Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:03
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona niestety nie wypatrzylam nigdzie Najmlodszej.. mam nadzieję, że niebawem się odezwie z dobrymi wieściami
Co do słodyczy to ja nie jem w ogóle
A teraz to juz zupelny odrzut mam (nawet od mojego cheat day'owego pączka!).
Słoneczko przykro mi
Za 2 tyg.mój mąż rozpoczyna urlop a my mamy goscia na tydzień wiec oni wieczorem na ryby a ja popcorn i pozytywne testy bede ogladac 🤗bosko😍😍Wik89, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Sloneczko ehhh szkoda
na pewno jestescie juz blisko celu :* idziesz do ginki po dalszy plan? Czy poszerzacie diagnostyke meza? (my w te strone poszlismy)
Nona wspieram! Ja slodyczy akurat do zycia nie potrzebuje, ale ruchu jak najbardziej, a czasem sie ciezko zmobilizowac. ostatnio mialam przerwe ponad 2 tygodnie, dzis rolki pierwszy raz w sezonie i mam zamiar kontynuowacNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyNona, ja od grudnia jestem na diecie i w tym cyklu zaszłam ☺ A od pozytywnego testu ze stycznia i tak jestem ze względu na cukry na diecie cukrzycowej.
U mnie też 165cm, waga z grudnia też 59 😂 Mam nadzieję, że dzięki diecie z cukrzycy i karmieniu po porodzie dojdę do 55, bo mam jak Ty - 55kg to idealna waga, samopoczucie, siły i energia 😊
Kurcze mi bardziej chodzi o to, że było tyle fajnych promocji, zniżek i nic nie kupowałam, bo przecież mam TYYYLE ciuchów dostać 😒 A tu jeb, nie mam nic, tylko to co kupiłam do tej pory - body, pajacyk, śliniak i spodenki.
Szczególnie, że na dzień dziecka były wszędzie zniżki i po 70%, ale nie! Jestem twarda, mam dostać ciuchy, to po co się obkupować. No i mam za swoje 😞Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Dziewcyzny rzucam slodycze pon-piatek nie bede jadla wcale, tylko w weekend.
Tamten tydzien od srody do soboty nie jadlam, dzis zjadlam loda.
Zawsze cos. Prosze o wsparcie Chce zrzucic ze 4kg, waze 59, lubie siebie jak waze 55, mam 165 wzrostu.
Plus bieznia 2 x w tygodniu, chodze trzeci tydzien.
Ktoras ograniczyla slodycze?
Pomidor zamiast czekolady!Nona lubi tę wiadomość
-
Ehhh oby jutro byl skok temp.. Jakoś dziwny mam ten wykres w tym cyklu, pierwszy raz mierze termometrem kardioline i temp skacze jak szalona..a zwykle mialam stałą temp w 1 fazie. No nic, zobaczymy jutro
Beti mierzysz temp w tym cyklu?Nikodemka i Teczova Was nawet nie pytam bo mialyscie rzucic termometry w kąt
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik - dajemy sobie jeszcze miesiąc. I pod koniec czerwca lub na początku lipca powtórzymy badania męża. Chciałabym też coś ruszyć u siebie. Tylko nie wiem w którą stronę iść 😞 Idę jutro do ginki, bo w inny dzień w tym tygodniu nie dam rady. Zobaczymy co powie.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ja pier**le co za akcja mnie właśnie spotkała 😂
Mąż wychodził do pracy, poprosiłam go żeby wyjął mi z auta JEDNĄ butelkę wody niegazowanej szlachetnej firmy Cisowianka za całe 1,29 w promocji i zostawił przy krawężniku na parkingu pod blokiem... Wiecie, nie chciało nam się ostatnio nosić, jest kuźwa niedziela 21:53 i na moim zadupiu już żywej duszy, sklepy zamknięte... Wyszłam całe 60 sekund po moim małż u z psem w celu zabrania tej otóż drogocennej butelki wody ukrytej w dzikich zaroślach osiedlowej trawy. 60 sekund. A tam wysiada właśnie jakiś wieśniak z auta, zabiera moją butelkę i niesie ją triumfalnie machając żonie idącej przodem jakby znalazł zaginioną Atlantydę ! Mówię więc do niego, że mąż mi przy jego aucie zostawił przed minutą butelkę wody i to też akurat Cisowianka była. Mało się za przeproszeniem nie osrał z emocji zarzucając mi, że go oskarżam o kradzież a to jego prywatna osobista butelka, którą właśnie kupił w tej Żabce co to ją zamknęli godzinę temu 😂
Rozpędził się do domu jakbym go miała gonić 😂
A ja grzecznie wróciłam do domu, napisałam mu karteczkę z życzeniami, by następnym razem usechł zanim oklamie ciężarną kobietę i żeby mu myszy tapicerkę wyżarły 😂
Wybaczcie, musiałam się wyżalić 🙈
Nona podziwiam, zrezygnowałabym z obiadu na rzecz lodów 😂😂Nona, Wik89, Ani0nka, przedszkolanka:), madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje, ze nie mam juz szwu (wlasnie wrocilam z IP), mam 2cm rozwarcia.
Jutro mam sie stawic o 7:30 w poradni na kontroli
alex0806, Ani0nka, fiorella82, OlivkowaMama, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Lami, Julia93, Biegającą-mama, tęczova, madziorek86, Szczęściara, Arashe, Beti82, Słoneczko123, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi, co za buc
Ludzie chyba wszystko wezma jak zobacza, ze za darmo! Nastepnym razem zastaw na niego pulapke, postaw w krzakach jakies dobre Whiskey ze srodkiem na przeczyszcznie :d
Wiki, masz racje, ja nie mierze i jestem z tego bardzo dumna, ale wierze, ze Twoj dziwny wykres, to najlepszy znak z mozliwych
Nona, kurcze, oby nie bylo z ta kolejnoscia zachodzenia tak, jak mowisz, bo troche sobie poczekacie az ja zajde haha. Co do slodyczy, to wierz lub nie, ale ja nie jem wcale. Cukier i sól moglyby dla mnie nie istniec. Mam za to slabosc do makaronow i pizzy, dlatego dupa rosnie
Lami, dobrze pamietam, ze Twoj Slub jest za 5 dni? :oWik89, Beti82 lubią tę wiadomość