Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Rzepakowe nie zartuj 😂
Pozniej podejrzenie dziewczyny i na połówkowych już pewność. Po tym mój lekarz powiedział, że już nigdy nikomu przed 20 tygodniem nie powie jaka płeć.
kark zakamuflowany na maksa, Cecylia, Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 00:03
blair., Pestkaa, OlivkowaMama, Ani0nka, Dośka, sunshine03, Niezapominajka2, Lami, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Biegającą-mama, Wik89, Szczęściara, Słoneczko123, alex0806, przedszkolanka:), tęczova, Domi_tur, Arashe lubią tę wiadomość
-
Powtórzę się po raz milionowy UWIELBIAM oglądać zdjęcia z usg ❤ super dzieciątka!
Ja dziś odchorowywałam wczorajszy szturm na szafę, musiałam zrobić segregację i nie sądziłam, że aż tak sobie tym zaszkodzę... noc nieprzespana, brzuch ciężki, bolący... muszę chyba bardziej przysiąść na dupieDomi_tur lubi tę wiadomość
-
Hej, to o ja się dopisze bo dziś miałam połówkowe. Wszystko dobrze, wszystkie wymiary w punkt się zgadzają z terminem porodu 09.30 . Waga 420g . I już na 100% dziewczynka wiec będzie u nas parka 😉
Szyjka 3,5cm i lekarz mówił ze super wiec Lami ta twoja to wogole wypas 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 21:26
kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, Słoneczko123, Lami, Dośka, alex0806, madziorek86, sunshine03, przedszkolanka:), tęczova, Pestkaa, blair., Wik89, Domi_tur, Ani0nka, Szczęściara, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie podobnie jak u Rzepakowej - na prenatalnych w 13tc sterczał jak byk wyrostek na usg 2d.
Na 3d w 13tc i 17tc było widać cały czas i jajka i peniska, ale ginka mówiła, że na 80% dziewczynka, bo chłopcy nie mają na tym etapie jajek i to pewnie opuchnięte wargi sromowe.
A na połówkowych już 2 ginów na 100% potwierdziło córcię ☺
Ale łechtaczkę miała niezłą 😅madziorek86, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe, ale dziś był wizytowy dzień 😉 Gratulacje dziewczyny, rosną nam te bobasy 😊
Przydałoby się doładować listę o nowe zafasolkowane 😃
Beti, chyba przegapiłam, jak działka? Kupiona?
Pestko i Magda mam pytanie... Czwartek jest 14 dzień od dostarczenia reklamacji. Czyli jest teraz ten warunek, że w piątek, jeżeli nie zdażą nam odpowiedzieć to z automatu nam uznają reklamację? Możemy wtedy wbić i z jakimś sprytnym pisemkiem zażądać kasy albo nowego sprzętu?Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny