X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:03

Nona, Beti82 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rozkręca się @. Czułam, że tak będzie.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona niestety nie wypatrzylam nigdzie Najmlodszej.. mam nadzieję, że niebawem się odezwie z dobrymi wieściami ;)
    Co do słodyczy to ja nie jem w ogóle ;)
    A teraz to juz zupelny odrzut mam (nawet od mojego cheat day'owego pączka!).

Słoneczko przykro mi :/

Za 2 tyg.mój mąż rozpoczyna urlop a my mamy goscia na tydzień wiec oni wieczorem na ryby a ja popcorn i pozytywne testy bede ogladac 🤗bosko😍😍

Wik89, Nona, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczko ehhh szkoda :( na pewno jestescie juz blisko celu :* idziesz do ginki po dalszy plan? Czy poszerzacie diagnostyke meza? (my w te strone poszlismy)

Nona wspieram! Ja slodyczy akurat do zycia nie potrzebuje, ale ruchu jak najbardziej, a czasem sie ciezko zmobilizowac. ostatnio mialam przerwe ponad 2 tygodnie, dzis rolki pierwszy raz w sezonie i mam zamiar kontynuowac ;)

Nona lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, ja od grudnia jestem na diecie i w tym cyklu zaszłam ☺ A od pozytywnego testu ze stycznia i tak jestem ze względu na cukry na diecie cukrzycowej.
    U mnie też 165cm, waga z grudnia też 59 😂 Mam nadzieję, że dzięki diecie z cukrzycy i karmieniu po porodzie dojdę do 55, bo mam jak Ty - 55kg to idealna waga, samopoczucie, siły i energia 😊

Kurcze mi bardziej chodzi o to, że było tyle fajnych promocji, zniżek i nic nie kupowałam, bo przecież mam TYYYLE ciuchów dostać 😒 A tu jeb, nie mam nic, tylko to co kupiłam do tej pory - body, pajacyk, śliniak i spodenki.
    Szczególnie, że na dzień dziecka były wszędzie zniżki i po 70%, ale nie! Jestem twarda, mam dostać ciuchy, to po co się obkupować. No i mam za swoje 😞

Nona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Dziewcyzny rzucam slodycze pon-piatek nie bede jadla wcale, tylko w weekend.
    Tamten tydzien od srody do soboty nie jadlam, dzis zjadlam loda.
    Zawsze cos. Prosze o wsparcie Chce zrzucic ze 4kg, waze 59, lubie siebie jak waze 55, mam 165 wzrostu.

Plus bieznia 2 x w tygodniu, chodze trzeci tydzien.

Ktoras ograniczyla slodycze?
    Ja nie jadłam wcale od marca do świąt wielkanocnych, teraz staram się ograniczać, chociaż ciężko mi bo jestem lodożercą... No i owoców sporo jem. Ale jak się zanosi na zbiorową akcję to chętnie się przyłączę :-D
    Pomidor zamiast czekolady!

Nona lubi tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh oby jutro byl skok temp.. Jakoś dziwny mam ten wykres w tym cyklu, pierwszy raz mierze termometrem kardioline i temp skacze jak szalona..a zwykle mialam stałą temp w 1 fazie. No nic, zobaczymy jutro
    Beti mierzysz temp w tym cyklu?:) Nikodemka i Teczova Was nawet nie pytam bo mialyscie rzucic termometry w kąt :P

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik - dajemy sobie jeszcze miesiąc. I pod koniec czerwca lub na początku lipca powtórzymy badania męża. Chciałabym też coś ruszyć u siebie. Tylko nie wiem w którą stronę iść 😞 Idę jutro do ginki, bo w inny dzień w tym tygodniu nie dam rady. Zobaczymy co powie.

Wik89 lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:35

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier**le co za akcja mnie właśnie spotkała 😂
    Mąż wychodził do pracy, poprosiłam go żeby wyjął mi z auta JEDNĄ butelkę wody niegazowanej szlachetnej firmy Cisowianka za całe 1,29 w promocji i zostawił przy krawężniku na parkingu pod blokiem... Wiecie, nie chciało nam się ostatnio nosić, jest kuźwa niedziela 21:53 i na moim zadupiu już żywej duszy, sklepy zamknięte... Wyszłam całe 60 sekund po moim małż u z psem w celu zabrania tej otóż drogocennej butelki wody ukrytej w dzikich zaroślach osiedlowej trawy. 60 sekund. A tam wysiada właśnie jakiś wieśniak z auta, zabiera moją butelkę i niesie ją triumfalnie machając żonie idącej przodem jakby znalazł zaginioną Atlantydę ! Mówię więc do niego, że mąż mi przy jego aucie zostawił przed minutą butelkę wody i to też akurat Cisowianka była. Mało się za przeproszeniem nie osrał z emocji zarzucając mi, że go oskarżam o kradzież a to jego prywatna osobista butelka, którą właśnie kupił w tej Żabce co to ją zamknęli godzinę temu 😂
    Rozpędził się do domu jakbym go miała gonić 😂

A ja grzecznie wróciłam do domu, napisałam mu karteczkę z życzeniami, by następnym razem usechł zanim oklamie ciężarną kobietę i żeby mu myszy tapicerkę wyżarły 😂
    Wybaczcie, musiałam się wyżalić 🙈

Nona podziwiam, zrezygnowałabym z obiadu na rzecz lodów 😂😂

Nona, Wik89, Ani0nka, przedszkolanka:), madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:16

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:35

Wik89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Beti82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2019, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

fiorella82 lubi tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, ze nie mam juz szwu (wlasnie wrocilam z IP), mam 2cm rozwarcia.
    Jutro mam sie stawic o 7:30 w poradni na kontroli :P

alex0806, Ani0nka, fiorella82, OlivkowaMama, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Lami, Julia93, Biegającą-mama, tęczova, madziorek86, Szczęściara, Arashe, Beti82, Słoneczko123, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2019, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, co za buc :D Ludzie chyba wszystko wezma jak zobacza, ze za darmo! Nastepnym razem zastaw na niego pulapke, postaw w krzakach jakies dobre Whiskey ze srodkiem na przeczyszcznie :d
    Wiki, masz racje, ja nie mierze i jestem z tego bardzo dumna, ale wierze, ze Twoj dziwny wykres, to najlepszy znak z mozliwych :)
    Nona, kurcze, oby nie bylo z ta kolejnoscia zachodzenia tak, jak mowisz, bo troche sobie poczekacie az ja zajde haha. Co do slodyczy, to wierz lub nie, ale ja nie jem wcale. Cukier i sól moglyby dla mnie nie istniec. Mam za to slabosc do makaronow i pizzy, dlatego dupa rosnie :/
    Lami, dobrze pamietam, ze Twoj Slub jest za 5 dni? :o

Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no nieeezle :D daj znac jak jutro!
    Lami wlasnie to chyba tuz tuz!?:)

Magda - mbc lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, aż mi się gorąco zrobiło, będę całą noc o Tobie myśleć ❤️

Magda - mbc lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2019, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wmawiam sobie, ze na spokojnie, na spokojnie :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
‹‹ 866 867 868 869 870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ