X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs, Magda - dziękuję ☺ W takim razie muszę się wybrać do rodzinnego po receptę.

Nikodemko - niestety taka jest smutna prawda, że stres, a co za tym idzie prolaktyna potrafią bardzo namieszać. Także włączamy luz i do boju 😀

W poniedziałek mamy z mężem 2 rocznicę ślubu. I nie mam za bardzo pomysłu jak to uczcić lub co mu kupić. Jak u Was wygląda taki dzień?

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:07

Szczęściara lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko123 wrote:
    Meggs, Magda - dziękuję ☺ W takim razie muszę się wybrać do rodzinnego po receptę.

Nikodemko - niestety taka jest smutna prawda, że stres, a co za tym idzie prolaktyna potrafią bardzo namieszać. Także włączamy luz i do boju 😀

W poniedziałek mamy z mężem 2 rocznicę ślubu. I nie mam za bardzo pomysłu jak to uczcić lub co mu kupić. Jak u Was wygląda taki dzień?

My jakoś wybitnie nie obchodzimy takich okazji, ale na rocznice ślubu kupujemy sobie prezenty zgodnie z nazwą. Teraz będzie problem, bo 5 to drewniana :D. Przy 4 olaliśmy prezenty, bo wydałam w sierpniu ogromna kasę na badania.
    W tym roku myślimy o tym, żeby iść na jakąś fajną kolację, bo jest co świętować :)

Lami lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko super, że pojawiło się pozytywne nastawienie! Teraz napewno się uda! :)

Co do rocznicy to myślę, że zawsze fajnie gdzieś wyskoczyć razem, chociaż jakiś mini wyjazd :)

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ja dziś o 3 w nocy miałam psią akcję "wstawaj Pańcia, będzie sraczka" 🙄🙄 opił się wody pływając w stawie wieczorem... Także spacer w koszuli nocnej ledwo zakrywajacej tyłek zaliczony 😂 z tej okazji Mały się rozchulał w nocy w brzuchu, także o 4 jadłam platki z mlekiem w łóżku a potem szpiegowałam inne wątki na belly😂
    Napisałam do małża, który był w pracy że mam przedsmak macierzyństwa i chyba nie jestem gotowa 😂 😂 😂

Dziękuję za miłe komentarze ale wiecie co, chyba jednak lepiej jak waga się rozkłada równomiernie w ciele, ja ledwo chodzę przez te biodra, wszyscy mówią że brzuch mały a ja mam wrażenie, że noszę małego słonia 😁😂

Lami, Wik89, Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w dzień studniówki! :) Jeszcze chwila i poznamy naszą kluseczkę po drugiej stronie brzuszka... Aż się wzruszam jak pomyślę, jak długa i wyboista droga była do tego...

Domi u mnie podobnie :D Wszyscy twierdzą, że waga w brzuch poszła, a mi już ciężko buty zakładać :D
    Słoneczko kciuki za Was, żeby się w końcu udało opracować plan idealny i cieszyć ciążą :)
    Magda, cieszę się że czekasz do soboty w dwupaku :P Jak urodzisz w moje urodziny to poproszę adres, będzie prezent dla mamy i Juniora :P
    Moja klusencja dzisiaj buszuje od rana jak szalona. W nocy to samo, a matka spać przez upał nie mogła ;/ miałam normalnie wrażenie że mnie swędzi krew pod skórą z tego gorąca. Serio, takie dziwne uczucie jakby nie swojego ciała. Nienawidzę mieć ciepłych stóp i dłoni. Usnęłam jakoś po 2,5 godziny leżenia, jak zrobiło się cicho na dworze i można było otworzyć okno. A później i tak pobudki co chwila. Nad ranem dospałam i śnił mi się poród :) Ale tak mega pozytywnie :)

Dośka, Pestkaa, blair., Magda - mbc lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova😍😍 kochanie chętnie mogę z Tobą zatestować ale to już nie te emocje. Zdaj ten test na dwójkę.. Trzymam kciuki za Was wszystkie😘😘😘 jestem mentalnie z Tobą🤗🤗

tęczova lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova, poczekaj na mnie do poniedzialku, to zatestuje razem z Toba, bede wtedy 10dpo :D

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Domi, lepiej nie :D ja mam wiekszy brzuch niz jedena z ciezarnych haha.
    Fiorella - ja bym chetnie odkupila od Ciebie Fertilman 😊 Akurat mamy ostatnie poltorej listka. Chyba, ze ktoras z dziewczyn potrzebuje szybciej :)

Nikodemko mogę Ci wysłać Fertilman :) O ile po testowaniu będzie on Wam w ogóle potrzebny ;)

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Szczęściara, Ani0nka lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no tęczova, weekend jest Twój! Sobota rano to dobry czas! 😁 Mogę zatestowac z Tobą 😂

tęczova, Lami, nick nieaktualny, Słoneczko123, Ani0nka lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Magda - mbc, Lami, Domi_tur, Wik89, nick nieaktualny, Słoneczko123, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie panie w aptece byłyby zdziwione... "Poproszę test ciążowy" a brzuch wielkości arbuza :D

tęczova, blair., Lami, Wik89, Szczęściara, nick nieaktualny, Słoneczko123, Ani0nka lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08

Lami, Domi_tur, alex0806, Wik89, nick nieaktualny, Słoneczko123, Ani0nka lubią tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova sikaj w sobotę.. Nie zabieraj Nam tej radochy..
    Alex 😂😂😂 byś powiedziała że nie wierzysz jeszcze i musisz siknać..
    To co zbiorowe testowanie 😂😂

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Lami Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buahaha, tylko jakiś najbardziej czuły, żebym nie musiała się zastanawiać. Który pani poleca?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem jak wygląda mina farmaceutki kiedy z arbuzem przed sobą kupujesz test 😂😂😂

madziorek86 lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wie Pani co, tak mnie coś wzdyma od kilku miesięcy i z dnia na dzień brzuch rośnie, ma Pani na to jakiś lek? :D

Ani0nka lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:19

• Lami Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, nie mogę z Was. Domi to więcej testów dla innych nakupiła niż dla siebie 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 12:29

Domi_tur lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ