Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też upał, nawet za ciepło mi.
Magda to chyba zależy od lekarza, w 1 ciąży nie chodziłam wcale na ktg tylko tule co byłam na obserwacji w 38 tyg, to wtedy mi robili że względu na wysokie tętno płodu. A teraz moja lekarka mówi że od 36 tyg będą wizyty co tuzin, bo będzie robić pół h ktg, z czego się w sumie cieszę.
Domi ja brałem ślub będąc w pierwszej ciazy, to wielu sugerowalo, se z powinnosci... Ale nikt się nie pomysły, że chciałem mieć dziecko z tym człowiekiem ^^ teraz pewnie myślą że wpadka, bo kto się pakuje w drugie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona trzymam kciuki za Was mocno ! U nas tez byc moze meza czeka zabieg (żylaki), za miesiac bedzie decyzja..
Dziewczyny czuje bol owu, chyba cos tam pekaNona, Lami, Pestkaa, Beti82, madziorek86, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Super Nona, uda się! Twój organizm już był te kilka miesięcy temu pięknie przygotowany. Za chwilę będą dwie krechy!
Madziorek, ale brzusio fajniuki! 💗
My dzisiaj mamy dzień lenia i nieroba. Tak, jeszcze chodzę w piżamie, w której gotuję z wielkim bólem serca obiad. Bo bym leżała najchętniej.
Mój piesek, którego miałam 14 lat była od małego nauczona, że wszystkie obce psy i obcy ludzie mogą mieć złe zamiary i ma uciekać. Poprzedniego pieska najprawdopodobniej ktoś nam ukradł, bo był przyjazny do wszystkich i wszystkiego. I tym sposobem jak ktoś podchodził to albo biegła na ręce nasze albo wystawiała zęby i szczekała, jeśli ktoś być zbyt nadgorliwy. Ale ona trochę ponad krawężnik wyrosła i ważyła z 5 kg, więc to nam ułatwiało sprawę 😂Niezapominajka2, Wik89, Magda - mbc, madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona, dokładnie, moim zdaniem 5cs na spokojnie, ale oczywiście trzymam kciuki, żeby ten 2 był szczęśliwy!!!
Wracając jeszcze do psów. Jeśli chodzi o obce psy, to ja sama jestem z tych: „o boze, boze piesek” wiec mam duzo zrozumienia do tego typu zachowan (czasami tez rozmawiam i tlumacze etc.) ale! jesli wolasz mojego psa albo cmokasz do niego, to licz sie z tym, ze ja uznaje, ze nie boisz sie psow i puszczam go do Ciebie, bo wiem ze moge sobie na to pozwolic. I jak potem slysze, ojej ja sie chyba jednak boje, to mnie szlag trafia
madziorek86, fiorella82, Nona lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Madziorek piękny brzusio 😍
Ja też Wam powiem że na rano mój idealnie płasko-wklęsły brzuch zaczyna odstawać , tak jakby mi moje ogromne wzdęcia z wieczora do końca nie zeszły 😋Pestkaa, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
U nas też upał. Klima chodzi od rana, a na balkon wychodzę tylko zmienić turę prania, bo schnie jak szalone.
Wyprałam wiec posciel, narzute i koce i tylko 1 koc jeszcze schnie#niedzielka
A obiadu nie gotowalam, poszlismy na obiad z okazji dnia dziecka, bo maz nieco lepiej sie dzis czul
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
S
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza zamilkła. Napisała jakiś czas temu że zrypali jej stymulacje przy procedurze in vitro i potem ze zarodek nie dał rady. Od tego czasu milczy. Nie wiem czy bedą podchodzić ponownie do nowej procedury.
-
Beti stary 😂😂😂. Pytam bo u mnie też zaskoczyło jak małż przyjechał po 4 dniowej delegacji.
Nona fajnie że wracasz do gry. Mam nadzieję że niedługo ujrzysz dwie kreski😉😉Beti82, Nona lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:02
Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
To wyobrazcie sobie, ze ja w ten upal robilam zdjecia na chrzcie, a pozniej 4 sesje dzieciece na dworzu. Sto razy podnosilam je i sadzalam na kocyku, na hustawce, na kocyku, na hustawce...
Pot sie po mnie lal litrami. Odpoczywam teraz z piwkiem w reku, pieski przytulaja mi sie do nog... tak moge zyc!
Nona - no i pieknie. Wszystko ogarniete, zajdziesz lada moment, nie moge sie doczekac Twojego testu patyczka, ktory bedzie czysciutkiNona lubi tę wiadomość