Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie, jakbyś mogła tego linka podrzucić byłabym wdzięczna - sami planujemy zastosować tę metodę, ponownie z polecenia cioci męża w sumie jak czytałam na polskich stronach o rozszerzaniu diety to zawsze papka i łyżeczka, dopiero wiedząc, że istnieje coś takiego jak BLW znalazłam coś na ten temat, bo wiedziałam jak szukać. Nie wiem czy to niewielkie rozpowszechnienie metody w Polsce czy ja źle szukałam, ale dobrze, że ciocia stosuje, bo w przeciwnym razie pewnie byłyby papki i nigdy bym nie trafiła na BLW
Annie1981 lubi tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
Kara. Super, że BLW, nie będę sama z tą metodą Nie jest ona zbyt popularna, to prawda. Jednak nie jest nowa. Nowa jest tylko nazwa. Czekacie do 6 msc?
Tu trochę wiedzy i dużo przepisów
http://alaantkoweblw.plKara93 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Czy mogłabym dołączyć do Was?
Jestem mamą 3 letniej córeczki która udało się począć w 11 cyklu starań a pierwszym na cło.
Teraz jestem w 2 ciąży poczetej w 7 cyklu starań, naturalnie. Raczej chłopiec.
W tym roku kończę 30 latWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:13
Kara93, yvonneSW, AiCha4811, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Anutka. Pewnie, że możesz, pod warunkiem, że za chwilę nie znikniesz Gratuluję nowej ciąży. Miałaś już połówkowe?
Kara. Dobra decyzja Ja planuję zacząć rozszerzanie jak Emilka skończy 6 msc. Niedługo kupimy krzesełko to zobaczę czy umie stabilnie siedzieć z podparciem, bo to też wymóg do rozpoczęcia. Na razie nie interesuje się jedzeniem, ale za 3 tygodnie jeszcze wiele się może zmienić
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Anutka. Pewnie, że możesz, pod warunkiem, że za chwilę nie znikniesz Gratuluję nowej ciąży. Miałaś już połówkowe?
Kara. Dobra decyzja Ja planuję zacząć rozszerzanie jak Emilka skończy 6 msc. Niedługo kupimy krzesełko to zobaczę czy umie stabilnie siedzieć z podparciem, bo to też wymóg do rozpoczęcia. Na razie nie interesuje się jedzeniem, ale za 3 tygodnie jeszcze wiele się może zmienić
Połowkowe mam w czwartek na NFZ a prywatne 6 marca. Po tym na NFZ za dużo sobie nie obiecujęAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
yvonneSW wrote:Anutka witaj
Ja jutro zaczynam 9 miesiąc aż samej ciężko mi uwierzyć jak ten czas szybko leci. Dziś przyszedł już fotelik samochodowy więc oficjalnie myślę że wyprawkę mamy gotową moge czekać na mój skarb ❤️
Leukocyty 6,8 tys/µl
Erytrocyty 4,07
Hemoglobina 11,3
Hematokryt 32,7
MCV 80,32 fl
MCH 27,8 pg
MCHC 34,6 g/dl
Płytki krwi 188 tys/µl
Limfocyty % 18,9 %
Inne(Eo,Bazo,Mono) % 4,6 %
Neutrofile % 76,5 %
Limfocyty # 1,3 tys/µl
Inne(Eo,Bazo,Mono) # 0,3 tys/µl
Neutrofile # 5,2 tys/µl 2,50
RDW-CV 14,5 %
PDW 14,8 fl
MPV 11,4 fl
P-LCR 37,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 21:10
-
Annie1981 wrote:Anutka. Może USG na NFZ Cię zaskoczy Jaki masz termin porodu?
Yvonne. 9 miesiąc? Serio? Kiedy to zleciało?
Pocieszać się myślą że 6 marca idę na 3d :)prywatnie
Termin mam na 17 lipca. 3,5 roku po córceWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 21:12
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
yvonneSW wrote:No właśnie ? a zaraz sama będę siedziała w temacie rozszerzenia diety i innych
Anutka powiem szczerze że mnie ciąża nie męczy od samego początku nic mi nie dolegało i dalej żyje dość aktywnie i nie czuje się ociężała. Oby jeszcze przeżyć jakoś poród
Mam już córeczkę która jest absorbujaca 3 latka... Jestem zmęczona mama mi o iż mam męża który w domu zrobi wszystko, od zakupów do prasowania...
Pierwszy poród miałam lekki... 4 godziny i już -
Anutka witaj
O kurcze Yvonne gratuluje 9 mca jak to leci ! Szok.
Annie raczej nastawiam sie na BLW. Chętnie skorzystam z linków ktore wam przypadły do gustu w tej dziedzinie. Tez dowiedziałam sie dopiero na forum o tym. Myslalam ze zawsze podaje się dziecku papki, sloiczki i kaszki.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dzięki za gratulacje dziewczyny
Hej Anutka mamy w rodzinie małą Anię co ma pół roku i wszyscy do niej mówią Anutka
Trochę się poleniłam i wracam do Was. Miałam wczoraj badanie 3 trymestru, wszystko dobrze. 16 marca mam jeszcze echo serca i mała będzie przebadana
ja Zosi rozszerzałam mieszanie dietę, trochę BLW trochę papek. Niestety momenty kiedy sobie coś wsadziła do buzi i nie pogryzła do końca i się zaczynała dławić i dusić mnie przerażały. Ale polecam Wam gorąco tak jak Annie alaantkoweblw. Ja do tej pory korzystam z przepisów
Aicha widzę, że dziś Leoś kończy dwa miesiące, wszystkiego dobrego a co do pół roczku, to zawsze to będzie okazja na grilla z rodziną, więc czemu nie
chyba muszę się ogarniać z wyprawką, bo nic kompletnie nie mam ;/Anutka lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Yvonne ale ten czas pędzi!
Anutka witaj
Kara pięknotek i wszystkiego najlepszego z okazji 4 m-cyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:58
-
Margolciak dziękujemy
My odstawilismy biogaie dwa dni temu i niestety bezsenna noc za nami, skończyły sie kupki jak w zegarku i koszmarnie znów ulewa. Także mąż dzisiaj do domu z biogaią najpierw kazał mi odstawic a potem sam powiedział ze kupi hehe. Tak my dziś mamy 2 m-ce. Szok pprownalismy nasze zdjecia z dzieciństwa i wychodzi na to że Leoś jest raczej podobny do mnie . a wy jak sądzicie ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7985b9884bd.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3358267c3255.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73a9452064b1.jpg
Kara93, kaka470, dobuska lubią tę wiadomość