Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, Magda - dziękuję ☺ W takim razie muszę się wybrać do rodzinnego po receptę.
Nikodemko - niestety taka jest smutna prawda, że stres, a co za tym idzie prolaktyna potrafią bardzo namieszać. Także włączamy luz i do boju 😀
W poniedziałek mamy z mężem 2 rocznicę ślubu. I nie mam za bardzo pomysłu jak to uczcić lub co mu kupić. Jak u Was wygląda taki dzień? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:07
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko123 wrote:Meggs, Magda - dziękuję ☺ W takim razie muszę się wybrać do rodzinnego po receptę.
Nikodemko - niestety taka jest smutna prawda, że stres, a co za tym idzie prolaktyna potrafią bardzo namieszać. Także włączamy luz i do boju 😀
W poniedziałek mamy z mężem 2 rocznicę ślubu. I nie mam za bardzo pomysłu jak to uczcić lub co mu kupić. Jak u Was wygląda taki dzień?
My jakoś wybitnie nie obchodzimy takich okazji, ale na rocznice ślubu kupujemy sobie prezenty zgodnie z nazwą. Teraz będzie problem, bo 5 to drewniana. Przy 4 olaliśmy prezenty, bo wydałam w sierpniu ogromna kasę na badania.
W tym roku myślimy o tym, żeby iść na jakąś fajną kolację, bo jest co świętowaćLami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzień dobry!
Ja dziś o 3 w nocy miałam psią akcję "wstawaj Pańcia, będzie sraczka" 🙄🙄 opił się wody pływając w stawie wieczorem... Także spacer w koszuli nocnej ledwo zakrywajacej tyłek zaliczony 😂 z tej okazji Mały się rozchulał w nocy w brzuchu, także o 4 jadłam platki z mlekiem w łóżku a potem szpiegowałam inne wątki na belly😂
Napisałam do małża, który był w pracy że mam przedsmak macierzyństwa i chyba nie jestem gotowa 😂 😂 😂
Dziękuję za miłe komentarze ale wiecie co, chyba jednak lepiej jak waga się rozkłada równomiernie w ciele, ja ledwo chodzę przez te biodra, wszyscy mówią że brzuch mały a ja mam wrażenie, że noszę małego słonia 😁😂
Lami, Wik89, Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Witam się w dzień studniówki!
Jeszcze chwila i poznamy naszą kluseczkę po drugiej stronie brzuszka... Aż się wzruszam jak pomyślę, jak długa i wyboista droga była do tego...
Domi u mnie podobnieWszyscy twierdzą, że waga w brzuch poszła, a mi już ciężko buty zakładać
Słoneczko kciuki za Was, żeby się w końcu udało opracować plan idealny i cieszyć ciążą
Magda, cieszę się że czekasz do soboty w dwupakuJak urodzisz w moje urodziny to poproszę adres, będzie prezent dla mamy i Juniora
Moja klusencja dzisiaj buszuje od rana jak szalona. W nocy to samo, a matka spać przez upał nie mogła ;/ miałam normalnie wrażenie że mnie swędzi krew pod skórą z tego gorąca. Serio, takie dziwne uczucie jakby nie swojego ciała. Nienawidzę mieć ciepłych stóp i dłoni. Usnęłam jakoś po 2,5 godziny leżenia, jak zrobiło się cicho na dworze i można było otworzyć okno. A później i tak pobudki co chwila. Nad ranem dospałam i śnił mi się poródAle tak mega pozytywnie
Dośka, Pestkaa, blair., Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:Domi, lepiej nie
ja mam wiekszy brzuch niz jedena z ciezarnych haha.
Fiorella - ja bym chetnie odkupila od Ciebie Fertilman 😊 Akurat mamy ostatnie poltorej listka. Chyba, ze ktoras z dziewczyn potrzebuje szybciej
Nikodemko mogę Ci wysłać FertilmanO ile po testowaniu będzie on Wam w ogóle potrzebny
-
.
Szczęściara, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Magda - mbc, Lami, Domi_tur, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Słoneczko123, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08
Lami, Domi_tur, alex0806, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Słoneczko123, Ani0nka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny