Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda ja się urodziłam o 12.05 :p także czekam na info w sobotę i wysyłam prezent dla Jerzyka ;p
Mi się udało nagrać jak mała dzisiaj intensywnie buszuje, aż brzuch podnosi. Szkoda że nie można filmu wstawic na forum bo istny Armagedon;p A tylko powiedziałam że zaraz będziemy jeść obiad a później mąż chwilę do niej pogadał. Ciekawe ile już waży;)Domi_tur lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMagda codziennie, jak tu wchodzę to wyczekuję czy już jesteś po czy nie
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz mi powiedział, że za dużo przytyłam przez ostatni miesiąc (3kg)nawyków żywieniowych nie zmieniłam, a ostatnie 1,5kg to przybyło mi skokowo z dnia na dzien praktycznie ech :p
Dzisiaj na kolacje salatka z samych warzyw w takim razie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 16:17
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja chciałam Jerzyka na moje urodziny, czyli jutro hihi 😂 Więc może się zacząć przed północą i żeby szybko chłopczyk był z mamusią 😊
A jak to Magda wygląda, masz już jakieś skurcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 16:18
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Ja chciałam Jerzyka na moje urodziny, czyli jutro hihi 😂 Więc może się zacząć przed północą i żeby szybko chłopczyk był z mamusią 😊
A jak to Magda wygląda, masz już jakieś skurcze?
Nie, nie mam właśnie, albo mam i ich nie czuje, bo tak też może być.
No myślałam, że 3cm rozwarcia i 3300 w brzuchu to że jakoś szybciej to pójdzie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi_tur wrote:Ja się dzisiaj czuję jakbym to ja czekała na poród a nie Ty Magda 🙄
Od wczoraj ledzwia bolą bardziej, podbrzusze okresowo, Młody wkłada ręce gdzieś w szyjkę bo jak idę to mam wrażenie, że mi coś wypadnie 😂
Domi, Ty to jeszcze nie czekaj na nic, za wcześnie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Później Magda powiesz że rodziłaś synka tydzień;p jak to z rozwarciem tyle chodzisz. Polozna mi mówiła że najgorzej do 7 cm a później to już nie wiadomo kiedy. Mi się dzisiaj poród śnił i wody odeszły, na porodowce już byłam, trochę skurczy, ćwiczenie na piłce w jakiejś ciasnej klitce. Później koniec skurczy i lekarz chciał cięcie robić. Najgorzej że to ten konował którego nie trawię. Ale poprosiłam położną o oksytocynę i wtedy koniec snu bo zachciało mi się siku ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No tak Alex, ale ja mam rozwarcie bo mi szew zdjęli, a nie dlatego, że mam skurcze skracające i rozwierające szyjkę, bo ja szyjki już nie mam. Ona jest skrócona na maska i rozwarta na 3cm, a mimo to wszystko stoi
No ale psn to psn chodzimy i czekamy aż natura ruszy
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pestko, temat przewodni to boho
Będziemy pleść wianki, a pozniej mamy sesje zdjeciowa. Uwielbiam organizowac takie rzeczy, ale tym razem jakos sie stresuje, bo nie znam wiekszosci dziewczyn, a panienski jest u mnie na podworku w takim namiocie ogrodowym, wiec nie dosc, ze jestem swiadkowa, to jeszcze bede gospodynia :d
Pomyslicie, ze zglupialam, ale poszlam po ostatnie zakupy do hurtowni z art. Plastycznymi i dzieciecymi i ogladam wlasnie wozki i lozeczka... Przez chwile poczulam sie jak psychopatka w urojonej ciazy.
A co do Jerzyka, to ja obstawiam sobote rano!fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, daj spokój. Ja wybierałam wózki i inne jak jeszcze w ciąży nie byłam i pisałam sobie tajną listę co kupię dziecku jak już będę je miała
A druga tajna lista była z imionami. Ona się nie sprawdziła, bo pomysł na Jerzyka przyszedł później
Nikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
alex0806 wrote:Magda to nieźle, może nie będziesz miała bólu na rozwieranie szyjki ;p
Też obstawiam sobotę rano. Wody pójdą i się zacznie ;p
Jest to możliwe, dlatego mówią, że jak poczuje pierwsze skurcze, to mam od razu jechać do szpitala.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda ruszy, ruszy
wyobrażam sobie jak to może być tuż przed, być na stałej czujce, ja wiem, że będę świrować haha I co do zakładu, co się nie da, jak się da
ja obstawiam - sorry
- ale przyszły tydzień 12.06
Nikodemko z Twoimi zdolnościami i przesympatycznym usposobieniem będzie supera wózki spoko luz, przecież to takie miłe dla oka i można dotykać i oglądać kiedy się chce, a nie tylko kiedy trzeba
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko no worries, ja tez ogladam wozki i lozeczka i jiz soboe rozkminiam co gdzie sie zmiesci w mieszkaniu hah szczegolnie jak tu na watku o czyms piszecie to sobie obczajam
tez sie czuje jak psychopata ale to fajnie ze nie ja jedna tak mam
Jak sie czujesz na dupku?
Ja nie wiem co sie dzieje ale od dwoch cykli nie czuje wyraznie fazy lutealnej (poza gorsza cera), np nie bola mnie piersi a zazwyczaj bolaly od razu po owu i az do okresu. No ale w zeszlym cyklu prog wyszedl 25 ng/ml wiec nie wiem czemu te piersi tego nie czują 😂II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, przy takim progu nie masz sie czym martwic, tylko cieszyc, ze nie czujesz tej drugiej fazy, zazdroszcze!
Biore go drugi dzien, wiec moze jeszcze zacznie sprawiac problemy, ale oby nie. Poki co jest calkiem ok poza moim typowym bolem brzucha i uczuciem bycia tlusta, brzydka i opuchnieta...
Uff, pocieszylyscie mnie z tym ogladaniem wozkowWik89 lubi tę wiadomość