Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami hahaha 😂😂😂 chyba się z Tobą nie zgodzę, miałam 50 owulaków i 10 ciążowych, które przyszły po pozytywnym teście 😂 wszystkie rozdałam klientkom, wyszlo z nich 6 ciąż od listopada! 😂 Teraz stwierdziłam, że spod moich rąk musi wyjść czerwcowa ciąża to kupiłam szczęśliwy test w aptece 😂😂😂
Matko, jestem głupia 😂 jakbym czytała swoje wypowiedzi jako cudze, to bym pomyślała że niezły tępak na tym forum się trafił 😂😂😂Nona, Magda - mbc, blair., Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi nie myslimy tak
Teczova testuj w weekend bo ja juz nie moge sie doczekac az swieze wiruski na watku sie pojawia
Ja testuje w srode 12.06 bo to bedzie 10 dzien dupka...poki co niecale 4 dni minely i nie podoba mi sieplus temp dzisiaj odbila do gory ale tylko troche, nie wiem jakies takie nielutealne te temp w tym cyklu
o 18 wizytuję
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki - kciuki za wizyte :*
Domi, wez, bo za chwile bede Cie blagac o wyslanie testu
Teczova - o nie nie! To testujesz w sobotepowiedz tylko o ktorej, to nastawimy budziki i bedziemy z Toba
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja miałam za mało, mam takiego totalnego bladziocha tylko na pamiątkę i tak mnie kusi, żeby kupić i mieć 2 piękne krechy... Tylko tak właśnie jak myślę o minach sprzedaczyń to za każdym razem rezygnuję 😅
Wiki, w takim razie idź za radą cudotwórcy Nikodemki i wywal termometr, on Ci już w niczym nie pomoże 😝 -
Ja wysikałam wszystkie 4 które miałam w styczniu
Pewnie nawet jakbym 20 zamówiła to bym sobie na nie sikała codziennie
To już jest uzależnienie. Teraz mam tak samo z USG, mogłabym podglądać codziennie.
Domi ja tam lubię czytać Twoje posty i ani razu nie pomyślałam, żeś głupia czy coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 12:57
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny nic nie wiem, nadrobie później.
Mam pytanie- któraś z Was skończyla prawo? Jakies kursy prawa konsumenta itp? Chodzi o złożenie skargi na pracownika bazaru po tym jak mnie potraktował, zbesztal,ponizyl,użył słow jakich użył ,doprowadzil do dreszczy i placzu. KOBIETE W CIAZY!! druga kobieta! Nie popuszcze!!!!! -
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny nic nie wiem, nadrobie później.
Mam pytanie- któraś z Was skończyla prawo? Jakies kursy prawa konsumenta itp? Chodzi o złożenie skargi na pracownika bazaru po tym jak mnie potraktował, zbesztal,ponizyl,użył słow jakich użył ,doprowadzil do dreszczy i placzu. KOBIETE W CIAZY!! druga kobieta! Nie popuszcze!!!!!
Matko Przedszkolanko co się stało??Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi - skoro te testy od Ciebie takie szczęśliwe to powinnaś każdej staraczce wysłać haha 😂
Przedszkolanko - co się stało?
Tęczova - przykro mi 😞 ale może jeszcze będzie dobrze 😘
Właśnie rozmawiałam z koleżanką z liceum. Kiedyś miałyśmy dobry kontakt, ale po zakończeniu szkoły sie urwał. Zadzwoniłam i dowiedziałam sie, że jest w 6 miesiącu...
A na rocznicę coś wymyślę, może faktycznie jakaś kolacja w restauracji ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 13:22
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny nic nie wiem, nadrobie później.
Mam pytanie- któraś z Was skończyla prawo? Jakies kursy prawa konsumenta itp? Chodzi o złożenie skargi na pracownika bazaru po tym jak mnie potraktował, zbesztal,ponizyl,użył słow jakich użył ,doprowadzil do dreszczy i placzu. KOBIETE W CIAZY!! druga kobieta! Nie popuszcze!!!!!
Nie wiem czy tu się reset bardziej nie przyda. Bo to co ogólnie rozumiemy przez prawa konsumenta dotyczy umowy zakupu-sprzedaży. Tutaj mamy doczynienia z naruszeniem dóbr osobistych z art. 23 i 24 Kodeksu cywilnego (zdaje się) i tutaj Przedszko niestety tylko droga sądowa. Skarga raczej nic nie da. Bo czego chciałabyś się domagać w tej skardze i od kogo?
Od właściciela terenu targowiska, żeby ta babka nie mógła już tam sprzedawać? To jest raczej niewykonalne. Jeśli przeprosin i zadośćuczynienia to lepiej w sądzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 13:33
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszkolanko tu przepisy konsumenckie Ci nic nie pomogą, one nie w tę stronę działają. W puli tych przepisów nie ma takich karzących niegrzecznych sprzedawców. Jeśli chodzi o słowne obrażanie, znieważanie, czy naruszenie dóbr osobistych (chociaż nie jestem pewna czy to można tak potraktować, ale myślę, że tak) przez każdego to kodeks karny i prawo cywilne. Ale to w sądzie i trzeba umieć udowodnić znieważanie lub naruszenie dóbr osobistych (np. relacja świadka). Więc taka przeprawa trochę.
Magda - mbc lubi tę wiadomość