Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko chyba natura daje Ci znaki 😁
Wiki czekamy na bliźniaki ❤
My w niedziele mamy pierwszą rocznicę ślubu. Nie robimy prezentów, spędzimy ten dzień wspólnie, wyjdziemy do knajpki na dobry obiad , romantik spacer i lody 😊 dzień dla nas 😊tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Mało co pisze bo ciężko mi was nadrobic po całym dniu , a co dopiero wejść w rozmowę 😶
Magda Jan tez z rana codziennie spr czy to już 😂 Musisz przetrzeć szlaki, już się nie mogę doczekać relacji
Nona ja tez jestem tran upały! Uwielbiam! Nawet teraz hehe chociaż nie mam w co sie ubrać i nie można sie podobno opalać? A Jan mogłabym sie smazyc pol dnia ban słońcu 😂 Bieganiem tez najlepsze u mnie w upał 😂
Kark gratulacje chłopca ! Fajnie macie tak po równozdradź imię ?
Nona, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Kochane,ale sie ucieszy chociaż sie mega boi.
Nikodemko jej historia jest taka,że ma zaawansowaną endomende. @ wiaze sie z ip,zastrzykami i mdleniem.. brała leki na menopauze. Do tego ma jeden jajnik i to w ostatniej chwili uratowany (drugi pekl,krwotoku dostala jakos tak..). Kazdy lekarz mowil,ze ciąża odpada,ze nawet sie nie uda.. moj lekarz dal jej dopiero nadzieję. Wziela inofem i castagnusa. To jej pierwszy cykl staran... z opaska sw. Dominika i z pomoca sw. Rity.
Ale piękny znak dostałaś
Teczova moźe być i za miesiac- dwa ale wiesz- teraz sie tez nie pogniewam😀 i nic nie gmeraj!
Biegająca ja też najlepiej w taką pogodę lubię biegać hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 19:54
Nikodemka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko gratulacje dla koleżanki! 😃 Mój Tato zaraził się jako dorosły świnką i doszło do zapalenia jąder. Rodzice usłyszeli od lekarza, że nie będą mogli mieć dzieci. Później na świat przyszedł mój brat i ja! 😎
Nikodemko jakie piękne tereny tam u Ciebie! Macie boskie trasy na rowery! No i te znaki muszą coś zwiastować!
Wiki to do dzieła! 😀 Z cyklu dziwnych ”świąt” JUTRO DZIEŃ SEKSU! 😁😁
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
O kurcze przedszkolanko no to jesli sie udalo to wspaniale! I jej historia daje nadzieje...
Nikodemko no ja w lutym trafilam do dr Drobniaka, troche z przypadku bo chcialam do gin-endo i akurat byl termin, potem sie okazalo ze ma dobre opinie na znanylekarz (choc wiem ze ktoras z Was nie byla przekonana do niego), wiem ze przyjmuje czasem na Karowej no ale tam sa odlegle terminy wiec zaczelam do niego chodzic prywatnie, cena za wizyte jest ok, no i poki co mi bardzo opowiada jego podejscie i jego sie trzymamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
O tak, o dr Wronie też słyszałam same pozytywy!
Teczova to kciuki za wizytę! Super, nowy gin to zawsze nowe opcje, no i popatrz na przyklad kolezanki przedszkolankiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 20:04
tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszkolanko, to tym bardziej ciesze sie z ciazy Twojej kolezanki ❤️ Trzymam za nia kciuki, musi byc dobrze, a lekarze niech sie wypchaja z tymi swoimi teoriami.
Wiki, pytam, bo moja przyjaciolka wlasnie sie umowila na Karowa do Milewczyka, liczy, ze od razu skieruje ja na inseminacje, mimo, ze tak naprawde nic oprocz badania nasienia, przez rok staran, jeszcze nie badali. Czarno to widze.
O Wronie tez slyszalam. Na Karowej jest tez szal na Żaboklicka, ale chyba ciezko sie dostac. Ja postanowilam, ze jesli „cudotworca” nie pomoze, to szukam kogos z Karowej, bo i tak jesli mialabym rodzic to tam.
Nona - tak jest, zachodzimy w ciaze dzieki Boćkom i juz!!!
Dośka - to prawda, tereny do jazdy na rowerze mamy tu naprawde piekne. Zachwycam sie za kazdym razem, tym bardziej, ze pochodze z miasta. Doceniam dzieki temu wies sto razy bardziejprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko dobry znak ❤
Uda sie dziewczyny napewno:*
Przedszkolanko Gratulacje dla kolezanki. Ja tez mialam nie miec dzieci i co ❤ cuda sa u i beda.
Ja malo na forum bo zalatana jestem. Mieszkam w domu, mam swoj ogrodek i powoli zapelniam spizarnie i przetwory z truskawek i czeresni robie bo mamy swoje. Piore wózek, material z nosidełka itp wiec przygotowania trwaja:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 20:28
przedszkolanka:), Wik89, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dr Żaboklicka robiła mi hsg na Karowej właśnie. Ale był to sam zabieg, wizyty żadnej u niej nie miałam. Chciałam się keidyś prywatnie umówić ale usłyszałam, że nie przyjmuje nowych pacjentek do lipca, więc na pewno dostanie się graniczy z cudem. Ma bardzo dobre opinie. Chyba wszyscy lekarze z Karowej są polecani, ale bylam tam parę razy (na hsg, w poradni leczenia nieplodnosci i na monitoringu) i ogólnie strasznie duże tam jest obłożenie, ciągle pełno ludzi, wszystko szybko szybko. To jedyny minus jaki widzęII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, no wlasnie... ja chcialam sie zapisac teraz na sierpien i niestety przez dwa dni sie nie dodzwonilam. Albo bylo zajete, albo odkladali sluchawke
-
sunshine03 wrote:Sloneczko a propo tej immunologii to dzisiaj na warsztatach dostalam gazetke pt."chcemy byc rodzicami". Cala jest o różnorodnych problemach z zajsciem i donoszeniem ciąży i jest wlasnie artykul o przyczynach immunologicznych niepłodności i to powinna byc ostatnia rzecz, ktora sie bada.
Poerwsza jest anatomia, genetyka, infekcje, hormony, trombofilia. Dopiero po tym immunologia
Sunshine, tak naprawdę to nie wiem o czym ona do mnie mówiła. Mam tylko jakies przebłyski w pamięci. Jeszcze jakby coś mówiła o tym, że mój organizm zwalcza plemniki czy coś.. Już sama nie wiem co ona chcę mi badać. Czekam do poniedziałku. I nie wiem co zrobić sobie najpierw badania na mutacje czy krzywe i jakieś inne badania krwi w podobnej kwocie. -
Słoneczko, ja bym leciała od najmniejszego kalibru. Moim zdaniem krzywe są równie ważne co badania na trombofilię.
Przeciwciała p/plemnikowe to inaczej ASA, chyba tym testem MAR się je robi. Reset pisała gdzieś tu o nich więcej.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021