Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela prog jest faktycznie ok, ale nie wiem czy jest to pocieszajace. Najbardziej obawiam sie ciazy pozamacicznej. Przyrost bety nie swiadczy niestety, ze ciaza rozwija sie prawidlowo. Od owulacji bardzo bolal mnie prawy jajnik. Nie mialam tak nigdy wczesniej. Boje sie
Niemniej jednak dziekuje Wam dziewczyny za slowa pocieszenia.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
mi_lejdi wrote:Agulineczka bedziesz jeszcz powtarzac bete?
Tak, w poniedziałek powtorzę, bo jutro nie mam gdzie.
Nie wiem co zrobić jak znowu minimalnie podrośnie. Z taka betą nic jeszcze nie widać na usg. Czekac? Ile?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Tak, w poniedziałek powtorzę, bo jutro nie mam gdzie.
Nie wiem co zrobić jak znowu minimalnie podrośnie. Z taka betą nic jeszcze nie widać na usg. Czekac? Ile?
Na razie trzeba zobaczyc jak wyjdzie beta. Pomysl sobie, ze wiekszosc kobiet dopiero robilabyby test albo nawet jeszcze nie. N razie nic zlego sie nie wydarzy. Wiem, ze okrutnie trudno, ale trzeba po prostu czekac... Ja bym jednak umowila sie juz na wizyte dla swojego psychicznego spokoju, bo bez wzgledu na to, jaki bedzie wynik bety, na pewno bedziesz miec mnostwo watpliwosci i pytan...
14.04.2018 Théo -
moniczko. wrote:Kochana, a kiedy powinnaś dostać @?
Dzisiaj. Od wczoraj mialabym plamienie. Poki co cisza.
Wizyte u swojej lekarki mam na 11 grudnia. Wczesniej nie bylo żadnego terminu. Przyjmuje tylko w poniedzialki i czwartki. Moge ewentualnie podejsc do niej w najblizszy poniedzialek i prosic o przyjecie po wszystkich pacjentkach (pewnie po 21:00) o ile sie zgodzi. Dlatego nie wiem czy czekać do tego 11 gru czy szukac cos na sile np w lux medzie, ale jesli bedzie wolny jakiś ginekolog to pewnie taki do ktorego chodzi mało pacjentek z roznych powodów. Juz raz mialam watpliwa przyjemnosc byc na takiej wizycie (sam poczatek ciazy z synem). Prawie sie poplakalam po niej bo lekarka byla bardzo nieprzyjemna.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, pomysł z lux medem i przypadkowym lekarzem jest zły. Czytałam już różne historie i zamiast Cię uspokoić, na pewno nie powie nic pocieszającego, a na USG nic nie będzie widać. Jeżeli już to tylko prywatnie, jakaś Ginemedica czy coś w tym stylu. Albo opcja z lekarka i poczekaniem po wszystkich pacjentkach. Skoro nie ma okresu trzeba mieć nadzieję i poczekać, choć domyślam się jakie to okropne uczucie
-
W końcu mi zmierzyli młodego ma 52 cm.
Karmienie piersią jak na razie nam wychodzi, smaruje sobie piersi mlekiem , i zasysa, dziewczyny budzić noworodka czy nie? Ostatnie karmienie było o 18, od tamtej pory młody śpi, tu mi kazali go budzic, ale próbuje i nic, wciskam mu cycka na siłę ale nie ciągnie, łaskocze i nic, śpi, boje się że mi mleko zaniknie jak będzie tak spał. -
Agulineczka - odpisałam ci na innym wątku (ZZS na Ovu). Wiesz jak to może wyglądać w twoim przypadku i ja też wiem, zazwyczaj niski przyrost na takim etapie oznacza jedno. Jednak miałam trochę podobny początek tej ciąży. Jeśli to jednak byłby koniec u ciebie To ciśnij lekarza o skierowanie, mój mówił, że po dwóch poronieniach należy się skierowanie do poradni genetycznej i tak mi dał, choć spora część dopiero po trzecim daje. U nas niestety albo stety nic nie wyszło w badaniach i leki co brałam to tak na wyrost jakby. Jednak nie wierzę, że bez jednego z dwóch co brałam teraz, a w poprzednich ciążach nie, że by się udało nie biorąc.
Trzymaj się jakoś i daj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 07:31
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Czy widzisz żeby post był do ciebie skierowany?
Nie.
To po co się wtrącaszmi_lejdi lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dokładnie, popieram moniczke. Post ma dobre intencje i autorce zalezalo by dotarl do odbiorcy.
Co by zmienić temat nie chciałam pisać wcześniej, bo jakoś tak nie chciałam tu się wtryniać ostatnio z taką informacją, ale w piątek mieliśmy połówkowe i wszystko wzorowo
Ludek oceniony na 360g, ułożony głowkowo, pięknie wszystko pokazał, pewnie też dzięki temu, że mama 3 godziny nie jadła uroczo pakował łapkę do buzi. No i najlepsze foto, oczywiście fujarki
Aicha wcześniej nie pisałam, ale piękne modelkowe fotymoniczko., yvonneSW, kaka470, Annie1981, AiCha4811, Anulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo