Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Magda, a my tu już czekamy, że nam zaraz napiszesz, że już jest. Jakoś tak czuję 6 albo 7 o 2-3 rano. Ale bardziej 7 😀 Dzięki za nazwę szczepionki 😘
Haha, ale się uśmiałam z tych igieł tęczova! Domi pewnie biegała z otwartą kopertą nad swoim fantastycznym fotelem 😂 Będzie mogła sprzedawać powietrze na allegro, coś w stylu "powietrze, którym oddychał Justin Bieber", ale tu wiadomo, inny kaliber rażenia.
Nie będę teraz pokazywać, pokaże Wam na sobie za tydzień z kawałkiem, z jakimś makijażem i włosem upietym. Ale nie liczcie na efekt wow, bo to żadna ślubna sukienka, taka bardziej dla świadkowiej hehe 😀💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
tęczova wrote:Boję sie tylko, że się otworzy przesyłka na poczcie i moja ulubiona Pani Renatka (50+) oberwie, albo co gorsza listonosz!😱
Padlam 😂😂😂 jakby listonosz przytył w najbliższym czasie to wiadomka kto wciągnął wszystkie wirusy 😂Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
Madzia mąż zdąży dojechać jak coś 😂😂 proszę dzisiaj wykorzystać męża 😋😋
Też się uśmiałam z tych igieł. Tęczova nie ma co się śmiać zobacz u mnie się sprawdziło ze snem. Jak będzie krasnal to w ogóle 🙈🙈🙈
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:05
Lami, Domi_tur, Wik89, blair., kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Beti, miło, że pytasz i wiem o co pytasz
czuję się raczej małpowo, jedyne co to niedobrze mi jak jestem głodna (ale tak już miewałam) i straaaasznie zmęczona jestem, aż wczoraj przysnęłam na 1 z 10
to przypisuję zdecydowanie zapieprzem związanym z chorym szefo-mężem, w pracy i w domu robię za naszą dwójkę. A jak u Ciebie? Owu była? Mąż wrócił?
Maz wrócił we wtorek .owu wyznaczylo mi narazie na niedziele ale moze sie to jeszcze zmienic.Takze musialabym chyba skladac tez na test na ojcostwo 😂😂😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahaha, tęczova padłam. Niech się nikt nie waży być wścibski! Trzeba go było dzisiaj ostrzec, że jutrzejsza koperta jest zawirusowaną.
Jeszcze by zrobili akcję jak lata temu z kopertami i wąglikiem była. Domi musiałaby na policję człapać na składanie zeznań 😀Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dośka wrote:Kurde puchną mi nogi przez tą pogodę, łydki całe napięte 😬
dzisiaj to już chyba z 3 l schłodzonej lemoniady wypiłam. Bo już zwykła woda nie wchodzi to robię sobie różne smaki lemoniad
tęczova, Dośka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mi kilka miesiecy temu Przedszko wyslala zawirusowane krówki i moja mama jedna zjadla, juz chwytala za druga i wtedy wpadlam ja, krzyczac „Nieeeeeeeee!!!”. No, ale nie jest w ciazy, Bogu dzieki 😂
Nie moge sie doczekac az Magda oznajmi, ze Jerzyk jest na swiecie!!! Pierwsze forumowe bejbi ❤️
U mnie brąz na gaciach...Nie wiem czy to nadzerka, bo zazwyczaj kiedy cos z nia bylo nie tak, to czulam szczypanie. Mam nadzieje, ze jednak tak, bo tego plamienia jest dosc sporo.
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:06
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny