Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane u mnie :
Jesteś w 27 tygodniu ciąży
(26 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 7
Trymestr: 2
a i 99 dni do porodu
Biedroneczko gratuluję i tutaj
Lara super że wyniki są dobre, tak trzymać
no i trzymam kciuki za badające się dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:15
Yasmin, LaRa, Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej,
no to zacznę tak i ja
Jesteś w 20 tygodniu ciąży
(19 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 5
Trymestr: 2
humor mam dzisiaj beznadziejny, pożarłam się wczoraj z mężem, a kurcze strasznie ciężko mi w ciąży panować nad emocjami, jak wpadnę w czarną otchłań, to w niej tkwię i tkwię... dalej mi dzisiaj źle, wszystko mnie boli, eh
dobra, nie marudzę
trzymam kciuki za wszystkie badania!marissith lubi tę wiadomość
-
hehhe a ja hmm wg kalandarz 4tydz 6 dni czyli 5 tydzien a wg gina dzis bedzie 4 tydzien i 1 dzień hehe
cyce jak donice wrazliwe a reszta hmm czasem mnie tam coś naciągnie ale tak ok w brzuchu czase czuje kłucie ciągnięcie szczególnie w nocy
i dziś juz grubo przed 5 rano siusiu szłamYasmin lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Hej,
humor mam dzisiaj beznadziejny, pożarłam się wczoraj z mężem, a kurcze strasznie ciężko mi w ciąży panować nad emocjami, jak wpadnę w czarną otchłań, to w niej tkwię i tkwię... dalej mi dzisiaj źle, wszystko mnie boli, eh
dobra, nie marudzę
trzymam kciuki za wszystkie badania!
Tamka rozumiem Cie w 100 %, ja przedwczoraj pozarlam sie z malzem tak ze z placzu usnelam, kazda głupota potrafi mnie wyprowadzic z równowagi, i tez tak bylo w tamtym przypadku oj hormony buzuja, na zawolanie jestem w stanie plakac nie mowiac o napadach agresji tylko psiak mnie uspokajaTamka lubi tę wiadomość
-
Jestem po usg dzidzia zdrowa. Lozysko na przędzie wiec ruchy bedą mniej odczuwalne (czuje jak kopie po narzadach) ale lek pow ze najlepsza pozycja
Wyglada na dziewczynkę. Tzn lek pow ze na 100% 4 razy sprawdzała.
Odezwę sie pózniej. Jaś chyba w czw złapał grupę żołądkowa w przedszkolu bo właśnie niania dzwoniła ze zwymiotowalTamka, Lili83, LaRa, Nieukowa, konwalianka, marissith, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Super Beszka, i dziewczynke bedziesz miala
tez juz na 100 % bym chciala wiedziec zmolestuje moja ginke 6-tego zeby zagladała dzidziulowi miedzy nogijustta lubi tę wiadomość
-
Kroko, widze ze dziewczynom teskno jest do wymiotów podziel sie troche z Nimi, niech Cie troszke odciążą
jak sie czujesz???
ja wyprasowałam góre prania, na chwilke usiadłam, i zaraz cd sprzatnia, gotowania i czas na spacer
a jutro zabieg Kola i jego oczkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Jestem po usg dzidzia zdrowa. Lozysko na przędzie wiec ruchy bedą mniej odczuwalne (czuje jak kopie po narzadach) ale lek pow ze najlepsza pozycja
Wyglada na dziewczynkę. Tzn lek pow ze na 100% 4 razy sprawdzała.
Odezwę sie pózniej. Jaś chyba w czw złapał grupę żołądkowa w przedszkolu bo właśnie niania dzwoniła ze zwymiotowal -
ja od poczatku ciazy mam ciagly katar i kicham jak glupia, myslalam ze to przeziebienie, ale nie, niby moze tak byc ja zawsze musze odbiegac od normy, w tym wypadku z objawami ciazowymi
-
Super Beszka
Mi się też pracować nie chce, ale to tak ogólnie, nie wiem ile w tym wpłyeu ciąży
Wkurzyłam się na męża i mieliśmy drobną wymianę zdań, że powiedział naszym wspólnym znajomym że jestem w ciąży (i to następnego dnia jak II zobaczyłam!) i jeszcze nic mi nie mówił.
Cóż, stwierdził że ja tez powiedziałam swojej psiapsiule i że to też jego dziecko więc też ma prawo się cieszyć i się nim chwalić... Moj argument że to ja jestem w ciąży i że powinnam sama o tym mówić jak uznam że czas zagrożenia minął zbył głupim usmiechem ;/
No kurde, niby ma rację że też jego dziecko... przypomnę mu jak przyjdzie czas na zmianę pieluchBiedroneczka83 lubi tę wiadomość