Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:02
Wik89, Słoneczko123, Beti82, fiorella82, madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Witam wszystkich. Ja też wygrzewam się na słoneczku.. Ale mi dobrze.. Martwią mnie tylko że znikły objawy. Mdłości od wczoraj znikły(był dzisiaj krótkotrwałe epizod ale wyciszylo się😟😟) cycki bolą tylko przy dotyku. Dziewczyny przysięgam Wam że oszaleje niedługo🤪🤪
Dziewczynki Nasze poproszę 8 kesek za dwa tyg.. Zapowiada się emocjonujący dzień. Jeszcze się się nie zdarzyło żeby tyle testów było w jeden dzień.. Kciuki..
Beti kiedy mąż wraca??Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro bedzie wszystko dobrze cos czuje ze za chwile Ci wroca objawy ze zdwojona sila tak jak tutaj dziewczyny opisywaly!
Domi PADLAM! Wesela to jest idealna okazja do socjologicznych obserwacji, a Ty swietnie to uchwycilas, pisz bloga
Beti Nikodemko Teczova Fiorella no to do boju!!!
Ja wczoraj rano robilam zastrzyk, byl seks wieczorem i bedzie dzis wieczorem, skoku temp jeszcze nie mialam, trstow owu nie robie, ale wydaje mi sie ze dzis bedzie owu dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 12:41
Magda - mbc, Szczęściara, Dośka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko to na usg genetycznym mam dwa terminy, jeden wg daty owulacji(miesiączki) 27 październik a termin porodu wg usg 23 październik. Czyli liczyć ten drugi termin?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 22:37
Lami, Szczęściara, Niezapominajka2, Pestkaa, Słoneczko123, blair., sunshine03, tęczova, Dośka, Arashe, Meggs, OlivkowaMama, Ani0nka, Wik89, Beti82, fiorella82, przedszkolanka:), alex0806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Niezapominajko to na usg genetycznym mam dwa terminy, jeden wg daty owulacji(miesiączki) 27 październik a termin porodu wg usg 23 październik. Czyli liczyć ten drugi termin?
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dokładnie jak piszą dziewczyny termin om jeżeli nie ma większej różnicy nie ma niż tydzień. Także spokojnie synek wyjdzie kiedy będzie chciał i żadne tam liczenia nie pomogą😉😉
Madziorek no brzusio już widoczny. U mnie jest widoczny ale raczej to wzdęcia😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 14:24
sunshine03 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Uuuu cmokanie do psa jest dobre
Miałam suczkę owczarka szkockiego (filmowa Lessie), z odludzia przeprowadziliśmy się na jakiś czas do centrum miasta koło sporego parku. Nie mogłam się nadziwić jak ludzie wyciągają łapska do dużego, nieznajomego psa. Ale to jest nic, najgorzej jak jeszcze wołali do dzieci "zobacz, zobacz" i zanim się zorientowałam dzieciory prawie wisiały na psie. Moja niunia ładnie oswoiła się do natłoku ludzi, ale średnio tolerowała dzieci. Jak miałam dobry humor i czas, to była procedura: siad, łapa i nara, jak nie trafili na mój dobry dzień bywało różnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 14:36
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Madziorek zaczyna się
najpierw doniczka, później miska do prania, wiadro, wanna...
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )