Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Radler tez ma 0,0 % Ja dzisiaj skusiłam się na ciemnego cytrynowego. Dobry jest też Lech 0,0% o smaku leśnych owoców czy czegoś w tym rodzaju 😉
Beti kotu się spodobało, przewiew, zmieniające się widoki, przyjemne kołysanie hahah 😀 Uwielbiam koty są takie komiczne ❤️🐈Beti82 lubi tę wiadomość
-
My już po wizycie 🥰 wszystko super, Mały wg usg ponad 20 tydzień ale z lekarzem uznajemy datę z owulacji czyli tą z suwaczka. Fotek mamy sporo ale twarz mamy bardzo niewyraźną, więcej serca kości udowej i innych parametrów 😁 362gramy Waży Aleksander, serduszko bije 156 uderzeń na minutę, łożysko na przedniej ścianie macicy poza ryzykiem przodowania, szyjka długa 5,27cm, zamknięta 😊 ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 19:36
Beti82, sunshine03, alex0806, Magda - mbc, tęczova, Dośka, Niezapominajka2, Szczęściara, Meggs, blair., Wik89, Nikodemka, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Nona, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Pestkaa, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Beti że on tak bez protestu wsiadł😲😲 myślałam że będzie mega awantura😂😂
ALe bałam sie ,ze sam wysiadzie hahahaWik89, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Dobra czas odpalić popcorn i nowy sezon Black Mirror 🤩 nie wiem tylko dlaczego są tylko 3 odcinki!
Anionka cudowne wieści 😊 szyjke to Ty masz po byku!sunshine03, Wik89, Niezapominajka2, Nikodemka, Ani0nka, fiorella82, madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Anionka wspaniale wiesci! 😍 gratulacje
Beti hahahh wlasnie bylam z wizyta u babci i 11letniego ragdolla styranego tym upalem szukajacego chlodu w mieszkaniu, wyobrazilam sobie jakby mu adrenalinka skoczyla i by sie odmlodnil o 5 lat jakbym go wsadzila do takiego transportera i wyruszyla w nieznaneCzekamy na foto! 😍
Nie jestem zbyt serialowa ale polecam Big Little Lies, mocny.. Za dwa dni rusza 2 sezonAni0nka, Nikodemka, Beti82, fiorella82, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Madziorek, Anionka - ciesze sie z Waszych pozytywnych, wizytowych wiesci ❤️ Cuuuudnie!
Beti - czekam na fote Twojego koteła jak na te sobotnie drineczkitez jestem w szoku, ze nie darl sie podczas jazdy
Meggs - no co Ty! wiedzialam, ze bedzie nowy sezon, ale nie, ze juz! W takim razie juz wiem czym bede miala zajety dzisiejszy wieczor.
Wiki - Big Little Lies tez uwielbiamMeggs, Ani0nka, Beti82, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Tęczova - ostatnio właśnie mąż mi upolował to gruszkowe. Jest boskie
Nie wiem w jakim stopniu spieprzyli mango (a slyszałam że bardzo), ale somersby trzyma poziom
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:06
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova mi zawsze bolały od razu po owulacji. Dzień po. Wiec chyba jak rośnie ale nie znam się na tym
-
Tęczova, bolą jak się wirus zaczyna rozwijać 😂
Ale mam smaka na to gruszkowe Somersby...
Co do ruchów to tydzień naprawdę robi różnicę, ja pierwsze puknięcie poczułam na początku 15, a tydzień później czułam już mega dużo ruchów. W skończony 14 może i uwierzę, ale w 13 jakoś nie potrafię 😂
Gratuluję Dziewczyny udanych wizyt! ❤️
Nikodemka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:06
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”