Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Dziewczyny a polecacie jakiś zestaw do płulania zatok? Można użyć w ciąży? Jakiś irigasin czy coś?
Mega się tego boję ale mam taki katar i tak zawalone zatoki że przez codzienny ból głowy ledwo żyję...Meggs lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
O Nie, współczuję babeszjozy pieska Meggs ;( nasz beagle też złapał jak miał 7 miesięcy. Jedyny kleszcz w jego życiu i akurat zarażony. Ale na szczescie sie udalo go uratowac i juz ma 7 lat prawie
piesek wyjdzie z tego!
My dopiero wróciliśmy do domu jak wyszłam ok 14. Byliśmy u położnej i później w kinie. Na edukacji spoko, mąż nie jest przerażony porodem i ja też dopytalam o wszystkie nurtujące kwestieznowu idę 12.06 bp wtedy też mam endokrynologa w tej placówce i nie będę musiała 2 razy jechać.
Co do toxo i wr to u mnie te wyniki były tego samego dnia wieczorem. Jedynie HIV był na drugi dzień i to do odbioru osobiście.Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Anionka piękny brzusio
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko nagraj brzusio i wyślij mi na instagram 😁 to tez Ci prześle bo tu nie można 😪😪
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Beti kiedy Ty testujesz? Chyba jakiś niedługo 😊😊?
Nie wiem czy owu była ,narazie nie wyznaczona.Testowac nie bede
Chyba ,ze @ nie przyjdzie ze 3 tygodnie haah
Teraz pierwsza chyba Teczova testuje tak?
-
Ani0nka jaka laseczka! 😀 Piękny brzusio!
A to moja kulka 😉😉
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db9fdb5dc89d.jpgalex0806, Beti82, Ani0nka, Niezapominajka2, Meggs, Domi_tur, OlivkowaMama, Nona, Szczęściara, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, blair., Pestkaa, madziorek86, Wik89, Biegającą-mama, tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs - moj maz stosuje do irygacji Zatoxin i na niego dziala bardziej niz Irigasin.
Wik- o kurcze, dziwne z tym sluzem! Moze faktycznie pekl drugi pecherzyk, szkoda ze meza nie ma, ale i tak wierze w ten Twoj cyklJa za chwile bede laczyla sie z Toba w bolu, bo wzięłam jednak dupka. Wiem, glupia jestem, bo w tamtym miesiacu sie meczylam, pewnie przez niego, ale poczytalam troche po tym, co napisala Magda i faktycznie luteina podjezykowa podobno malo daje. Trudno, najwyzej znowu bede sie meczyc.
Anionka - wygladasz zabojczo 😍
A ja jestem z siebie dumna - wlasnie wrocilam z 17km przejazdzki na rowerze i czuje, ze zyjeNiezapominajka2, Meggs, Magda - mbc, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Dośka 19 tydzień i taka zgrabna piłeczka? 😍 jesteś pewna, że masz tylko jedno? 😂😉
Nikodemko fantastycznie! Rower wieczorem w taką pogodę to coś wspaniałego! To pierwsza taka dłuższa przejażdżka w tym sezonie?
Hahahaha jedno! 😄 Chyba, że będzie jak z sześcioraczkami, których na usg było 5 haha 😄Niezapominajka2, blair., Wik89, Meggs lubią tę wiadomość