Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mogę wysłać komuś 25 tabletek dupka jak będzie któraś potrzebowała;) bo zaczęłam opakowanie a później już odstawiłam
Jakiś zdechły dzień dzisiaj mam. Byle do 14.30 bo później jadę sobie na szmaty przy okazji przed wizytą u położnej. Mąż do mnie dojedzie z pracy. A na 18 do kina idziemycieszę się że taki dzień wypełniony pozytywnie. Bo dzisiaj rocznica straty pierwszego aniołka i jakoś od rana nie mogę sobie miejsca znaleźć...
Magda jak u Ciebie, jakieś skurcze, zmiany?przyda się trochę pozytywnych informacji
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
sunshine03 wrote:Słoneczko pisała, że w ogóle nie bierze od niej kasy mimo, że chodzi prywatnie, więc naciągaczką zdecydowanie nie jest
Choć to akurat też jest dziwne, że pracuje za free...
Ona ogólnie bierze od wszystkich max 50 zł -
Staraczki kochane, w Invimed jest akcja darmowego badania nasienia, w razie czego sa jeszcze wolne miejsca w Warszawie
tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:04
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex ja teź mam zdechly dzien. W nocy gorąco,Pola się budzila i kreciła. Głowa mnie boli i do tego upał. Ona się z chrześniakiem popluskała a ja zdycham dalej ;p poćwicze później bo zwariuje.
A mam pytanie do slodkich dziewczyn. Temat cukru jest mi zupelnie obcy a w ciazy mam tak,że do 2 śniadania czuje sie slabo dopóki nie zjem owoca/słodkiego i jest ok..o czym to może swiadczyc?.. -
Matko, ja dzisiaj drugi dzień robię podejście do poczty a jestem bez auta, w połowie drogi zawrocilam
tęczova Kochana, spróbuję wysłać dziś wieczorem lub jutro rano przesyłkę!
Ten upał mnie wykończy, biodra mnie dzisiaj strasznie bolą i podbrzusze, chyba czas poratowac sie nospą -
Masakryczny ten upał faktycznie, jakas taka duchota straszna dzis..w pracy przynajmniej chlodno ale wyszlam na obiad i az mi sie odechcialo jesc od tego gorąca
Wspolczuje Wam Ciezarowki bo pewnie to gorzej odczuwacie 😕 odpoczywajcie😘
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A nasz pies ma babeszjoze 😔 musiała złapać kleszcza mimo foresto nie wiem nawet kiedy. Była wczoraj jakaś taka nieswoja i z rana zabrałam ją do weta. No i w rozmazie wyszła ta cholerna babeszja. Wzdrożyliśmy już kroplówki i całe leczenie. Udało się szybko wyłapać to cholerstwo ale i tak się strasznie martwię 🙁
-
.
O nie, wspolczuje Meggs... Przerabialismy to rok temu, tez Foresto zawiodlo. Trzymam kciuki za Zare! Dobrze, ze szybko zareagowaliscie.
-
Meggs wrote:A nasz pies ma babeszjoze 😔 musiała złapać kleszcza mimo foresto nie wiem nawet kiedy. Była wczoraj jakaś taka nieswoja i z rana zabrałam ją do weta. No i w rozmazie wyszła ta cholerna babeszja. Wzdrożyliśmy już kroplówki i całe leczenie. Udało się szybko wyłapać to cholerstwo ale i tak się strasznie martwię 🙁
Może przejdźcie na Bravecto teraz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 16:01
Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021