Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:To i ja się witam w kolejnym tygodniu 😀
Alex, za 5 dni studniówka, gdzie szalejemy 😂?Ja mogę szaleć, w sumie za 7 dni mam urodziny to pewnie uczcimy
Plus walnę sobie z tej okazji filmik w 4d, bo idziemy na echo serca
kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, tęczova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Heparynki bardziej zaawansowane ciążowo ode mnie
Cały czas kłujecie się w brzuch? Ja właśnie załapałam rozkminę, czy przy większym brzuszku da się napiąć skórę. I czy nic dziecku nie przebiję ^^ Bo robiąc teraz zastrzyk mega mnie bolał, słabo napięłam chyba skórę bo też już zrosty mam gdzieniegdzie. I mała momentalnie zaczęła tak walić, jakby to ją bolało a nie mnie.
Ja daje cały czas w brzuch, ale szukam sobie cały czas miejsc, gdzie nie boli, jak boli to się nie wkłuwam i idę dalej i tak szukam.
Im później tym bardziej będzie wierzgała, bo ja mam wrażenie, że to jest taka zaczepka jak smyranie
Spokojnie da się złapać skórę, ale nie we wszystkich miejscach, głównie na bokach i u góry (u mnie).💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami, miałam więcej, za chwilę Ci napisze, tylko zatoczę się po segregator.
W ogóle, odszedł mi czop śluzowy zdaje się.... :oBeti82, kark zakamuflowany na maksa, Lami, przedszkolanka:), madziorek86, tęczova, Pestkaa, OlivkowaMama, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzień dobry!
U mnie tragiczna noc, wstawalam 6 razy siku pierwszy raz w ciąży, Mały musiał głowką zejść jeszcze niżej choć po ostatnim usg dziwię się, że to jeszcze możliweidziemy dzisiaj na wesele ale zdecydowanie do 22 wrócę do domu😂
Magda- whaaat? W sumie to jutro ciążę masz donoszoną 😁😁Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, wg mnie też 6dpo z wykresu i śluzu.
Jedyne co jak chce mierzyć to niech kupi termometr z 2 miejscami po przecinku (w większości aptek do 20zł 😊), i trzeba jej pokazać jakąś stronkę z opisem jak się mierzyć - min 3h nie wstawać przed pomiarem, na leżąco-śpiąco itp.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d2441b2e465.jpg
Na szybko jeszcze bez koleczek i ploz do bujania i koszyczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 09:09
Lami, Magda - mbc, przedszkolanka:), madziorek86, Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Cię, jakie emocje! Polecam 7 czerwca na poród, bardzo ładna data 😂 A Ty wiesz, że z bliźniakiem w domu, to będziesz miała wiecznie milion pomysłów, będzie dosłownie łapał dwie sroki (smoki) za ogon (jak nie pięć) ten Twój Jerzy 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 09:17
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Magda super! Z krwią czy bez?
U mnie przy Tosi z krwią po 4 dniach miałam poród, z Kajtusiem przed cc na zimno nie zdążył odejść, a z Basią bez krwi po równych 2 tygodniach urodziłam 😊to mam 2 tygce
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami wrote:Ja Cię, jakie emocje! Polecam 7 czerwca na poród, bardzo ładna data 😂 A Ty wiesz, że z bliźniakiem w domu, to będziesz miała wiecznie milion pomysłów, będzie dosłownie łapał dwie sroki (smoki) za ogon (jak nie pięć) ten Twój Jerzy 😂
haha no tego się obawiam właśnie.
Do tego ma matkę skorpiona więc liczę się z tym, że możemy się pozabijać jak skończy 18latLami, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko ten cykl stawiala na obserwacje bardziej,ale podpowiem jej o tym progu.
I o termometrze tez
Magda wow,to jak czop,zaraz z krwią to kwestia 2 dni!;o
eej, bez! nie ma krwi, ja do 5.06 nie rodzę, nie ma opcji!tęczova, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami wrote:Magda, takie badania mam zapisane. Miałaś wszystkie zrobione?
poziom białka C
poziom białka S
antytrombiny III
antykoagulant toczeniowy
przeciwciała p/kardiolipinowe w klasie Ig, IgM
przeciwciała p/B2glikoproteinie B w klasie IgG IgM
poziom czynnika VIII
pierwsze trzy plus czynnik VIII miałam zrobione na etapie starań i do hematologa szłam już z pełnymi wynikami.
Badania na zespół antyfosfolipidowy, to:
p-ciała p/beta2 glikoproteinie igg, igm
p-ciała p/kardiolipinie (ACA) igg, igm
p-ciała p/cytrulinowe
p-ciała p/granulocytarne (ANCA)
antykoagulant tocznia
do tego zrobili mi:
CK
czynnik reumatoidalny
dopełniacz C3
dopełniacz C4
ALP
GGT
OGGT
i jeszcze z 10 innych (co nie wiem do czego one są :p)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 09:46
Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021