Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Jeny, tęczova ja też! Już się wystraszyłam, że wyczerpaliśmy limit stron na 4 miesiące 😂
Madziu, jak będziesz po wizycie i jeszcze Jerzyk będzie chciał czekać w brzuszku kilka dni, to napiszesz nam nazwę Twojej szczepionki na ten krztusiec?Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
MAGDDA MBC - trzymam kciuki, weszłam na forum na swój sierpniowy wątek i wyświetlił mi się tutaj twój link, pamiętam Cię z testowania. Super że się udało !!!!!!!!!!!!!!!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Magda to teraz seks, schody i to trzecie S o którym zapomniałam, co to było
Ewentualnie sobie okna umyj!
Mnie coś drugi dzień prawa pachwina boli i biodro. Zastanawiam się co za cholera. A też tak pisałyście o liczeniu ruchów i że 10 na godzinę. U mnie to nie ma racji bytu bo mała w 5 minut wyrobi normę x 3Wali jak szalona. A teraz jeszcze wypiłam koktail owocowy to już w ogóle, buszuje i buszuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 12:33
Lami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda 3 to ja miałam już na porodowce
oby szybko poszło jak już się zacznie ^^ ciocie czekają
Anionka ja myślę, że dziewczyny z grudnia nie wiedzą do końca co pisząnie przejmuj się i grzecznie czekaj, pod koniec będziesz miała jeszcze dość tych rozpychajacych się kończyn ^^
Mnie wciąż łeb boli... I chyba półtorej kilo już straciłam i co ciekawe 4 cm w brzuchu...
Magda - mbc, Meggs lubią tę wiadomość
-
Hehe to 3 s to "sssobie okna umyj" 😁😁😁
Noo to Magda proponuję zrobić sobie spacer, od domu do szpitala, ze spakowaną torbą na ramieniu, z całą pewnością jak dotrzesz na miejsce będzie już coś około 6 cm 😂
Ja dotarłam dzisiaj na pocztę! Jak tylko zerwał się wiatr poleciałam ( czytać - doczłapałam), tęczova czekaj z testowaniem na paczuszkę 😁😁
W ogóle rozmawiałam dzisiaj z moją Mamą, zaczęła wspominać jak to nosiłam szyny w dzieciństwie bo po urodzeniu miałam coś z biodrami (?!). Zajebiscie jest się dowiedzieć po prawie 29 latach życia i 8 miesiącach ciąży, że bolące biodra i lekka asymetria to nie jest mój wymysł😂
Lami, pokażesz nam swoją kreację ślubną? 😁tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:05
alex0806, Lami, Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs chyba te dziewczyny nie wiedzą jak wyglądają ruchy😂😂😂. Już niedługo poczujesz swojego bąbelka..
Magda coś czuję że niedługo będziesz tulić synka😘😘
Lami poka swoją kreacje😉😉
Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Haha dzieki dziewczyny 😀😀 zmotywowalyscie mnie by jednak w ciąży warto coś poćwiczyć 😂 chociaz ja nogi czuje grube z cellulitem ;p
Magda aaaaa! Herbata z liści z malin, seks i heja ! Aa i piłce poskacz 😀
Kark mnie te cukry przerazaja..
Tęczova ja tez @ czulam w 3 dpo i 9 jak tempka spadla i szyjka zmiękla identyko na @ 😀😀 no i ryk byl 😂tęczova lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Ktoś usunął posta i przyblokowało forum, kiedyś też tak nabroiłam. Naprawiłam forum, yeah! 💪
Jerzyk dawaj kochany, nie męcz długo Mamy! Magda, to sie nazywa prezent dla męża na dzień taty
Domi, czułam, że dotarłaś na pocztę - z godzinę temu czułam jakby ktoś wbijał mi w macicę milion igieł i od razu pomyślałam, że chyba wysyłasz mi właśnie wirusy
Domi z Karłowic na Chałubińskiego w taką pogodę to bym chyba z dyszką dotarła
Lami kochana pokaż kreację!tęczova lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, a my tu już czekamy, że nam zaraz napiszesz, że już jest. Jakoś tak czuję 6 albo 7 o 2-3 rano. Ale bardziej 7 😀 Dzięki za nazwę szczepionki 😘
Haha, ale się uśmiałam z tych igieł tęczova! Domi pewnie biegała z otwartą kopertą nad swoim fantastycznym fotelem 😂 Będzie mogła sprzedawać powietrze na allegro, coś w stylu "powietrze, którym oddychał Justin Bieber", ale tu wiadomo, inny kaliber rażenia.
Nie będę teraz pokazywać, pokaże Wam na sobie za tydzień z kawałkiem, z jakimś makijażem i włosem upietym. Ale nie liczcie na efekt wow, bo to żadna ślubna sukienka, taka bardziej dla świadkowiej hehe 😀tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:05
Magda - mbc, Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”