Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda co ja czytam! Wchodzę nadrobić was po wczorajszym a tu takie emocje! Trzymam mocno kciuki! Jak się czujesz? Jakieś skurcze, coś?
My wczoraj cały dzień aktywnie to nawet nie miałam czasu was poczytać. Byliśmy na koncercie w filharmonii, muzyka z bajek Disneya;) super sprawa nie tylko dla dzieci, chociaż moja szalała w brzuchu przy znanych sobie piosenkach bo matka jej w domu puszcza;) A później kolacja i ledwo się doczłapałam do domu, taka zmęczona byłam. Teraz wyprawilam męża do pracy i jeszcze dośpięMagda - mbc, sunshine03 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madzia całym sercem jestem z Tobą!!! 😘😘😘😘😘
U mnie kopniaczki z rana były! To takie przyjemne delikatne uczucie aż ręka muszę czuć by się upewnić ze to to 😁 idę po batona- ja chyba nigdy nie zrezygnuję ze słodyczy 🙈🙈🙈Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Czuje się okej.
Generalnie no bolało tak, że podejrzewam że tak na poziomie porodu właśnie, bo to był dla mnie ból w stylu: zemdleć im tu, czy jednak nieale dałam radę. Znaczy samo wyciąganie szwu jest praktycznie nieodczuwalne, ale rozszerzenie wszystkiego do odpowiednich rozmiarów (dla ręki i narzędzi) hakami jest okropne!
Teraz wiadomo troszkę plamię, boli mnie dół brzucha. Skurczy chyba nie mam.
Ale bd mieć ktg więc się okaże.
Dam znać po na pewnoAni0nka, Wik89, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Niezapominajka2 wrote:Hipertoniczna woda morska spray do nosa ☺ oczyszcza i udrożnia nos, ułatwiając oddychanie w czasie kataru i alergii - tak dokładnie jest napisane na opakowaniu mojej z Apteo 😉 lekarka mi to zaleciła przy przeziębieniu, zabroniła stosowania takich typowych psikaczy na przeziębienie.
-
Magda teraz czekamy 😊 juz przebieram nóżkami!
Ja miałam najgorsza noc ever. Nie dość że nos tak zapchany że nie było czym oddychać to jeszcze mąż otworzył na wieczór chipsy i zjadłam troche i chyba kropek się zbuntował że mam tego gówna nie jesc bo żołądek bolał całą noc aż mnie skręcało. O 3 parzyłam sobie miętę z rumiankiem i ta troszke pomogła. Ale nocka w plecy. -
Nona zjem czasem jak mam ochotę np.pączka albo z grzecznosci jak teściowa zrobi okazyjnie torta(a robi pyszne!),ale żeby tak na codzień to nieee. Ja jestem z tych niestety co prędzej mc Donalda wybiorą :p
Domi hahaha, bohater domu wodę niesie żonie a Ty mu afere robisz,ze kradnie Ci wode? Ty niedobra!!😂😂😂
Magda aaaa! No czekaj do jutra noo ;p
Meggs ja wsadzalam na noc chusteczki do nosa i pomagalo. Woda o kant rozbić. Moze jakieś inhalacje z soli?Nona lubi tę wiadomość
-
OlivkowaMama wrote:Magda super! Rozwarcie już jest także spoko, oby dalej poszło gładko!
Ja 2cm miałam po 8h walki, więc u Ciebie mam nadzieję pójdzie szybciutko! Trzymam kciuki!
Ja jestem człowiekiem bez szyjki wiec ja nie wiem co Ty mówisz w ogóle. Bo z tego co zrozumiałam, to może ma około 0.5cm obecnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 07:36
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
przedszkolanka:) wrote:Magda,aź sprawdzilam jak u mnie bylo - 2 cm.i brak szyjki dokladnie 19 lutego (zaczełam rodzić 21 lutego 😀) .
Lami, Dośka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021