Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Odstawiłam się jak stróż w Boże Ciało na najgorszą imprezę w historii 😂 zjadłam beczkę ogórków małosolnych i do domu😂 generalnie myślę, że wesela na trzeźwo na których nikogo się nie zna, a towarzystwo mocno średnie to kiepski pomysł na tym etapie ciąży... Halyny, Grażyny i Dżesiki które mają więcej dzieci niż lat, dające złote rady i sypiące hasłami " No teraz to Wam się zacznie. No teraz to czas będzie leciał. No teraz to już nie skorzystacie z życia" 😂 no cóż, myślałam że niedługo przyjdzie czas by urodzić, a tymczasem czas żegnać się ze światem 😂
P.S Tęczova - no no no! Co to za prog!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 09:41
Niezapominajka2, madziorek86, tęczova, blair., Magda - mbc, Pestkaa, Biegającą-mama, kark zakamuflowany na maksa, Meggs, Beti82, Nikodemka, Ani0nka, Dośka, przedszkolanka:), Szczęściara, Nona, Wik89, sunshine03, Słoneczko123, Lami lubią tę wiadomość
-
hhaha Domi ❤️
a ja się witam w donoszonej ciążyPestkaa, Biegającą-mama, tęczova, Meggs, Beti82, alex0806, Ani0nka, Dośka, przedszkolanka:), madziorek86, Szczęściara, blair., Wik89, sunshine03, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda gratuluje! Wszystkie już tu odliczamy !
Domi te złote rady to dlatego bo jak zobaczyły taka łaskę w ciazy to im rozumy pozabieralo z zazdrości 😂
Słoneczko a może przez prace - stres , mniej snu , zmęczenie i wysiłek fizyczny to wszystko przedłuża cykl ... -
A my pojechaliśmy na 4 dni na Mazury do ośrodka z domkami letniskowymi, wszystko fajnie , warunki super, tylko mi ciężko jakoś. Nie sądziłam ze będę tak narzekać w ciazy, chyba ten brak ruchu na mnie wpływa. Mój 2 latek wstaje o 5 i od razu chce iść nad wodę , na płac zabaw i oczywiście ja muszę być przy każdej zabawie. Już bym wróciła do domu, żeby mieć trochę spokoju.... a jedziemy w połowie lipca na 7 dni do Mielna nie wiem jak ja to przetrwam, podróż i te ciagle jęki 😭
-
Julia93 wrote:Alex w którym lidlu te prześcieradła złapałaś? Było dużo?
ale to normalnie w koszach było a nie w tym -50% z resztek.
Witam się w niedzielę. Dzisiaj coś po spaniu mam już tak wcześnie. A do 2 oglądałam film i padnięta byłam. Nie wiem co to, chyba chore sny mnie wzbudziły. Dzisiaj idziemy na koncert do filharmonii, tak ze znowu się zapowiada aktywny dzieńdo południa na działeczce, później wracamy do Opola i filharmonia a później pewnie Manekin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 07:48
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja się witam z Wami w 20 tygodniu ciąży! 😊😊😊 wg usg nawet w 21 tygodniu! 😍😍😍 to u mnie już z górki 😁😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 08:18
alex0806, Beti82, przedszkolanka:), Szczęściara, Nona, blair., Dośka, Pestkaa, Wik89, Lami, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Jak sobie pomyśle ze na 21 października mam termin i za równe 4 miesiące mogę rodzic bo to będzie ciąża odnoszona, ponad 2 tygodnie orzed terminem to się już zaczynam cykać 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 08:26
-
Hej
Magda ale zleciało co?;o
Anionka gratuluję połowy 😊
Teczova no prog to ja nawet takiego w ciąży nie mialam ;o
Domi Ciebie jak zobaczyć od tylu to by się nie powiedziala,ze w ciazy! Tylko brzuch z przodu widac 😀
My dzisiaj idziemy na wsi na dzień dziecka wiec beda ploty,że A.z brzuchem będzie 😂😂Ani0nka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
No z tymi "dobrymi radami" to tak będzie już teraz na każdym kroku, czy w ciąży, czy już po narodzinach. Kurcze, ale chyba jesteśmy świadome tej zmiany w swoim życiu bo same ją sobie zaplanowałyśmy
Więc ja nie rozumiem takich komentarzy rodzinki.
Zwykle zlewam takie teksty ludzi. Szczególnie teściowej, jak coś dowaliMam swój rozum
Ja to jeszcze niecałe 3 miesiące i mogę rodzić, też będzie donoszonaCieszę się, bo tak naprawdę lato przeleci szybciutko i w końcu będzie ona - ta cudowna, wymarzona, wrzeszcząca kruszynka
Która na razie stwierdza, że fajnie matkę kopać boleśnie po pępku
Wczoraj poszliśmy na długi spacer po rodzinnej miejscowości i spotkaliśmy dużo znajomych, co chwila ktoś. Wszyscy zachwycali się brzuszkiem, że niby taka fajna piłeczka i tylko w brzuch poszło. A mi już przybyło znowu 2 kg w ostatnim tygodniu! Nagle ta waga wyskakuje co 2 kg. Przez np. 2 tygodnie stoi i bum, nagle te 2 kg więcej. Też zauważyłyście takie skoki?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:02
Beti82, Dośka, Wik89, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyAlex, ja też mam skoki wagi
wywołuje to szok na mojej twarzy, jak wchodzę rano na wagę
Magda wow, super!ale to zleciało
przed chwilą byłaś w 28tyg
jak się patrzy na czująś ciążę to się wydaję, że leci czas, jak szalony, a jak na swoją to się dłuży 😂😂😂
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa 😁 Przedszkolanko sporo osób brzuch zauważalo wczoraj dopiero jak się za niego łapałam😂 ale byłam sensacją wieczoru jak wyszłam z mężem na parkiet, niektóre wieloryby zbierały szczękę z podłogi... 🙈
Była jeszcze seria pytań kiedy braliśmy ślub, okazuje się, że to było istne grono matematyczne bo wszyscy doliczyli się, że musialam być już wtedy w ciąży 😂 i na nic próba opowiedzenia o tym jak zaczęliśmy się starać i po prostu się stało zgodnie z planem , "ooo wpadka zaliczona, ślub z rozsądku, ale miłość jeszcze przyjdzie nie bójcie się!" 😂😂😂 także tego...
Idę sobie zrobić jakieś pyszne śniadanie, trzeba celebrować ostatnie tygodnie życia zanim się skończy 👹sunshine03, tęczova, Lami, Magda - mbc, przedszkolanka:), blair., Nona lubią tę wiadomość