Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysunshine03 wrote:https://fetalmedicine.org/research/assess/trisomies
Trisomy 21: 1 in 667
Trisomy 18: 1 in 1667
Trisomy 13: 1 in 5000
A po skorygowaniu o crl, nt i tętno:
Trisomy 21: 1 in 5000
Trisomy 18: 1 in 10000
Trisomy 13: 1 in 10000
U mnie i M są znowu przypadki raczej z problemami rozwojowymi - asperger, schizofrenia, autyzm i upośledzenie spowodowane przez poród.
Ale to mnie nie powstrzymuje przed posiadaniem dzieci czy rodzeniem ich ☺ -
Ja sprawdzilam wszystkie wina 0% i wszystkie piwa 0%- nie wiem czy któraś lubi piwo pszeniczne, ale Żywiec ma teraz Białe 0%,w mojej Żabce pod domem specjalnie dla mnie szefowa sprowadza wszystkie rodzaje 😂 piwo 0% to jedyne co mi pomaga na zgagę
Ale marzy mi się mojito, takie z dużą ilością rumu i mięty 😂😂Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:Te piwa 0% są faktycznie tak zero zero? Miałabym ochotę na takie mocno zmrożone, te bąbelki... mmm... A tu dupa, od grudnia nic nie ruszyłam
alex0806 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Chyba na jakiś upalny dzień się zaopatrzę w takim razie
Jak na razie dzisiaj pogoda nie zachęca, a trzeba wyjść do sklepu... Ruszam dupkę na krótki spacer
Laura dzisiaj wyjątkowo mało ruchliwa, albo kopie "do wnętrza". Pewnie w nocy znowu nadrobi, dzisiaj spałam z przerwami po 1-1,5 h. A co dopiero jak będzie miała z 2 kgLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No właśnie... Proponuję w lecie wypad na takie piwko 0% albo spacer z wózkami wtedy
Miałam szyć i co? Poszłam do sklepu, zaczęło mi trochę kropić na łeb, wróciłam i znowu odpoczynekZrobiłam sobie kisiel i chyba do książki siadam. Mam dzień lenia jednak. Byleby przebimbać do jutrzejszej wizyty!
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My bylysmy dzis u lekarza. O malo mala by mi wyladowala w szpitalu. Bo ma biegunki takie jakby ropa z sluzem i nitki krwi. Dzis juz lepiej teraz. Ale rano znow brzydka zrobila.
Meggs wspolczuje stresów i nerwow . wiem ze final bedzie szczesliwy i zdrowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 13:42
-
Ja przetestowalam wszystkie marki piw o smaku mango i zadne nie jest „mangowe”, wiec nie macie czego zalowac
Wybralam sie na maraton po lumpexach i umieram na bol glowy, chyba szykuje sie jakas zmiana cisnienia. -
Nikodemko nie strasz, bo u mnie takie zmiany kończą się migrena, a dopiero co przeszła...
Ja to bardzo lubię pszeniczne to ciekawa jestem tego w wersji zero
Dzis musiałam tyle załatwić, że brzuch mnie ciągnie aż do tyłka...
Przyszły też moje legginsy i bluzka z Lidla i jestem zadowolona. Kolor bluzki okazał się lepszy niż na obrazku, co się rzadko zdarza
Moje płytki krwi spadły już poniżej 100 tys, mam nadzieję, że nie wyślą mnie na bezsensowna obserwacje do szpitala. -
Ja już po wizycie. Mała wiercipięta się kręci, po prostu jej nie czuję, tylko wtedy jak jakieś sztuki walki uprawia o 23. Szyjka 4,7 cm, w 4 tygodnie skróciła się równo o centymetr, ale to chyba nadal super wynik.
Powiedziałam o całym ustalonym planie z okulistą i szczepieniem i tym, że jestem za 3 tygodnie czy tego chce czy nie, przyklasnęła 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 15:01
Magda - mbc, alex0806, Dośka, Domi_tur, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Arashe, Wik89, przedszkolanka:), blair., Szczęściara, OlivkowaMama, madziorek86, Niezapominajka2, Meggs, Pestkaa, Słoneczko123, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny