WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko chyba natura daje Ci znaki 😁

Wiki czekamy na bliźniaki ❤

My w niedziele mamy pierwszą rocznicę ślubu. Nie robimy prezentów, spędzimy ten dzień wspólnie, wyjdziemy do knajpki na dobry obiad , romantik spacer i lody 😊 dzień dla nas 😊

tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało co pisze bo ciężko mi was nadrobic po całym dniu , a co dopiero wejść w rozmowę 😶

Magda Jan tez z rana codziennie spr czy to już 😂 Musisz przetrzeć szlaki, już się nie mogę doczekać relacji

Nona ja tez jestem tran upały! Uwielbiam! Nawet teraz hehe chociaż nie mam w co sie ubrać i nie można sie podobno opalać? A Jan mogłabym sie smazyc pol dnia ban słońcu 😂 Bieganiem tez najlepsze u mnie w upał 😂

Kark gratulacje chłopca ! Fajnie macie tak po równo ;) zdradź imię ?

Nona, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,ale sie ucieszy chociaż sie mega boi.

Nikodemko jej historia jest taka,że ma zaawansowaną endomende. @ wiaze sie z ip,zastrzykami i mdleniem.. brała leki na menopauze. Do tego ma jeden jajnik i to w ostatniej chwili uratowany (drugi pekl,krwotoku dostala jakos tak..). Kazdy lekarz mowil,ze ciąża odpada,ze nawet sie nie uda.. moj lekarz dal jej dopiero nadzieję. Wziela inofem i castagnusa. To jej pierwszy cykl staran... z opaska sw. Dominika i z pomoca sw. Rity.
    Ale piękny znak dostałaś <3

Teczova moźe być i za miesiac- dwa ale wiesz- teraz sie tez nie pogniewam😀 i nic nie gmeraj!

Biegająca ja też najlepiej w taką pogodę lubię biegać haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 19:54

Nikodemka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko gratulacje dla koleżanki! 😃 Mój Tato zaraził się jako dorosły świnką i doszło do zapalenia jąder. Rodzice usłyszeli od lekarza, że nie będą mogli mieć dzieci. Później na świat przyszedł mój brat i ja! 😎

Nikodemko jakie piękne tereny tam u Ciebie! Macie boskie trasy na rowery! No i te znaki muszą coś zwiastować!

Wiki to do dzieła! 😀 Z cyklu dziwnych ”świąt” JUTRO DZIEŃ SEKSU! 😁😁

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze przedszkolanko no to jesli sie udalo to wspaniale! I jej historia daje nadzieje...
    Nikodemko no ja w lutym trafilam do dr Drobniaka, troche z przypadku bo chcialam do gin-endo i akurat byl termin, potem sie okazalo ze ma dobre opinie na znanylekarz (choc wiem ze ktoras z Was nie byla przekonana do niego), wiem ze przyjmuje czasem na Karowej no ale tam sa odlegle terminy wiec zaczelam do niego chodzic prywatnie, cena za wizyte jest ok, no i poki co mi bardzo opowiada jego podejscie i jego sie trzymam

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dośka ja juz po owu :D ale w sobote maz wraca to poswietujemy ten dzien ;)

przedszkolanka:), Dośka lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki to ja nie polubiłam się z dr Drobniakiem 😋 ale ciesze sie że Tobie podpasował 😊

Wik89 lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08

Wik89 lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Wrona fajny 😊 byłam u niego skonsultować plamienia i usg i pappe ostatnio. Mega spoko lekarz, duża wiedza i taki delikatny 😍

tęczova lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:24

Wik89, przedszkolanka:), Nikodemka, tęczova, Dośka, Biegającą-mama, Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak, o dr Wronie też słyszałam same pozytywy!
    Teczova to kciuki za wizytę! Super, nowy gin to zawsze nowe opcje, no i popatrz na przyklad kolezanki przedszkolanki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 20:04

tęczova lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, to tym bardziej ciesze sie z ciazy Twojej kolezanki ❤️ Trzymam za nia kciuki, musi byc dobrze, a lekarze niech sie wypchaja z tymi swoimi teoriami.
    Wiki, pytam, bo moja przyjaciolka wlasnie sie umowila na Karowa do Milewczyka, liczy, ze od razu skieruje ja na inseminacje, mimo, ze tak naprawde nic oprocz badania nasienia, przez rok staran, jeszcze nie badali. Czarno to widze.
    O Wronie tez slyszalam. Na Karowej jest tez szal na Żaboklicka, ale chyba ciezko sie dostac. Ja postanowilam, ze jesli „cudotworca” nie pomoze, to szukam kogos z Karowej, bo i tak jesli mialabym rodzic to tam.
    Nona - tak jest, zachodzimy w ciaze dzieki Boćkom i juz!!!
    Dośka - to prawda, tereny do jazdy na rowerze mamy tu naprawde piekne. Zachwycam sie za kazdym razem, tym bardziej, ze pochodze z miasta. Doceniam dzieki temu wies sto razy bardziej :)

przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko dobry znak ❤
    Uda sie dziewczyny napewno:*

Przedszkolanko Gratulacje dla kolezanki. Ja tez mialam nie miec dzieci i co ❤ cuda sa u i beda.

Ja malo na forum bo zalatana jestem. Mieszkam w domu, mam swoj ogrodek i powoli zapelniam spizarnie i przetwory z truskawek i czeresni robie bo mamy swoje. Piore wózek, material z nosidełka itp wiec przygotowania trwaja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 20:28

przedszkolanka:), Wik89, Magda - mbc lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08

Wik89 lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Żaboklicka robiła mi hsg na Karowej właśnie. Ale był to sam zabieg, wizyty żadnej u niej nie miałam. Chciałam się keidyś prywatnie umówić ale usłyszałam, że nie przyjmuje nowych pacjentek do lipca, więc na pewno dostanie się graniczy z cudem. Ma bardzo dobre opinie. Chyba wszyscy lekarze z Karowej są polecani, ale bylam tam parę razy (na hsg, w poradni leczenia nieplodnosci i na monitoringu) i ogólnie strasznie duże tam jest obłożenie, ciągle pełno ludzi, wszystko szybko szybko. To jedyny minus jaki widzę ;)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik, no wlasnie... ja chcialam sie zapisac teraz na sierpien i niestety przez dwa dni sie nie dodzwonilam. Albo bylo zajete, albo odkladali sluchawke :/

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs, jak tam psinka? :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami a jak Ty się dziś czujesz po tej ciężkiej nocy? :*

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine03 wrote:
    Sloneczko a propo tej immunologii to dzisiaj na warsztatach dostalam gazetke pt."chcemy byc rodzicami". Cala jest o różnorodnych problemach z zajsciem i donoszeniem ciąży i jest wlasnie artykul o przyczynach immunologicznych niepłodności i to powinna byc ostatnia rzecz, ktora sie bada.
    Poerwsza jest anatomia, genetyka, infekcje, hormony, trombofilia. Dopiero po tym immunologia

Sunshine, tak naprawdę to nie wiem o czym ona do mnie mówiła. Mam tylko jakies przebłyski w pamięci. Jeszcze jakby coś mówiła o tym, że mój organizm zwalcza plemniki czy coś.. Już sama nie wiem co ona chcę mi badać. Czekam do poniedziałku. I nie wiem co zrobić sobie najpierw badania na mutacje czy krzywe i jakieś inne badania krwi w podobnej kwocie.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko, ja bym leciała od najmniejszego kalibru. Moim zdaniem krzywe są równie ważne co badania na trombofilię.
    Przeciwciała p/plemnikowe to inaczej ASA, chyba tym testem MAR się je robi. Reset pisała gdzieś tu o nich więcej.

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
‹‹ 898 899 900 901 902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ