Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No i pieknie. Mam jakies leciutkie plamienie, taka kawa z mlekiem na papierze. Minimalna ilosc, ale jest. Koniec mojego nie martwienia sie -_-
-
Nikodemko a jak to jest plamienie implantacyjne? Spokojnie. To za wczesnie na okres wiec może to właśnie to?!
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Teraz tez mi przyszlo do glowy, ze wysilek poprawil ukrwienie i ruszylo nadzerke... raczej nic innego nie wchodzi w gre.
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:No i pieknie. Mam jakies leciutkie plamienie, taka kawa z mlekiem na papierze. Minimalna ilosc, ale jest. Koniec mojego nie martwienia sie -_-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jezu, ale dzień... Wy też dziś takie wypompowane? Ja od godziny 9 mam ochotę się położyć i odpoczywać 😅
Przedszkolanko, ja tak miałam w ciąży z Kajtusiem. Miałam wtedy super niskie cukry, które wszyscy olali i mówili, że mogę więcej i mniej zdrowo jeść. W 3cim trymestrze doszlo do tego, że nie raz mdlałam itd i musialam mieć zawsze w torebce wodę i jakiegoś cukiera choćby, gdybym właśnie się słabo czuła.
Szczęściaro, ja w diagnostyce czekam od piątku na toxo, cała reszta jest. Byłam dziś w przychodni zapytać o co kaman i... Okazało się, że baby nie wpisały na druczki do diag 👿 Także kasę wzięły, na paragonie i ich kajeciku jest, ale więcej nic. I mam się zgłosic w tym tyg na ponowne pobranie za darmo, bo podobno nie zostało w diag surowicy na samo badanie 😒 -
Macie racje. Juz sie uspokoilam. To na pewno nadzerka. Uh.
Mnie takie plamienia w trakcie cyklu troche strasza, bo mam w glowie slowa lekarza, ze jesli miesniak bedzie powodowal plamienia lub bol, to od trzeba go usunac, a tego poki co nie chce. I od razu mi sie zapala lampka jak widze jakis braz w nieoczywistym momencie.
Anionka, niestety na to jeszcze zdecydowanie zbyt wczesnie, jestem jakies 3dpo -
Nikodemko tez raz mialam taka kawe z mlekiem i chyba nic to nie znaczylo. Staraj sie w tym cyklu nie stresowac, zmartwieni odlozyc na kolejny miesiac, zgodnie z Twoim planem!
No dziwne z tym sluzem plodnym, owulakow w tym miesiacu nie robie wiec nie wiem co tam sie dzieje, zobaczymy jak jutro rano temp no i w czw wieczorem mam wizyte u gin.
Piekne Wasze brzuszki!
Magda jak tam samopoczucie? Jutro masz wizyte chyba?Dośka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Od 2:30 zasnąć nie mogę aż z nudów i w sumie głodu o 4 zrobiłam sobie sniadanko. Nawet o męża zadbałam ale o 5:30 wstaje to niedługo zje 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 05:10
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Bravecto w najgorszych miesiącach + co 6 miesięcy nowe foresto. Już pare razy widziałam mojego z pyszczkiem obklejonym kleszczami, ale się nie wgryzają przy tym zestawie.
Nie ma alergii, a ogólnie jest delikatny, a te tabsy to wcina jak przysmaki bez problemowo.
-
U mnie noc straszna. No nienawidze spać jak jest goraco. Nie umiem i koniec! I o 4 brałam apap bo tak zatoki z głową bolały że myślałam że eksploduje. Kupuje dzisiaj ten zestaw do płukania koniecznie! Obym się nie udusiła 😋
Po 8 idziemy do weta na sesje zastrzykowo kroplówkową. -
Hej
Kark kurcze tylko ja wlaśnie nie chce na sile jeść na silę..no noc,za 2 tyg.bede jeszcze robic krzywą to zobaczymy co wyjdzie i mi poradzi bo omdlenie mnie przeraża zwłaszcza że o tej porze jestem z Polą sama.
Nikodemko poszalałaś na rowerze (zazdro!)i nadźerka na bankale straszyć musi..
Anionka podziwiam ;p ja ledwo sie zwlekam po 7 ;p dzisiah fajniejsza noc bo nawet tak goraco nie było.
No i piękne brzuszki Doska i Anionka 😍Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
A to mój brzucho
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/811e92dcc487.jpgOlivkowaMama, Lami, Pestkaa, Wik89, Szczęściara, Magda - mbc, tęczova, kark zakamuflowany na maksa, alex0806, Nikodemka, Dośka, madziorek86, Niezapominajka2, blair., Meggs, Ani0nka, Arashe, Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość