilo mi sie tak cholernie przykro, ze w ogole musimy przechodzic przez tak trudne emocje, przez te wszystkie badania... Strasznie to niesprawiedliwe i trudne.madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biegającą-mama wrote:A jeszcze zapytam bardziej doświadczone
jest sens przy krzywej cukrowej zrobić jeszcze te insuliny tak dla siebie by spr czy ok?
kark zakamuflowany na maksa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Meggs piękna dzidzia
Madziorek Twoja teżfajny prezent
Anionka z dużym opóźnieniem, ale mi się przypomniało, że pytałaś o strumień moczuno więc u mnie ciśnienie znacznie mniejsze a częściej, tak jak mówiłaś
Co do pH moczu to mam 7 i w pierwszej ciazy też cały czas miałam 7. Infekcji dróg mózgowych nigdy nie miałam jak dotąd.
Powiedzcie mi cięzarne czy macie jakąś wiedzę na temat tego, że jeszcze przed porodem od tego roku trzeba sobie wybrać położna i chodzić na spotkania?
Ostatnio siostra mówiła mi, że jest taki obowiązek jeszcze przed którymś tam tygodniem ciazy.
Może rzepakowepole coś wiesz w tym temacie?
A co do pudełek to ja mam wsuwane w mebelki z Ikei, chyba też są z możliwością dokupienia zamknięcia.Ani0nka, madziorek86, Meggs lubią tę wiadomość
-
Madzioek ciocia Pestka odmachuje maleństwu 🖐 super, bardzo się cieszę
Domi ja mam wózki trochę przetrzepane, zależy czego szukasz, jak zależy Ci na kompaktowości wózka - w miarę lekki (ale trzeba pamiętać że lekkie to i tak 8-9 kg) i spacerówka składająca się do jednego pakunku to mogę napisać nad czym ja się zastanawiam, jeśli Ci nie zależy na mniejszym i lżejszym gabarycie to uuu możesz przebieraćmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Hej;)
Madziorek ale fajnie,takie wizyty na spontanie są najlepsze
Ja witam w połowie ciąźy 😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a31ae84c81f.png
Mały straszyl matke od wczoraj ,wzięlam detektor i zacząl fale robić - w końcu całą trójką mogliśmy popatrzeć 😊
Wiki jak test??
Nikodemko tez to czytałam..tak samo jak kibicuje Rozenkowej mega mocno. Ale tak jak napisała-warto było walczyc by to poczuć 😊
Lami, madziorek86, blair., Dośka, Wik89, Ani0nka, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Madziorek, piękna.ta Twoja dzidzia! Jak rośnie szybko! 💗 Zaraz będzie 6 cm, 13, a później to już tylko coraz szerzej będziesz rece rozkładać, bo będą już obie potrzebne, żeby zobrazować wielkość 😊
Przedszkolanko, no to teraz z górki! 😊
Ostatnio jak Rozenek była w DDTVN to mówiły o darmowych badaniach nasienia w czerwcu w klinice "Bocianek", "Mój bocianek"? Jakoś tak.madziorek86, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Fiorella śniło minusie dziś ze napisałaś ze jest bladzioch z drugiego moczu wiec trzymam kciuki:)
Wiki jak u Ciebie?
Przedszkolanka ja dokładnie w tym samym dniua mdłości dalej nie odpuszczają zdarzają się tez wiec orne wymioty plus ciśnienie tak niskie ze nie mam na nic siły zazdroszczę Wam tej energii tyle rzeczy w domu do zrobienia
Dzidziuś tez jakiś zaspany bo mało się rusza od wczoraj dobrze ze w pon usgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 09:16
Lami, przedszkolanka:), fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Ja się witam w 24 tc
Dzisiaj od rana z uśmiechem, słoneczko świeci i planuję porobić coś na działce o ile dam radę
Mam tam tylko kwiatki i krzewy owocowe plus drzewka, ale gdzieniegdzie muszę poplewić
Magdziorek, Meggs, super że wizyty udane i maleństwa podejrzałyścieJa przeglądając zdjęcia USG na telefonie aż mam łzy w oczach, że toto takie małe było, jak fasoleczka
Więc niedługo wasze zaczną tak mocno kopać
Moja mała też przez noc i dzisiaj się mniej rusza, chyba jakaś zaspana
Arashe z tego co wiem, to żadnego przymusu wybierania tych spotkań nie ma. Od skończonego 21 tc przysługuje ci opieka położnej i tzw. edukacja. Ja zaczynam chodzić w poniedziałek na te edukacje właśnie. Wybrałam sobie położną środowiskową, z nią będę się spotykać i to będzie coś w stylu indywidualnej szkoły rodzenia. Ale tak bardziej teoretycznie, bez ćwiczeń. Wklejam Wam linka, jak to u mnie wyglądaDo tego moja położna jest jeszcze doradcą laktacyjnym
No i jak normalna położna środowiskowa, po porodzie przyjeżdża do matki i dziecka przez 8 tygodni na patronaże.
http://optima-medycyna.eu/page.php?117Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 09:23
madziorek86, Wik89, przedszkolanka:), Meggs, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵