Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Libido zero bo 5dc takze zaraz zabiorę mojego do Algidy żeby odświeżyć
Cholera mojemu powiedziałam i mi przypomina teraz hahahahahNona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniOnka, gratuluję wizyty i dużego chłopaczka w brzuszku! 💙
Domi, Ty szczypioreczku zgrabniutki! No po prostu brzusio jak doklejona piłeczka 😍
Ja to chyba przez wakacje szoku z nieznośną ciężkością bytu nie zaznam. Już jestem zahartowana nosić więcej kg niż powinnam. W zasadzie miałoby to potwierdzenie w tych historiach rodem z Ameryki gdzie kobiety otyłe dowiadują się o ciąży jak już rodzą.Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyNona wrote:Fiorella jak zajdziesz na tych saszetkach to zabierasz mnie na piwo. Ja pije a Ty o suchym pysku bo ciąża
-
Domi_tur wrote:Hahaha a ja się dziwiłam czemu mąż trzy razy pytał czy dzisiaj środa 😂🤦♀️
Dzięki Nona, to akurat szorty sprzed ciąży 😂Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti, u Ciebie będzie identiko!
Obawiam sie ,ze nie -
nick nieaktualny
-
Beti też tak będziesz miała!
Lami padlam 😂 ciąża z zaskoczenia mówisz?! Mój ulubiony odcinek jak babka urodziła w kiblu wesołego miasteczka 😂
Ja mam Laski pomysł, te nieciążowe może też powinny wrzucać zdjęcia brzuchów, może aura będzie sprzyjać i przejdzie też na Was 😁😁Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
-
Domi, lepiej nie
ja mam wiekszy brzuch niz jedena z ciezarnych haha.
Fiorella - ja bym chetnie odkupila od Ciebie Fertilman 😊 Akurat mamy ostatnie poltorej listka. Chyba, ze ktoras z dziewczyn potrzebuje szybciej -
nick nieaktualny
-
Hahaha,dobrze że ja dzisiaj spalam jak zabita 😀
Domi dokładnie- Tobie to tylko w brzuch poszlo 😊😍
Ja będę się pozniej pozbywać spodenek z hm (a są super!) Bo sukienki zostawie 😀
A my dzisiaj na ploty do kolezanki i daje nam ciuszki dla Juniora 😍 bedzie co oglądac. A Pola wybawi 5 miesieczniaka 😀
Beti i Teczova ja mam dobre mysli co do Was😀
Nikodemko a jak Twoja dietka?😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 07:19
Beti82, Nona lubią tę wiadomość