Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka - ciężko powiedzieć, czy lekarz coś zobaczy. U jednych przy becie i 2000 ledwo coś widać, u mnie przy jednej z ciąż jak beta była niecałe 200 tego dnia było widać maluśki pęcherzyk, ale było widać.
Powodzenia w nie zwariowaniu do wizyty, ciężko poradzić sobie ze strachem, ale pomyśl, że bez względu na to co będzie, robisz w tej chwili co możesz dla tej ciąży żeby było dobrze Że nie jesteś za bardzo w stanie nic więcej zrobić. Myśl, że może się nie udać, teraz, po tym jak przyrost w normie, bólu nie umniejszy w przypadku poronienia.
Wiem, jak ciężko jest wdrożyć choć odrobine pozytywnego myślenia/
Ale dlatego, że Tobie ciężko, to my będziemy jeszcze mocniej trzymać kciukiagulineczka, Annie1981, moniczko., mi_lejdi lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny staraczki. Ta forumowiczka, o której niedawno pisałam, że zaszła, właśnie podsumowała swój stan zdrowia: 'Jeden jajnik, endometrioza, Hashimoto, wieczne problemy z szyjka macicy, brak śluzu, 36 lat'. Udało jej się w 31 cyklu, więc Wam też się uda. Trzymam kciuki, aby jak najszybciej
spioch2, moniczko., dobuska, mi_lejdi, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny, jestem głupia. Zrobiłam przed chwilą, bo nie wytrzymałam już.
Oczywiście negatyw nie wiem co ja sobie myślałam nie było tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 20:07
Dopóki walczysz nie jesteś przegranym
Październik 2017 HSG -> oba jajowody drożne
Luty 2017 morfologia 2% -> Czerwiec 2017 morfologia 8% -
Mi lejdi cieszę się, że wszystko u Was w porządku! )
Aicha baaardzo ładny wózek
Agulineczka!!!!! Ale wspaniała wiadomość! Maluszek walczy!! Cholerka jak się uda, a w to wierzę, to już będę w 100% pewna, że bety powtarzać nie będę jeśli ją w ogóle zrobię.
Spioch kuuuurde:(( ja bardzo dobrze wiem co czujesz, nic nie będę mówić, po prostu tule witualnie
Annie to znaczy, że zaczynasz się starać już jeśli owu będzie? Czy tylko obserwacja?
Witaj Nikoś
A u mnie dzień wariacki. Wyjechaliśmy rano do lekarza, ponad 145 km do przejechania. Najpierw nie mogliśmy wyjechać z miasta, a potem utknęliśmy na 40 minut w korku. Dzwoniłam do kliniki i mówili, że mamy jechać. Spóźniliśmy się 10 minut, ale tylko dlatego, że jechaliśmy bardzo szybko, naprawdę bardzo szybko. Za szybko. Więcej szczęścia niż rozumu.
U mnie pęcherzyk 16 mm. Lekarz miał problem, żeby określić czy to pęcherzyk czy ciałko żółte na samym początku. Z racji tego, że mamy daleko do niego to zaprosił nas na kolejny cykl, żeby sprawdzić czy pęcherzyki rosną dobrze. Niestety wyniki badań dobre więc dalej brak przyczyny. Raczej wykluczył mi pcos, które poprzedni lekarz stwierdził TYLKO po usg. Mówił, że bez oceny mojego cyklu nie może pójść z nami dalej mimo, że wie, że chcielibyśmy znać już konkrety. Ehhhh no jakoś to będzie.
spioch2 lubi tę wiadomość
-
Dobousa już niedługo, ja wiem że to flustrujace jest że mimo iż idziecie do przodu, czujecie że dreptacie jednak w miejscu przez ciągle powtarzanie tego samego, ale ja po sobie wiem że ile lekarzy tyle opinii, niech sprawdzi, trzymam kciuki by ten lekarz wam pomogl
dobuska lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Dobousa już niedługo, ja wiem że to flustrujace jest że mimo iż idziecie do przodu, czujecie że dreptacie jednak w miejscu przez ciągle powtarzanie tego samego, ale ja po sobie wiem że ile lekarzy tyle opinii, niech sprawdzi, trzymam kciuki by ten lekarz wam pomogl
-
Dobuska, ja z całego serca polecam LH Vitam, moim zdaniem najlepsze często można je kupić w superpharm, albo na necie. Cieszę się, że lekarz tak rzeczowo podchodzi do Waszej sprawy. Jesteście w rękach specjalisty, ciąża to tylko kwestia czasu Kochana :*
-
moniczko. wrote:Dobuska, ja z całego serca polecam LH Vitam, moim zdaniem najlepsze często można je kupić w superpharm, albo na necie. Cieszę się, że lekarz tak rzeczowo podchodzi do Waszej sprawy. Jesteście w rękach specjalisty, ciąża to tylko kwestia czasu Kochana :*