Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy 12+2 z om(z usg będzie o 5 dni młodsze, chyba że nadrobi🙄🙄) będzie ok na prenetalne? Nie będę miała możliwości zrobić później.
ja byłam w 12+1
i u mnie na początku był mniejszy o 3 dni, a potem na prenatalnych o 1 do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 21:47
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Magda, mam w domu na zaświadczeniu od niej wszystko opisane co ma być sprawdzone do 3 miesięcy po ciąży. Jutro znajdę i zapiszę. Ja nadal nie wyszłam wiedzowo poza leidena, ciężko mi idzie przebrnięcie przez to wszystko 😂 Już mi się te wszystkie rzeczy pierdzielą we łbie.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
🥳🥳🥳🥳🥳 impreza 😁 już Aluś się uspokoił ale kurde no szok! 🙈🙈 buźka dobranoc 😘
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko, ale mi milo
Mam wielka nadzieje, ze naprawde z kilkoma z Was spotkam sie na sesji, marze o tym!
A taka hustawka do pokoju dziewczecego, to swietny pomysl. Polecam na fb „Encza Photo Props”, robi takie piękne, kwiatowe rzeczy, nadaja sie nie tylko do zdjęć.
Noo, naprawde bedzie kombo testowania. Ktos jeszcze sie przylacza?Choc ja mialam nie testowac w tym miesiacu, tylko od razu szorowac na bete jak okres sie spozni, nie chce mi sie wiecej ogladac cieni, ale jak mamy to robic w 3, to chyba sie skusze.
Beti, moglas lezec z tylkiem w gorze od srody!!!Niezapominajka2, Wik89, Beti82, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Mi tez sie wydaje, ze to bedzie jedna z tych historii, w ktorych niemozliwe stalo sie mozliwe
Melduje, ze BYŁO, leze sobie z nogami na scianie i czuje, ze pika lewy jajnik. To jest to!Wik89, blair., Ani0nka, Dośka, Beti82, tęczova, Magda - mbc, Lami, Szczęściara, przedszkolanka:), madziorek86, Meggs, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
-
Yeaaay Nikodemko no i super!!!
Tak testujemy we 3!
U mnie dzis nie bylo bo nie ma meza, jutro rano biore zastrzyk i wieczorem bzyk koniecznie
Anionka super z tymi kopniaczkami ❤️Nikodemka, Ani0nka, Beti82, Lami, przedszkolanka:), madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ale super! Przeczuwam falę dwukreskowych testów Dziewczyny!! 😃
Nona przykro mi, ale to będzie początek tego szczęśliwego cyklu!! 🙂
Anionka gratulacje kopniaka! 😃
Spałam przy otwartym oknie i ptaki tak nadają, że normalnie spać nie mogę 😂
Wczoraj wrócił mój mąż i chciałam go zaskoczyć, że w brzuchu może jednak „lata” kosmonautka. Wiecie jemu też było obojętnie co do płci, ale jak lekarz typował 3 razy chłopaka to ten już był na 100% przekonany, że syn i widać to od razu bo „odziedziczył sążny sprzęt po tatusiu” 😳🤣. No i mówię mu wczoraj, a on „No wiem właśnie, Mama mi powiedziała przez telefon”. No kurde, dzięki teściówka! 😜Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona buu. Jakie plany dalej?
Nikodemko😍😍 ale się szykuje atak pozytywów 😍😍
Anionka gratuluję kopniaczkow,super sprawa 😊
Ja sie witam w 23 tygodniu😊 i podeśle Wam cykl mojej przyjaciólki do analizy jak moge. Dodam ze ma jeden jajnik i zaawansowana endomende i przez ostatnie lata ma wmawiane ze mama juz nie zostanie,teraz zajal sie nia mój lekarz i ma zielone swiatlo:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10ab12cd1824.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 08:30
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja, zaczynamy 26 tc!
Ale to pięknie brzmi
Przedszkolanko, ja miałam takie wykresy bez owulacji niestety. Co do chorób to na naszym wątku 92' miałyśmy dziewczynę z jednym jajnikiem i endometriozą, jest już mamą więc wszystko jest możliwe. Podstawą jest dobry lekarz i udana diagnostyka, a później jakiś plan.
Anionka super, że poczułaś kopniakiTeraz będą przybierały na sile
A co tu dzisiaj tak spokojnie, nikt nie testuje?przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Beti82, madziorek86, tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
przedszkolanka:) wrote:No u niej wyglądało wszystko ksiazkowo z objawów,teraz spadek w 6 dpo i nakrętka jest
Plan maja- w sierpniu clo i hsg w planie.
Gratuluję 26 tygodnia 😊Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko, AniOnko, fajnie, że są już kopniaczki Waszych maluszków 💗
Szykujcie się, że kolejny etap wariowania jak trochę dłużej pośpi, albo się obróci i będzie kopało w środek i nie będziecie czuły przed Wami 😂😂😂
Beti, Nikodemko, Wiki - owuluujcie porządnie, wszyscy spragnieni są kreseczek, wielu kreseczek! Chyba terminy okolowalentynkowe by były? Kciuki 💗
Już mamusie, jakie tam atrakcje dla Waszych pociech na dzisiaj przewidziane? Całusy dla nich od forumowych cioć 😘
Magda, takie badania mam zapisane. Miałaś wszystkie zrobione?
poziom białka C
poziom białka S
antytrombiny III
antykoagulant toczeniowy
przeciwciała p/kardiolipinowe w klasie Ig, IgM
przeciwciała p/B2glikoproteinie B w klasie IgG IgM
poziom czynnika VIIIWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 08:56
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Alex nie miała właśnie..początkowe tempki faktycznie nie przykladala sie do mierzenia,teraz juź tak,z tym,ze nie wiem czy na leżąco czy nie wstaje po termometr i stąd skoki..
Lami u nas dzisiaj lody,mc donald, najazd tesciow i jakis rower/hulajnoga/spacer 😊Lami lubi tę wiadomość
-
Heparynki bardziej zaawansowane ciążowo ode mnie
Cały czas kłujecie się w brzuch? Ja właśnie załapałam rozkminę, czy przy większym brzuszku da się napiąć skórę. I czy nic dziecku nie przebiję ^^ Bo robiąc teraz zastrzyk mega mnie bolał, słabo napięłam chyba skórę bo też już zrosty mam gdzieniegdzie. I mała momentalnie zaczęła tak walić, jakby to ją bolało a nie mnie.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszko - ja bym obstawiala u niej owulacje 26 maja. U mnie takie gory i doliny byly i w cyklu bezowulacyjnym i z owulacja :d Moze niech zbada proga, zeby miec pewnosc?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No to dzien dobry 22 tygodniu 🙀👀🙉
Wczoraj kupilismy kolyske. Taka do spania w dzien w pokoju u nas bo sypialbie mamy pietro wyzej. Kolyska Milly Mally ta, ktora chcialam . trafila sie na olx. To z wiekszych rzeczy typu wozek , kolyska, przewijak mamy. Mozna powiedziec ze 70% wyprawki mam za sobaMagda - mbc, Ani0nka, madziorek86, tęczova lubią tę wiadomość