Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam w zyciu kilkanascie kleszczy chyba
ale tez slyszalam, ze kiedys mniej bylo tych przenoszacych borelioze... brr!
Meggs oby piesek szybko wydobrzal!
Dziewczyny nie wiem czy to przez upal czy przez duphaston ale czuje sie strasznie slabo, sennie, i boli mnie glowa.. Mam ostatni tydzien zapieprzu w dwoch miejscach pracy ale od przyszlego tygodnia w jednym urlopoby dociagnac do piatku wieczorem...
Nikodemko pisalas tu w weekend ze upolowalas cos fajnego na gieldzie staroci. Mozesz polecic jakies miejsce?mam rodzine meza w Ciechanowie i czasem jestem w tych okolicach
a juz od dawna chcialam sie na taka gielde wybrac
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dzięki forumowe ciocie 😊
Ja wiem że będzie dobrze i Zara za kilka dni będzie szaleć jak dawniej 😁 tylko ciężko patrzeć na takie psie nieszczęście.
A dziewczyny co stosują tabletki Bravecto jak wasze psy reagują? Nie ma skutków ubocznych. Ja przyznam szczerze ze troche się ich boje jak one wpływają na watrobe czy trzustke po dłuższym czasie stosowania? -
Wik, zdecydowanie polecam giełdę w Ciechanowie, rodzina na pewno powie Ci gdzie to, bo jest tylko jedna i tylko w soboty. Trzeba jechac z samego rana, ja zawsze max 8:30 jestem na miejscu. Mozna wylapac prawdziwe perelki. Aż Ci pokażę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f0e90a97c86.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/359cc7b5f2a0.jpgWik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs przykro mi że Wasz pieseł złapał to dziadostwo. Najważniejsze że szybko zareagowałaś. Będzie dobrze☺️☺️
To prawda u siebie zobaczyć kleszcza to nic ale u dziecka to panika. W tym roku też tego pełno aż strach wychodzić😲😲
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs wrote:Dzięki forumowe ciocie 😊
Ja wiem że będzie dobrze i Zara za kilka dni będzie szaleć jak dawniej 😁 tylko ciężko patrzeć na takie psie nieszczęście.
A dziewczyny co stosują tabletki Bravecto jak wasze psy reagują? Nie ma skutków ubocznych. Ja przyznam szczerze ze troche się ich boje jak one wpływają na watrobe czy trzustke po dłuższym czasie stosowania?
ja mam buldoga fr. i mega się ich bałam, stosujemy równo rok i jest wszystko ok i żadnego kleszcza.Meggs lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Meggs ja tez tule piesełka
Meggs lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a u mnie szkok, nagle duza ilosc sluzu typowego plodnego, a zastrzyk z ovitrelle byl w sobote rano czyli 3,5 dni temu, nie wiem zatem czy w koncu pekl ten pecherzyk czy nie:/ temp idzie w gore od kilku dni ale tak pomalu, nie bylo takiego typowego skoku . A moze jeden pecherzyk pekl a teraz peknie drugi...? Rozkminiam a meza i tak nie ma do piatku
Nikodemko dzieki za cynkNikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kurcze a ja nagrałam kopniaczki, a nie mogę się nawet z Wami podzielić, bo na zapodam tylko zdjęcia można dodawać 😭
Ale za to dodam aktualną moją fotkę 😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/559aa3d874ed.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 19:48
Arashe, Pestkaa, Wik89, Niezapominajka2, Biegającą-mama, OlivkowaMama, blair., tęczova, Nona, Beti82, Dośka, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Meggs współczuję pieskowi, oby szybko wracal do zdrowia. Ja dla kota też stosuje foresto, ale jeśli o to chodzi to jestem zadowolona, bo jak go miałam jeszcze na studiach w wynajmowanym mieszkaniu to miał pełno pchel mimo, że nie wychodził... Stosowałam wszystko i dopiero to pomogło, i tak już ze 4 lata nie miał wcale. A kleszcze jak wychodzi się zdarzają, zasuszone. Może na kota lepiej działa.
Ja dziś od rana migrena... Jeszcze ten upał nie pomaga, ale udało mi się popołudniu wyjść i załatwić trochę spraw. Są lepsze momentu i gorsze, jedno jest pewne... Jutro będzie trwać dalej
Edit. Anionka jaki już piękny brzusio! I sexi pupaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 19:52
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Arashe dzięki Kochana! Pupę zawsze miałam, ale cycków brakowało, teraz mi przybyło trochę i chciałabym aby tak zostało 😁😁
Arashe lubi tę wiadomość
-
Meggs piesek się wykaraska. Grunt, że zachowaliście czujność i szybciutko interweniowaliście. Moich teściów psinka już drugi sezon z rzędu złapała chorobę odkleszczową
w tym roku zareagowali bardzo szybko. Gorsze od lasu dla psów są wysokie trawy, nie puszczajcie psin na harce w takie miejsca...
Meggs, Magda - mbc lubią tę wiadomość