Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda ja nie miałam biegunki, ale też łatwiej mi się robiło
Ale się cieszę na samą myśl, że to już u Ciebie tak niedługo
Nona nie lubię Twojego plamienia
Ani Twojej bieli słoneczko i braku @Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark zakamuflowany na maksa wrote:Reszta wyników:
Kwas foliowy 21.4 (3.9-26.8 )
Ferrytyna 27.5 (13-150)
Wit D 30 (zakres optymalny 30-50)wiadomo, że zapotrzebowanie teraz jest większe, ale właściwie wszystkie wyniki oprócz erytrocytów masz dobre
dieta odpowiednia, duphavit i najwyzej co parę dni to żelazo dodatkowe i będzie git
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:02
Słoneczko123, Niezapominajka2, Lami, Magda - mbc, madziorek86, Szczęściara, kark zakamuflowany na maksa, Dośka, Wik89, Meggs, przedszkolanka:), Nona, Pestkaa, Beti82, Nikodemka, Arashe, alex0806, OlivkowaMama, Ani0nka, blair., Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
kark zakamuflowany na maksa, Magda - mbc, Wik89, Beti82, Ani0nka, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Magda - mbc, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
No Teczova pieknyyyy
A u mnie BYLO jak pan doktor przykazalprzedszkolanka:), tęczova, Nona, Szczęściara, Magda - mbc, Beti82, Arashe, kark zakamuflowany na maksa, Meggs, Słoneczko123, Ani0nka, blair., Dośka, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tęczova wrote:A czy wynik Witamina 25(OH)D Total 41,5 ng/ml jest ok? Suplementować? Niby w normie jest
Edit. Prog piękny 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 19:31
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teczova, no powiem Ci, ze ten progesteron imponujacy! Ja tam wierze w ten Twoj cykl. Niejedna historie slyszalam o zajsciu w pozornie nieplodne dni, o slabym nasieniu po chorobie... wszystko jest mozliwe
Wiki, bardzo dobrze, ze BYŁO! Ścigamy sięJesli choc jedna z nas trzech zobaczy II za dwa tygodnie, wszystkie beda wygrane
Powiem Wam, ze jestem zadowolona z tego cyklu. Owulacja jest wczesniej (mam taka nadzieje), sluz plodny jest jako taki, psychicznie tez mi jakos lzej... Tylko obawiam sie teraz co z ta histeroskopia, bo przez to, ze owu jest wczesniej, cykl bedzie krotszy i termin badania wypadalby idealnie w dzień ślubu, na ktorym jestem świadkowątęczova, Nona, Wik89, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Tęczova - piękny prog! 😍
Wik, Nikodemko i Beti - działajcie działajcie! Już dawno nie było tutaj II kreseczek ☺
Kark - jeżeli chodzi o ćwiczenia to w pracy miałam wczoraj taki maraton, że padłam jak wróciłam. Ogólnie codziennie po sklepie robie około 5 km, więc się trochę nachodzę. Dziś pół dnia siedziałam w ogródku i najchętniej poszłabym w tym momencie spać 😀 Jeżeli chodzi o seks to w ogóle nie mam na niego ochoty. Było ze 3 dni temu, ale to tak na siłę dla mnie. Mąż chodzi znów za mną i marudzi, a mi się zwyczajnie nie chce..
Ból podbrzusza praktycznie ustał, a bynajmniej przechodzi po magnezie i nospie. Pozostało mi czekać do poniedziałku na betę.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny