Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na szczęście nie lubie alkoholu więc lajcik, ale takiego zimnego somersby w taki upał bym się napiła 😍 zaraz zresztą same zaczniecie abstynencję 😋 i w ramach rekompensaty będziecie pić soczki z buraka i pomidora - takimi raczy mnie mój mąż 😏
-
O 19:00 wizyta, za 40 min jedziemy 😊kciuki!!!
Niezapominajka2, Szczęściara, OlivkowaMama, madziorek86, blair., Wik89, sunshine03, Dośka, alex0806, przedszkolanka:), Lami, Nikodemka, Beti82, Nona, Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 23:53
Dośka, Wik89, blair., Słoneczko123, alex0806, Szczęściara, przedszkolanka:), Magda - mbc, Lami, Meggs, Nikodemka, Beti82, tęczova, kark zakamuflowany na maksa, Nona, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Ja wg usg to 19 tydzień 4 dzień, wg owulacji 18 tydzień 5 dzień. czyli tez przed polowkowymi 😊 niedługo będziemy na miejscu. Ciekawe czy będzie kolejka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 18:48
-
Madziorek super
bejbi już takie duże! Kiedy masz prenatalne teraz?
Blair hahaha polecam chłodnik. Na upały najlepszy 😊 teraz zażeram sie truskawkami i napaliłam się na te gruszkowe somersby 0.0 😁blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Madziorek super wieści z wizyty
Teraz już zacznie lecieć jak szalone
Teraz czekamy na wieści Anionki
Może w weekend się skuszę na takie schłodzone 0%W sklepie każę mężowi z każdej strony pooglądać butelkę i niech sobie sprawdzi
madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMeggs ja poczułam pierwsze ruchy koło 14.tygodnia skończonego i to było na pewno to, żadne jelita
ale zdecydowana większość dziewczyn nie czuje tak wcześnie, więc nie ma się co nakręcaćponoć to zależy od tego, gdzie jest łożysko (u mnie na tylnej ścianie i wysoko). Poza tym na początku czułam głównie wieczorem, jak się kładłam do łóżka i to w sumie nie codziennie. Za to dodatkowo od tego 14.tygodnia mały daje czadu w brzuchu, jak jestem w pracy (2x w tygodniu)
chyba nie lubi, jak matka pracuje
albo wręcz przeciwnie kibicuje
-
Dziewczyny pijcie póki mozecie hahah
Mi alko na bank bedzie brakowac w ciazy haha
Nona, fiorella82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam ,ze ten transporter dla kota jest mega 😍😍😍
Wlasnie mi mama przywiozła wypozyczony ze sklepu haha
Bo zamowilam na allegro ale mnie w konia zrobili i napisali dzisiaj, ze jednak ich nie maja wrrr
A chcialam na allegro bo tam zawsze ewentualnie moge oddac.
Ale na rower pasuje.Kot oczywiscie darł jape na klatce jakbym go zabijała.Ale na dworze mega.Przejechalam sie z mim kawalek i tez cicho siedzial.Wyglada to przeslodko hahahha Zdjecia zrobie pozniej jak juz bedzie wycieczka na dzialke 😍Meggs, alex0806, sunshine03, Magda - mbc, Domi_tur, blair., Wik89, Nikodemka, madziorek86, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny