Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochane
mi_lejdi wrote:Cześć śliczna królewno!
Aż się wzruszyłam, pamiętam Twój pozytywny test jak dziś....mi_lejdi lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
WoW!!! Ale cudeńko! Annie masz prześliczną córeczkę
Super, że czujesz się dobrze. Życzę Wam dużo zdrówka i samych pięknych chwil zawsze razemAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj byłam na dwóch wizytach u gin: pierwsza była u Pani dr, która robiła mi 2xCC i chciałam się jej przypomnieć... żeby znowu to Ona zrobiła mi cc. Dostałam do niej nr tel. i mam umówić się na wizytę na oddziale w połowie października aby ustalić wszystkie szczegóły i termin CC. Jednak wstępny termin jeśli się nic nie wydarzy już jest - 27 października. Taka data chodziła mi po głowie
Druga wizyta była u mojego gina na której zrobił mi usg III trymestru. Wszystko jest w porządku. Maja choć jest mniejsza to jest proporcjonalna i rośnie.
Waży już 1782g
Niestety już bez foto...
Ale wrzucam fotkę mojego brzucha w 32tyg+4dni... pewnie pierwszy i ostatni raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 10:36
AiCha4811, mi_lejdi, yvonneSW, dobuska, kaka470, Lola83 lubią tę wiadomość
-
Anula brzuch
Annie już gratulowalam, ale co tam jeszcze raz gratki, mała jest cudownaAnulka0407, Annie1981 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
A mi sie tak juz chce takiego bobaska... synus jest taki kochany, ale coraz starszy i taki kumaty juz sie robi. A ja tesknie za tymi kopniaczkami w brzuszku i za takim malenstwem w ramionach. Cieszcie sie dziewczyny i chwytajcie chwile, bo ten czas tak ucieka...
mi_lejdi lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Anulka super brzuszek i wcale nie jestes az taka gruba jak mowilas
Dziękuję, ale jestem gruba... jakoś chyba wyjątkowo wyszłam na zdjęciu. Przy wzroście 157cm teraz ważę 90,6kg...
Na szczęście waga nie wzbija się bardzo wysoko pomimo małej ilości ruchu przez spojenie. Od początku ciąży doszło 5kg, a przez ostatni miesiąc tylko 20g
Mam nadzieję, że teraz nie zaszaleje przez ostatni miesiąc -
agulineczka wrote:A mi sie tak juz chce takiego bobaska... synus jest taki kochany, ale coraz starszy i taki kumaty juz sie robi. A ja tesknie za tymi kopniaczkami w brzuszku i za takim malenstwem w ramionach. Cieszcie sie dziewczyny i chwytajcie chwile, bo ten czas tak ucieka...
Ja wierzę, że każda z Was - staraczek doczeka się maleństwa w swoich ramionach.
To są małe Cuda i trzeba mocno wierzyć że się uda