Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Słoneczko, ja bym leciała od najmniejszego kalibru. Moim zdaniem krzywe są równie ważne co badania na trombofilię.
Przeciwciała p/plemnikowe to inaczej ASA, chyba tym testem MAR się je robi. Reset pisała gdzieś tu o nich więcej.
Czyli co proponujesz po kolei? -
nick nieaktualny
-
Słoneczko123 wrote:Czyli co proponujesz po kolei?
no ja bym tak zrobiła, ale zrób tak jak Ci intuicja
polecam też ten wpis: https://mamaginekolog.pl/slow-o-nieplodnosci/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 22:53
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Meggs, jak tam psinka?
Nikodemka, blair., madziorek86, Magda - mbc, Ani0nka, Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, szkoda wielka, że nie ma wyszukiwania słów-kluczy w konkretnych wątkach.
Magda, kochana Ty śpij o tej porze! Licz owce czy coś 😊
Słoneczko, to czekamy na poniedziałek i konkrety. Dobrze, że zaczyna się dziać 😊
Nikodemko! Pozwól bocianowi zadziałać. Mają moc 😊
Rano jeszcze nadrobię wpisy, bo trochę pobieżnie podczytuję dzisiaj.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Magda nie dziwie się tez bym nie mogka😁 ja w sumie mam tyle energii ze 4-5 godzinami są dla mnie wystarczające 😁😁
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co polecacie na spuchnięte dziąsła? Sachol działa u Was? Od kilku dni meczy mnie ten problem 😪
-
Anionka sacholu raczej w ciąży nie można bo też miałam ten problem. Pomogła miękką szczoteczka do zębów zamiast elektrycznej. I pasta meridol która jest tez właśnie na problemy z dziąsłami. Też mi puchły, krwawiły, meczylam sie okropnie. A dentysta mi tylko zalecał płukanie wodą utlenioną. Nawet nie można takich maści dla dzieci na ząbkowanie ;/
madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzien dobry! Dziewczyny a ja juz wiem czemu lekarz przepisal mezowi to Clo. Wynik fsh to u niego 2,6 a norma jest od 2 do 12. Ja sie cieszylam ze wszystkie wyniki w normie no ale okazuje sie, ze ten niski poziom, mimo ze teoretycznie w normie, moze byc przyczyna zlych wynikow nasienia. Ogromnie licze na to, ze uda sie troche polepszyc te wyniki...
Bo ja jakos stracilam wiare w ten cykl, czuje sie typowo pmsowo, temp niskie
Jak tam u Was?
Magda nie dziwie sie, ze nie mozesz spac, to musza byc emocje! No i organizm chce byc w ciaglej gotowosciprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej
U nas popadało w nocy ;o
Wiki dobrze,źe dał. Wie co robi
Ja od wczoraj źyję ciążą koleżanki,po pracy ma sikać znowu i jutro rano jeszcze. Jak się udalo to obie jedziemy na wyniki w poniedziałek.Magda - mbc, Wik89, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Hej, hej 🙂
U nas dzisiaj też pochmurnie, chyba nie padało, ale jest koło 20 stopni więc zdecydowanie łatwiej będzie mi dotłuc się autobusem do pracy.
Wiki teraz z opieką lekarza raz dwa uda się poprawić wynik, ale poniżej normy mąż nie jest, więc jest ok 🙂
U mnie dzisiaj pierwszy raz 2 z przodu 🙃Beti82, przedszkolanka:), Wik89, kark zakamuflowany na maksa, Szczęściara, Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Dziewczyny co polecacie na spuchnięte dziąsła? Sachol działa u Was? Od kilku dni meczy mnie ten problem 😪
Tak, jak alex pisała miękka szczoteczka, bardzo dokładna higiena i meridol.
Dobrze też zdjąć kamień u higienistki/dentysty, bo kamień bardzo nasila krwawienie z dziąseł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 08:21
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Wiki mój brał tez clo bo ma problemy z przysadka i tez wyniki hormonalne bez szału i była mega poprawa parametrów krwi trzymam kciuki żeby u Was tez tak było
Ja nie mogę miękka szczoteczka mam wrażenie ze nie domywam zębów i było jeszcze gorzej wiec soniczna się chwile przekroczyłam trochę krwawiły ale przeszło samo, dentysta tłumaczył ze to od hormonów jest większe ukrwienie dziąseł i fakt zdjęcie kamienia powinno pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 08:21
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny😘
Przedszkolanko oby kolezance sie udalo to byloby wspaniale! I Twoj lekarz zostanie cudotworca na miare tego Nikodemki 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 08:47
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko ja dopiero ogarnęlam,że Ty mi wysłalaś wiadomośc na insta 😂😂 dziekuje!;*
Wiki,tempka jej dzisiaj mega odbila(2 dzien od spadku) wiec jak byla 48h temu implantacja to licze na wyraznego bladziocha dzisiaj
A mój dr ja mowilam ,że go Kocham😂😂😀Magda - mbc, Niezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość