X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:03

Nona, Beti82 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rozkręca się @. Czułam, że tak będzie.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona niestety nie wypatrzylam nigdzie Najmlodszej.. mam nadzieję, że niebawem się odezwie z dobrymi wieściami ;)
    Co do słodyczy to ja nie jem w ogóle ;)
    A teraz to juz zupelny odrzut mam (nawet od mojego cheat day'owego pączka!).

Słoneczko przykro mi :/

Za 2 tyg.mój mąż rozpoczyna urlop a my mamy goscia na tydzień wiec oni wieczorem na ryby a ja popcorn i pozytywne testy bede ogladac 🤗bosko😍😍

Wik89, Nona, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczko ehhh szkoda :( na pewno jestescie juz blisko celu :* idziesz do ginki po dalszy plan? Czy poszerzacie diagnostyke meza? (my w te strone poszlismy)

Nona wspieram! Ja slodyczy akurat do zycia nie potrzebuje, ale ruchu jak najbardziej, a czasem sie ciezko zmobilizowac. ostatnio mialam przerwe ponad 2 tygodnie, dzis rolki pierwszy raz w sezonie i mam zamiar kontynuowac ;)

Nona lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, ja od grudnia jestem na diecie i w tym cyklu zaszłam ☺ A od pozytywnego testu ze stycznia i tak jestem ze względu na cukry na diecie cukrzycowej.
    U mnie też 165cm, waga z grudnia też 59 😂 Mam nadzieję, że dzięki diecie z cukrzycy i karmieniu po porodzie dojdę do 55, bo mam jak Ty - 55kg to idealna waga, samopoczucie, siły i energia 😊

Kurcze mi bardziej chodzi o to, że było tyle fajnych promocji, zniżek i nic nie kupowałam, bo przecież mam TYYYLE ciuchów dostać 😒 A tu jeb, nie mam nic, tylko to co kupiłam do tej pory - body, pajacyk, śliniak i spodenki.
    Szczególnie, że na dzień dziecka były wszędzie zniżki i po 70%, ale nie! Jestem twarda, mam dostać ciuchy, to po co się obkupować. No i mam za swoje 😞

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Dziewcyzny rzucam slodycze pon-piatek nie bede jadla wcale, tylko w weekend.
    Tamten tydzien od srody do soboty nie jadlam, dzis zjadlam loda.
    Zawsze cos. Prosze o wsparcie Chce zrzucic ze 4kg, waze 59, lubie siebie jak waze 55, mam 165 wzrostu.

Plus bieznia 2 x w tygodniu, chodze trzeci tydzien.

Ktoras ograniczyla slodycze?
    Ja nie jadłam wcale od marca do świąt wielkanocnych, teraz staram się ograniczać, chociaż ciężko mi bo jestem lodożercą... No i owoców sporo jem. Ale jak się zanosi na zbiorową akcję to chętnie się przyłączę :-D
    Pomidor zamiast czekolady!

Nona lubi tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh oby jutro byl skok temp.. Jakoś dziwny mam ten wykres w tym cyklu, pierwszy raz mierze termometrem kardioline i temp skacze jak szalona..a zwykle mialam stałą temp w 1 fazie. No nic, zobaczymy jutro
    Beti mierzysz temp w tym cyklu?:) Nikodemka i Teczova Was nawet nie pytam bo mialyscie rzucic termometry w kąt :P

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik - dajemy sobie jeszcze miesiąc. I pod koniec czerwca lub na początku lipca powtórzymy badania męża. Chciałabym też coś ruszyć u siebie. Tylko nie wiem w którą stronę iść 😞 Idę jutro do ginki, bo w inny dzień w tym tygodniu nie dam rady. Zobaczymy co powie.

Wik89 lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:35

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier**le co za akcja mnie właśnie spotkała 😂
    Mąż wychodził do pracy, poprosiłam go żeby wyjął mi z auta JEDNĄ butelkę wody niegazowanej szlachetnej firmy Cisowianka za całe 1,29 w promocji i zostawił przy krawężniku na parkingu pod blokiem... Wiecie, nie chciało nam się ostatnio nosić, jest kuźwa niedziela 21:53 i na moim zadupiu już żywej duszy, sklepy zamknięte... Wyszłam całe 60 sekund po moim małż u z psem w celu zabrania tej otóż drogocennej butelki wody ukrytej w dzikich zaroślach osiedlowej trawy. 60 sekund. A tam wysiada właśnie jakiś wieśniak z auta, zabiera moją butelkę i niesie ją triumfalnie machając żonie idącej przodem jakby znalazł zaginioną Atlantydę ! Mówię więc do niego, że mąż mi przy jego aucie zostawił przed minutą butelkę wody i to też akurat Cisowianka była. Mało się za przeproszeniem nie osrał z emocji zarzucając mi, że go oskarżam o kradzież a to jego prywatna osobista butelka, którą właśnie kupił w tej Żabce co to ją zamknęli godzinę temu 😂
    Rozpędził się do domu jakbym go miała gonić 😂

A ja grzecznie wróciłam do domu, napisałam mu karteczkę z życzeniami, by następnym razem usechł zanim oklamie ciężarną kobietę i żeby mu myszy tapicerkę wyżarły 😂
    Wybaczcie, musiałam się wyżalić 🙈

Nona podziwiam, zrezygnowałabym z obiadu na rzecz lodów 😂😂

Nona, Wik89, Ani0nka, przedszkolanka:), madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:16

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:35

Wik89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Beti82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

fiorella82 lubi tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, ze nie mam juz szwu (wlasnie wrocilam z IP), mam 2cm rozwarcia.
    Jutro mam sie stawic o 7:30 w poradni na kontroli :P

alex0806, Ani0nka, fiorella82, OlivkowaMama, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Lami, Julia93, Biegającą-mama, tęczova, madziorek86, Szczęściara, Arashe, Beti82, Słoneczko123, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, co za buc :D Ludzie chyba wszystko wezma jak zobacza, ze za darmo! Nastepnym razem zastaw na niego pulapke, postaw w krzakach jakies dobre Whiskey ze srodkiem na przeczyszcznie :d
    Wiki, masz racje, ja nie mierze i jestem z tego bardzo dumna, ale wierze, ze Twoj dziwny wykres, to najlepszy znak z mozliwych :)
    Nona, kurcze, oby nie bylo z ta kolejnoscia zachodzenia tak, jak mowisz, bo troche sobie poczekacie az ja zajde haha. Co do slodyczy, to wierz lub nie, ale ja nie jem wcale. Cukier i sól moglyby dla mnie nie istniec. Mam za to slabosc do makaronow i pizzy, dlatego dupa rosnie :/
    Lami, dobrze pamietam, ze Twoj Slub jest za 5 dni? :o

Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no nieeezle :D daj znac jak jutro!
    Lami wlasnie to chyba tuz tuz!?:)

Magda - mbc lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, aż mi się gorąco zrobiło, będę całą noc o Tobie myśleć ❤️

Magda - mbc lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wmawiam sobie, ze na spokojnie, na spokojnie :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
‹‹ 866 867 868 869 870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ