Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mAm to uczucie Nikodemko oraz straszny tradzik wiec poza bolem piersi objawy pms pelna geba...
Jestem po wizycie, mam cialko zolte a „moze i dwa” 🙈
Pierwszy raz widzialam swoje cialko zolte yeah
No i tyle, jesli sie nie uda to mam kontynuowac clo plus duphaston jeszcze przez cykl lub dwa, w miedzyczasie mezowi moze uda sie poprawic wyniki, a potem juz skierowanie na inseminacje raczej, ale z nadzieja ze sie uda .. oby sie udalo wczesniej...
blair., kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, Meggs, Dośka, Pestkaa, Nona, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Słoneczko123 wrote:Dziewczyny na heparynie. Jakie są zalecenia do jej brania? Mutacje czy coś innego?
Magda - obstawiam 10.06 😀
mutacje MRHFR nie
mutacja PAI homo tak hetero - lepiej pogłębić diagnostykę
trombofilia tak
zespół antyfosfolipidowy tak💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:mutacje MRHFR nie
mutacja PAI homo tak hetero - lepiej pogłębić diagnostykę
trombofilia tak
zespół antyfosfolipidowy tak
Dziękuję ☺
W tym szoku jakim byłam w poniedziałek nie do końca pamiętam o jakich badaniach mówiła mi ginka. Ale coś wspominała o odrzucaniu zarodka i jakichś zastrzykach. I tak się zastanawiam na jakkie badania mnie skieruje.. -
nick nieaktualnySłoneczko123 wrote:Dziękuję ☺
W tym szoku jakim byłam w poniedziałek nie do końca pamiętam o jakich badaniach mówiła mi ginka. Ale coś wspominała o odrzucaniu zarodka i jakichś zastrzykach. I tak się zastanawiam na jakkie badania mnie skieruje.. -
Słoneczko123 wrote:Meggs, Magda - dziękuję ☺ W takim razie muszę się wybrać do rodzinnego po receptę.
Nikodemko - niestety taka jest smutna prawda, że stres, a co za tym idzie prolaktyna potrafią bardzo namieszać. Także włączamy luz i do boju 😀
W poniedziałek mamy z mężem 2 rocznicę ślubu. I nie mam za bardzo pomysłu jak to uczcić lub co mu kupić. Jak u Was wygląda taki dzień?Słoneczko123, blair. lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Testowanie w 200 dpo? Czemu nie
wszystkie siknijcie, nawet Magda jeśli się jeszcze nie rozpakuje
Wik89, tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
A teraz podesle Wam test kolezanki co ostatnio wykres pokazalam. Przerobiony i nie . To 10dpo robiony w południe ok.13:00 ;
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/466da452b8db.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b45b6eaeb0b.jpg
Świrujemy?
Podobno nie moze miec dzieci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 19:01
madziorek86, Ani0nka, kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, blair., Pestkaa, Dośka, tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Przedszko - wow! Ale super! Powiedz cos wiecej o kolezance. Ile czasu sie starala i dlaczego powiedzieli jej, ze nie moze miec dzieci?
Wiki - o kurcze! To beda blizniakiAlbo chociaz jedno, jestem pewna, to Twoj czas! Ty chodzisz do lekarza na Karowa, prawda? Powiesz mi jak sie nazywa?
Dziewczynyyyy!!! Doswiadczylam czegos dziwnego, nie do opisania. Pojechalam na rowerze sie pomodlic, w to miejsce objawienia, tam gdzie ostatnio, no i oczywiscie modlilam sie o dziecko, nawet lezke uronilam... Wsiadlam rozedrgana na rower i po chwili tuz nad moja glowa (przysiegam) przelecial bocianAz sie przestraszylam! Wyladowal na lace i zrobilam mu zdjecie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48855147db67.jpg
Jesli tak dobitne symbole szczescia na mnie nie zadzialaja i nie zajde w ta ciaze, to musze byc jakas wyjatkowo pechowaDomi_tur, tęczova, Pestkaa, alex0806, sunshine03, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Beti82, Meggs, Dośka, Wik89, blair., fiorella82, Nona, madziorek86, Słoneczko123, Lami, Magda - mbc, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySloneczko a propo tej immunologii to dzisiaj na warsztatach dostalam gazetke pt."chcemy byc rodzicami". Cala jest o różnorodnych problemach z zajsciem i donoszeniem ciąży i jest wlasnie artykul o przyczynach immunologicznych niepłodności i to powinna byc ostatnia rzecz, ktora sie bada.
Poerwsza jest anatomia, genetyka, infekcje, hormony, trombofilia. Dopiero po tym immunologia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:08
przedszkolanka:), Wik89, Nona, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”