Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona i elegancko, nie wiem po co ludziom gadać takie bzdury, to kwestia tego co siedzi w głowie, jak ktoś się po porodzie bzykac nie chce to będzie wszystkim mówił, że przez dzieci nawet seksu potem nie ma😂
Wierzę, że jeszcze cykl-dwa i będziesz śmigać z brzuszkiem
Tęczova poczekaj z testowaniem ns przesyłkę ode mnie 😁😂tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Wczoraj po raz pierwszy ujawniłam się znajomym. Wrzuciłam zdjęcie na instagramie, ale powiem Wam że długo się zastanawiałam czy dobrze robie. Jakoś chyba człowiek przyzwyczaja się do życia w tajemnicy 😛
Wik89, blair., Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:03
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wiki - czyli kiedy u Ciebie bylo dokladnie?
U mnie w srode, piatek i dzis, obstawiam owu wczoraj albo dzisiaj. Ale jak to mowi Nona jeszcze nie zamykam warsztatu, bo z ta moja owulacja to roznie bywa.Lami, Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, Najmłodsza ostatni raz odezwała się wtedy do nas. Mam nadzieję, że coś w tej kwestii wywalczyli albo wywalczą, bo to było tak nieprofesjonalne... Jak będziesz miała z nią Nona kontakt, to powiem, że my tu cały czas wspieramy i trzymamy kciuki.
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciliśmy z dnia dziecka. Cały dzień na pełnych obrotach 😊
Miałam do tego wrócić z 1 kompletem pościeli, 3 kocami, 2 paczkami ciuchów, a wróciłam... Z 1 kocem 😒
Kurcze, tylko mi kuzynka M naopowiadala, a jak przyjechaliśmy, to stwierdziła, że jednak cała reszta niby dziadostwo i dała na pck 😔
Tyle pak ciuchów po Kajtku im dałam, nawet po Basi, co miałam unisex, a tu jeden koc. Jak jeszcze odsprzeda komuś wózek i fotelik to wogólę się załamię 😞
A mam taki syndrom wicia od kilkunastu dni, że chyba jutro zamawiam kogoś do Basi i jadę na ciuchy, bo mnie rozniesie!!!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dziewcyzny rzucam slodycze pon-piatek nie bede jadla wcale, tylko w weekend.
Tamten tydzien od srody do soboty nie jadlam, dzis zjadlam loda.
Zawsze cos. Prosze o wsparcie Chce zrzucic ze 4kg, waze 59, lubie siebie jak waze 55, mam 165 wzrostu.
Plus bieznia 2 x w tygodniu, chodze trzeci tydzien.
Ktoras ograniczyla slodycze?
Nona to ja się przyłączam! Muszę uważać na cukier, a mam taką ochotę na słodycze!!! Wczoraj jeszcze sobie upiekłam sernik na zimno 😅Nona lubi tę wiadomość