Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja mam bardzo wąską tolerancję temperaturową , za zimno źle, za ciepło źle. 20 - 25 ° C to moja akceptowalna strefa 😁
Nikodemko a podplamiałaś juz tak z nadzerki? Może to okołoowulacyjne jednak?Beti82, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Oj wierzcie mi, że gdybym mogła wypić drineczka i godzinami leżeć na słońcu, to właśnie pisałabym do Was pijana po solidnej dawce mojito, w stroju na leżaczku😂
Albo i nie, siedziałabym teraz w salonie z klimatyzacją, gadałabym o pierdołach z klientkami a w przerwach jadlabym lody naturalne od sąsiadów 😍
Chyba już stęskniłam się za życiem bez brzucha i tych kilogramów, za życiem w którym oddycham a nie dyszę jak locha po rżnięciu 😂
Myślicie, że jak dogadam się z Synem, żeby wyszedł tak w 37-38tygodniu to posłucha? 😂😂tęczova lubi tę wiadomość
-
Meggs, raz plamilam po stosunku, ale to byla zywa krew i czulam, ze mnie szczypie, a teraz nic, samo plamienie.
Okoloowulacyjnego nigdy nie mialam, poza tym wydaje mi sie, ze owulacja byla w piatek albo sobote (czulam jajnik i tak wychodzily testy), czyli zakladam, ze jestem jakies 5dpo, to chyba za pozno na takie plamienie, czy nie?
Eh, mam nadzieje, ze to naprawde ta nadzerka, nic innego... Jestem zla, bo mialo byc spokojnie i bez stresu, a juz mimowolnie mysle co to moze byc. -
Jak mi dobrze.. Zeżarłam prawie pół kilo czereśni.. Tego mi trzeba było.
U mnie tak samo jak u Meggs najlepsza temp to między 20-25 stopni.. Te pogody chcą mnie wykończyć 😂😂😂blair., Dośka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 00:06
Wik89, Lami, Nona, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja korzystajac z zycia bezdzietnej lambadziary w sobote bede drinkowac caaaala noc na wieczorze panienskim. Nic mnie nie powstrzyma. Najchetniej to napilabym sie juz dzis.
tęczova, Wik89, Nona, Dośka, przedszkolanka:), Beti82, Pestkaa, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wik89 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki, cos Ty... za wczesnie na implantacje, marzenie scietej głowy
Poswiecilabym wszystkie mohitoszki, aperolki i piwerka, zeby miec taki brzuszek jak Wy! -
Cieszcie się.. Jeszcze trochę i Wy będziecie marzyć o mohito winku.. Będziecie musiały się zadowolić wodą z cytrynka albo soczkiem.. Także korzystacie dopóki możecie😎😎
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wczoraj byłam w lodziarni z chrześniakiem i ten czyta co jest napisane na słoiczku na napiwki i na cały głos "wrzuć ciocia tam pieniążki też, bo pani zbiera sobie na piwko". Myślałam, że się zapadnę pod ziemię. Pani spaliła się burakiem. I przez niego o 11 miałam taką ochotę na to piwko! 😀
Ale dziewczyny, z całego serducho życzę Wam, żebyście nie miały przez całe zbliżające się wakacje ani piwka, ani winka, ani drinka alkoholowego w dłoni!
Ciąża pod tym względem jest dla mnie czymś nie do pojęcia - tyle lat palenia papierosów (ale nie że paczka na dzień, raczej na tydzień albo i mniej), ale tyle rzucania po drodze, tyle sytuacji, że nawet jak nie paliłam, to przychodził gorszy dzień i po prostu mnie roznosiło, musiałam. I nagle pstryk. Koniec, nie ma. Aczkolwiek w snach kilka razy kurzyłam fajeczkę. Na początku ciąży to się delektowałam nią w tych snach, a im dalej, tym robiły się z tego koszmary. "Co robisz? Jesteś w ciąży i palisz?! Nienormalna?" I się dusiłam tym dymem normalnie.
Czy w dużych sklepach typu Tesco, Carrefour są bezalkoholowe wina? Jakieś polecacie najbardziej?Wik89, Nikodemka, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero