Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
13/14 dpo na podstawie śluzu i plamienia, także czekam na @. Pasowałoby mi w sobotę
U mnie na odwrót, dawno nie byłam tak szczupła jak teraz. To też zasługa odstawienia tabletek. Nawet mąż do mnie ostatnio z rana "co ty tak ciągle ładniejesz?" a mi się buzia jak łyżeczka zrobiła
W ogóle cykl cyklowi nierówny,w tamtym zrypała mi się cera przed okresem, w tym mam piękną. You never know!
14.04.2018 Théo -
Dobuska ale też myślę, żeby podjąć jakąś aktywność, bo przez te starania gnuśnieję tylko...
E.wela a który to byl cykl starań? My zaraz zaczniemy 8cs, który trochę nam nie pasuje w związku z urlopem...
Moniczko my już mamy zaplanowany francusko-hiszpański urlop na przełom maja/kwietnia- 18 dni!
Za to gdybym zaszła w ciążę w następnym cyklu, dowiedziałabym się kilka dni przed wylotem, wiec słabo... ale z drugiej strony patrząc na naszą skutecznosc, to zabezpieczanie wydaje mi się smieszne...
spioch lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak was tu czytam to aż sie uśmiecham pod nosem. Mam dziewczyny tak samo. Zapuściłam się strasznie przez te starania. Ćwiczyć przestałam bo prolaktyna, ciuchy kupuje takie żeby sie przydały na ewentualną ciążę. Paranoja! A ciąży nie ma... Powiem wam ze ten dom mi pomógł bo moje myśli teraz skupiłam na urządzaniu domu. Oglądam kuchnie, łazienki itd i moja głowa została uratowana zaczęłam Jeździć na rowerku stacjonarnym i chodze na spacery. Dość juz dziadowania. Przeciez nie chcemy być zabiedzionymi nieszczęśliwymi mamami
Sciskam was wszystkie i życzę miłego dnia! :*mi_lejdi, moniczko, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , jeśli chodzi o ćwiczenia to ja właśnie zaczęłam od 1 marca i już 3kg mniej bo troszkę też mi się przybrało :-)Ja ćwiczę
http://www.codzienniefit.pl/2016/03/darmowy-miesieczny-plan-treningow-odchudzajacy.html
i do tego ćwiczę jeszcze sobie na orbiterku zobaczymy dopóki nie zajdę to chociaż na zdrowie mi wyjdzie
Dziś już miesiąc minął jak straciłam mojego okruszka -
Dobuska. Ja tez teraz waze duzo, tzn jeszcze przed ciaza wazylam. Nie podobalo mi sie to jak na zdjeciach slubnych wygladalam a to przeciez pamiatka na cale zycie.
Odchudzac sie nie lubie, bo potem to wraca z nawiazka. Tylko zdrowe odzywianie. Cwiczen nie lubie, ale skoro Ty sie lepiej poczulas to jak najbardziej. Tylko sie nie przemeczaj za bardzo
Ja przytylam tu w UK jakies 6kg przez te stresy. Tak apropo to nigdy mi sie tu nie podobalo, ale teraz w ciazy bardzo ciagnie mnie powrot do Polski. To jest bardzo skomplikowane, ale zaczelam to rozwazac na serio i jestem dosc podekscytowana tym pomyslem Moze tak byc, ze nie wyjdzie, ale musze to wszystko przemyslec.
MiLejdi. Ale urlop, zazroszczespioch lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie nie podobało się nigdy w UK? Ja podczas studiów pracowałam w Anglii w najbrzydszym mieście w Anglii czyli Hull wyjazdy miło wspominam bo były z fajną paczką, ale jakoś źle się czuję w Anglii... no ale ja to jestem z opcji francuskiej
kaka tulę. strasznie szybko to minęło... mam nadzieję, że zanim się spostrzeżesz, będziesz przeżywać nową fasolę
Moniczko, na pewno nie będziemy się zabezpieczać, na głowę bym chyba upadła, jakbym tak zrobiła może przeprowdzę mały eksperyment z wstrzemięźliwościa przed ovu, podejrzewając problem męski.... zawsze się bałam, że przegapię ovu w ten sposób, a w tym miesiącu nie zalezy mi, mogę ryzykować.
14.04.2018 Théo -
Podzielę się z Wami czymś, choć niektórym wyda się to głupie. Jestem generalnie osobą wierzącą, choć ostatnimi czasy bardzo podupadłą, a na pewno nie zgadzającą się wieloma stanowiskami kościoła i nowocześnie myślącą ALE
już kawał czasu temu byłam u spowiedzi i na pokutę miałam zadane pokontemplować sobie wybrany fragment Księgi Mądrości i tak wyszło, że zabrałam się za to wczoraj, i losowo otworzyłam na... fragmencie o niepłodności. Tak mi się smutno zrobiło, że nie mogłam zasnąć...AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny Na bieżąco z tematami nie jestem, ale piszę żebyście wiedziały że ogólnie jestem Wczoraj miałam wizytę, myślałam że już płeć poznamy ale maluszek się skulił i nic nie pokazał
Mi lejdi i moniczko czytam, że piszecie o religii. Powiem Wam, że ja podczas starań codziennie modliłam się do Św. Maryi i Św. Jana Pawła II o wstawiennictwo do Pana Boga, aby obdarzył mnie łaską ciąży... i udało się Trzeba wierzyć i się modlić.
Trzymam za Was wszystkie kciuki!kaka470, moniczko, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
MiLejdi. Nie podoba mi sie na obczyznie. Przynajmniej mialy byc z tego pieniadze, a niestety nie ma. Do tego jest duzy stres, tesknota za rodzina i znajomymi. Nic nie zyskalismy tak na prawde a wiele stracilismy. Myslimy o powrocie odkad tu przyjechalismy a dziecko teraz jest chyba dodatkowa motywacja.
Myslalam, ze wytrzymamy tu jeszcze kilka lat dopoki kredyty sie splaca, ale jak zaszlam w ciaze to wydalo mi sie to niemozliwe.
Uwazam, ze Twoj eksperyment to dobry pomysl. Z drugiej strony jak zajdziesz to nie bedziesz wiedziala czy to od tego czy urlop pomogl Najwazniejsze jednak, ze bedzie fasolka
Roslinka. Milo Cie widziec. Podaj date porodu to dopisze Cie na pierwsza strone
Zwolnilam sie wlasnie z pracy, bo dzwonila do mnie polozna, ze w moczu wyszly bakterie i musze szybko jechac po recepte na antybiotyk. Jutro dlugii weekend sie zaczyna i wszystko bedzie zamkniete, wiec naciskala, ze to musi byc dzisiaj, bo ta infekcja moze byc grozna dla dziecka.
Ja tej infekcji nie czuje, wiec nie wiem jak dlugo z nia chodze. Skoro to moze byc grozne to powinni te badania moczu robic szbciej niz w 11 tc. Teraz sie martwie, ze od poczatku z tym chodze i ze moglo zaszkodzic.
No nic, jade po ta recepte i za chwile bede lykac ten antybiotyk.roslinka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie wpisz proszę 25.08. Widzę, że będę pierwsza rodzącą na tym wątku to przetrę Wam szlaki
Annie nie martw się bakteriami, często wychodzą w ciąży. Nawet mogłaś źle mocz pobrać do badania i stąd te liczne bakterie. Mi teraz wyszły nieliczne i muszę brać wit c i Urosept a do tego dużo pić i sikać. Będzie dobrzeAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Moniczko, ja długo byłam wierząca i praktykująca, teraz jest słabo, nawet nie modlę się poza sporadycznymi wizytami w kościele lub czasem spontanicznie. To trudny temat.
Annie eksperyment będzie w cyklu przedurlopowym, nie pokładam w nim dużo nadziei, ale zawsze chciałam spróbować. A na urlopie, nie będzie żadnych kalkulacji, czasem będziemy sami, czasem z rodzicami męża i rodziną. Niczego nie da się zaplanować, to może i lepiej
Myślę, że tymi bakteriami w moczu, nie należy się bardzo martwić, jeśli nie masz objawów. Może mocz źle pobrany?
roślinko witaj14.04.2018 Théo