Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie nadrobie, bo mam w robocie zajeb.
Chcialam wpasc zobaczyc co u Dobuski i e.weli.
Dobuska dobrze, ze masz w perspektywie nowego lekarza, ktory sie porzadnie za Ciebie wezmie. Wiec optymistycznie patrzymy w przyszlosc :*
e.wela wyglada na ciaze biochemiczna, szczegolnie ze kreska blednie (jesli test o tej samej czulosci). Powiem Ci na pocieszenie, jesli okaze sie sie to prawa, ze znam juz naprawde wiele dziewczyn i ja jestem jedna z nich, ktore po ciazy biochemiczne od razu zachodzily w zdrowa ciaze w kolejnym cyklu. Podobno wtedy jest wieksza plodnosc.
dobuska lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
E.wela bardzo bardzo tulę :* I Lola ma rację po ciaży biochemicznej jest lepsza plodnosc. Moze niektóre dziewczyny pamietaja Zgredka? Byla niska beta, potem zzbledniecie kreski i krwawienie. Juz jest w ciąży! Takze od razu!
Dobuska walczymy dalej! Jak jest slonce i wiosna w perspektywie to jakoś trochę łatwiejspioch, dobuska, kaka470 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
e.wela wrote:Dziekuje lola, chcialabym zebys miala racje.
Dzis juz jest lepiej, wczoraj czulam jakby zawalil mi sie świat, ktory juz zaczelam powoli "ustawiac" w nowej sytuacji
Lola wiec wczorajsze krwawienie mam uznac za 1dc? Kurcze tylko po wczorajszym spadku temp wrocila dzis na 36.85. No nic pozostaje czekac. Rozumiem ze u Ciebie kolejny cykl po cb byl to normalny cykl z owulacja zakonczony ciaza ?
e.wela tez mialam z tym problem i niestety w zwiazku z tym, ze jestem w ciazy mam nadal, bo jest to termin mojej ostatniej @.
U mnie historia też jest ciekawa Po tym jak wyszedl mi test dostalam lekkich krwawien, potem bardzo silnych i silnego bolu brzucha. Trwalo to 10 dni. Poniewaz nie wiedzialam, jak Ty, od kiedy mam teraz liczyc cykl robilam testy owulacyjne codziennie od dnia po krwawieniu. W pewnym dniu cyklu testy zaczely ciemniec ale dalej byly bardzo blade i daleko im bylo do pozytywu. W koncu zaczely wcyhodzic biale. Dodatkowo w 18 dc bylam u gina, ktory stwierdzil, ze owulacji nie bylo... Ja liczylam cykl zgodnie z terminem kiedy miaam dostac @ i zgadzaloby sie z owulacja, ktora mysle, ze byla w 17 dc, bo dzien wczesniej testy owu byly najciemniejsze z bladych, a dzien pozniej, mimo ze lekarz powiedzial, ze owu nie bylo to mowil cos o jakims plynie...
dobuska lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Przykro mi e.wela zycze aby szybko zostalo ci to wynagrodzone zdrowym dzieciatkiem :*
Dobuska kochana ty jestes silna i na pewno sie uda. Teraz nowy lekarz wiec musi byc dobrze!
Ja dzis jestem bez siły... moglabym caly czas lezec i nic nie robic.dobuska lubi tę wiadomość
-
Nie mam w pracy czasu za bardzo pisac, ale chce Wam podziekować. każdej z osobna! :*
Zjadłam sobie duuuzo czekoladek i tłumacze sobie, że każda z Was dała mi po jednej i od razu wyrzuty sumienia znikają.
Jestem silna! Muszę być. Zycie jest takie krótkie i takie cenne....Fruska, moniczko, Annie1981, e.wela, AiCha4811, spioch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E.wela. Skoro testy bledna to pewnie faktycznie ciaza biochemiczna.
Nic nie przepraszaj, ze piszesz o sobie. Musisz sie przeciez wygadac i poradzic w tak trudnej sytuacji, a kto Cie lepiej zrozumie jak dziewczyny na forum? Pisz ile potrzebujesze.wela, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ewela trzymam mocno kciuki aby udalo sie Wam ( bo mąż tez na pewno to przeżył) szybko wrócić na prostą i juz niedługo znów pochwalisz sie nam pozytywem . bedziemy czekać z Tobą.
Dobuska możemy sobie przybyć piątkę bo akurat dzisiaj też mialam dzień słabości i zjadłam kilka czekoladek typowa druga faza, nerwy i smaczki !
Annie pisałaś co u mnie otóż mam 21 dc, dzisiejszy dzień rozpoczęłam infekcja pęcherza ale mam czysty sok z żurawiny, wipilam rano jakies 300 ml z wodą i jakos sie udało odpedzic szczypanie. Muszę isc niedługo do endo więc dziś rano oddawalam krew na badania a ze prawdopodobnie mam 8dpo (zakladam tylko po bolu jajnika w 13dc)to stwierdzilam że za jednym kluciem zrobię proga, skoro nijak nie kontrolowalam czy jest owu to chociaz proga sprawdzę zeby miec pewność ze nic mi sie nie poprzestawialo, licze na bezproblemową owulke bo w następnym cyklu wracamy do starańWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 16:29
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
AiCha. Przykro mi z powodu pecherza. Sama mialam to cholerstwo co 1-2 miesiace. W koncu zaczelam lykac profilaktycznie zurawine i problem zniknal jak reka odjal. Od wrzesnia nie mialam tej infekcji ani razu, takze polecam
AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
No ja właśnie kiedys próbowałam sie ratować suszoną żurawiną ale nigdy nie pomagało, a teraz w aptece ten sok kupiłam i działa więc bede sie go trzymać. Najgorzej ze chodzę do stałej apteki więc babki mnie juz kojarzą ze sie staramy bo jak mi cos dolega to zawsze proszę o cos bezpiecznego w razie gdybym była, i właśnie zapytałam co można brać w ewentualnej ciąży i ekspedientka : oooo to jednak sie udało?? Gratulacje! No ja jak byłam w ciąży to tylko żurawina, mogę dac pani sok, jest bardzo dobry.
Tak przykro mi sie zrobiło.... Myślałam ze serce mi pęknie gdy musialam ją wyprowadzić z błędu.. No ale wiem ze nie chciała nic złego ale jednak takie sytuacje sprawiają ze mam czasem dość.
No ale nic trzeba isc dalej -
Hello dziewuszki u mnie 30 dc i tradycyjnie biel vizira
Wstałam rano, biust wczoraj bolał okrutnie,dziś nic, więc stwierdziłam, że idę zmarnować ten zalegający test, żeby się go pozbyć i się nie myliłam.
P.S. już po na luzie zbadałam szyjkę: wysoko i twarda- to mi się nie zdarza kolejny dowód, że nie warto jej badać.
Miłego dnia!14.04.2018 Théo