Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam dziś zjazd totalny, czekam aż minie depresja okresowa, bo chodzę i ryczę cały dzień. Nic mnie dziś nie cieszy, wszystko jest do dupy i nic nie ma sensu. Jak mieliśmy przerwę w staraniach, to każdy okres traktowałam jak ten jeden bliżej do starań, bo nie mogłam się doczekać. Teraz wyje jak osioł i mam same czarne myśli, jeszcze się ze starym pokłóciłam bo stwierdził że badania zrobi jak rzuci palenie (słyszę to od roku), ostatnie robił w listopadzie i były gorsze niż robione kilka miesięcy wcześniej (mała ruchliwość). Fertilman zaczął łykać dopiero tydzień temu ( chociaż leżał w szafce nawet nienapoczety od roku). Strasznie mi jest przykro jak słyszę że lekarz nas naciąga na badania, bo skoro i tak ich nie robi to nawet tych kosztów nie ponosi.i jeszcze jego kumpel właśnie się dowiedział że zostanie ojcem, to też mnie wkurza. I to że mamy rozbudowywać strych(cieknie nam dach i musimy go wymienić, a przy okazji uzyskamy piętro do zagospodarowania) i wydajemy kasę na przestrzeń która stoi pusta, bo przecież nie mamy dzieci. Nie chcę tego strychu. Dziś w ogóle nic nie chcę. Sorki za smęty, ale wiem że wy rozumiecie...
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:34
Domi_tur, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czemu mamy zawsze mają rację... ale niedługo Ty zawsze będziesz miała racjęLami wrote:Tęczova, zginęła w domu. Mamy tam 5 pokoi i trochę się ludzi przewinęło przez weekend. Pewnie została gdzieś złapana i wciśnięta, albo zsunęła się za łóżko. Wiem że ją wyciągałam w środę rano i mama mi mówi schowaj bo ci zginie. Wzięłam pod pachę i dziura... Nie mam pojęcia gdzie dałam 😭
znajdzie się teczka jak trochę emocje opadną. Ninka musi odzyskać swoje papiery 😘
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti trochę odłożyłam na test na ojcostwo (z 10 zł będzie 😂), mogę Cię wspomóc, bo u mnie niepokalanego poczęcia nie byłoBeti82 wrote:Serio Nikodemko jak bede w ciazy to sama sie zaczne zastanawiac kto jest ojcem hahaha
Nona, Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kochana, jutro będzie lepszy dzień! To dzień bliżej do momentu poznania Twojego Maleństwafiorella82 wrote:Ja mam dziś zjazd totalny, czekam aż minie depresja okresowa, bo chodzę i ryczę cały dzień. Nic mnie dziś nie cieszy, wszystko jest do dupy i nic nie ma sensu. Jak mieliśmy przerwę w staraniach, to każdy okres traktowałam jak ten jeden bliżej do starań, bo nie mogłam się doczekać. Teraz wyje jak osioł i mam same czarne myśli, jeszcze się ze starym pokłóciłam bo stwierdził że badania zrobi jak rzuci palenie (słyszę to od roku), ostatnie robił w listopadzie i były gorsze niż robione kilka miesięcy wcześniej (mała ruchliwość). Fertilman zaczął łykać dopiero tydzień temu ( chociaż leżał w szafce nawet nienapoczety od roku). Strasznie mi jest przykro jak słyszę że lekarz nas naciąga na badania, bo skoro i tak ich nie robi to nawet tych kosztów nie ponosi.i jeszcze jego kumpel właśnie się dowiedział że zostanie ojcem, to też mnie wkurza. I to że mamy rozbudowywać strych(cieknie nam dach i musimy go wymienić, a przy okazji uzyskamy piętro do zagospodarowania) i wydajemy kasę na przestrzeń która stoi pusta, bo przecież nie mamy dzieci. Nie chcę tego strychu. Dziś w ogóle nic nie chcę. Sorki za smęty, ale wiem że wy rozumiecie...
M,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:34
przedszkolanka:), madziorek86, Nona, Meggs, blair., Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
jejuuu dotarłam! Caly dzień na nogach,nie wspominam gdzie mi wchodzą
ale Pola zadowolona a to najważniejsze
jak wyjechaliśmy o 8:45 tak po 18 byliśmy w domu
Olek pobrykal jak usiadłam na 20 min.jak moi weszli do jednego z większych budynków a tak to raptem troszkę,teraz po rzodkiewce kopniaki daje 
Nikodemko,Wiki,Fiorella gorszy dzisiaj dzień macie, jutro wyjrzy już promień słońca..
Wiki ja clo uwazam za cud i mam nadzieję,że sprawi go i u Was :*
Nikodemko ,mąż zaangażowany- to super, to na prawdę baaardzo dużo. Tobie współczuję strasznie tego okropnego bólu
a próbowałaś coś homeopatycznego na to?
A co do cudotwórcy to słuchaj go -w nim spora nadzieja
Fiorella ja wiem,że masz nerwy i każda z nas by miała na męża ale pocieszę Cię troszkę- ta moja koleżanka (właśnie a propo trzecia beta 2100 ) ma jednego jajnika,zaawansowaną endomendę a mąż? Popijać lubi,pali sporo, zero sportu, zero jakiegokolwiek dbania o siebie i udało im sie bez wspomagaczy za pierwszym razem (inofolic tylko i castagnus). Wierzę,że i u Was tak bedzie...
Lami cudowny Wasz dzień, błyszczałaś to i malutka się spisała
zaraz się rozbryka więc spokojnie,dochodzi do siebie po tylu emocjach 
Domi gratuluję wizyty i waga iście zacna już!
Alex może akurat kopniak trafił w nerwoból i stąd bóle? Jak jest teraz? Przeszło coś?
Beti to jutro test czy jakiś pierwszy termin @ masz? No ciekawa jestem jak to wyjdzie
Nona, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Julka przeszło mi już to osłabienie. Ciśnienie miałam 113/66 ale puls 103. Później już nieco poniżej 100. Te dziwne bóle brzucha miałam, ale to też chyba od nadaktywności małej. Bo teraz już przeszło. Jakiś dziwny dzień po prostu.
Na dodatek kupiłam zepsute truskawki. Połowę wyrzucilam bo były jakieś pogniecione, większość bez szypulek. Kurde że ja nie popatrzyłam na stoisku co ta baba mi daje. W koszyku wyglądały spoko ale pewnie pod spodem zepsute. I z połowy zrobiłam że śmietaną. Spróbowałam i wyrzuciłam. Skisłe normalnie! ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko pierwszy termin @ był dzisiaj.Ostateczny w srode.Wiec testa moge w czwartek zrobic jak nie przyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mam Nona.Ja nie robie owulaków .Mam PCOSNona wrote:Beti, czekamy cierpliwie. A owulaka nie masz? Ich nie szkoda hihi.
-
Nona a Ty kiedy masz testowanie?
Juz marcówka bys była?
Nona, Mosieczka lubią tę wiadomość
-
Beti to w takim razie do czwartku niech menda nie przychodzi a później najbliższe 8 miesięcy

Nona no powiem Ci,że u niej to już miano cudu (lekarze jej nawet szans nie dawali!) . I ma bardzo silne objawy od implantacji- codziennie prawie wymioty rano, omdlenia- kropek siłacz
A no właśnie- może Ty znowu marcówką bedziesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 20:33
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
D,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:35
-
Nona mój też leń śmierdzący, raz w tyg w sobote najchętniej, musiałam się gimnastykować.
Pewnie gdyby było książkowo co drugi dzień cały cykl udałoby się szybciej.
My pogodę mamy piękną, ramiona mi trochę spaliło od spaceru po promenadzie... Cały dzień aktywnie i brzuch twardy. Teraz idpoczywam, i nadrabiam forum
Nona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️