Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie zapisalam sie na poniedzialek do ogolnego, niech mi daje skierowanie na badanie tego tsh, ft3 i ft4...
we wtorek pojde sie kłuć, i mam nazieje ze to tsh jednak spadlo, bo Euthyrox biore równe 3 tygodnie, w dniu badania bedzie niecaly miesiac -
Cześć dziewczyny, jak myślicie, pod koniec 1 trymestru mozna jeździć na nartach? Oczywiście nie jakoś bardzo forsownie...
Wymyśliliśmy sobie z mężem sylwestra w Alpach
To może być dla nas ostatnia okazja na 2 lata albo i dłużej, żeby poszaleć w śniegu, dlatego bardzo poważnie rozważam tę opcję... -
LaRa wrote:wlasnie zapisalam sie na poniedzialek do ogolnego, niech mi daje skierowanie na badanie tego tsh, ft3 i ft4...
we wtorek pojde sie kłuć, i mam nazieje ze to tsh jednak spadlo, bo Euthyrox biore równe 3 tygodnie, w dniu badania bedzie niecaly miesiac -
nick nieaktualnyjustta wrote:Hejka kochane u mnie :
Jesteś w 27 tygodniu ciąży
(26 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 7
Trymestr: 2
a i 99 dni do porodu
Biedroneczko gratuluję i tutaj
Lara super że wyniki są dobre, tak trzymać
no i trzymam kciuki za badające się dzisiaj
szybko zleci!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:27
Yasmin, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mnie nad ranem złapał okropny ból brzucha i trzyma do tej pory. Dzwoniłam do lekarza, wypytał o wszystko, kazał wziąć drugą nospę max, magnez i urofuraginum i leżeć, nie wstawać już do końca dnia. Jutro rano mam zrobić badanie moczu. Pytał też czy miałam wycinany wyrostek (nie miałam). Cholera pierwszy raz się martwię o dzidzię.
-
nick nieaktualny
-
Kroko, bedzie dobrze, dziwie sie ze nie kazał Ci przyjechac.
mysl pozytywnie, i sie nie denerwuj :*
uciekam na spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:38
-
LaRa wrote:Kroko, widze ze dziewczynom teskno jest do wymiotów podziel sie troche z Nimi, niech Cie troszke odciążą
jak sie czujesz???
A niech biorą wszystkie wymioty, ja mam ich już powyżej uszu.
A u mnie jak widzisz "jak nie urok to sraczka".
Beszka gratuluję córki.
Nieukowa narty? No weź, odpuść jazdę na nartach.
mari właśnie w okolicach wyrostka mi się ten ból pojawił i stąd pytanie lekarza.
LaRa jak do wieczora mi nie przejdzie to mam dzwonić do niego i przyjechać. -
Biedroneczka83 wrote:hehhe a ja hmm wg kalandarz 4tydz 6 dni czyli 5 tydzien a wg gina dzis bedzie 4 tydzien i 1 dzień hehe
cyce jak donice wrazliwe a reszta hmm czasem mnie tam coś naciągnie ale tak ok w brzuchu czase czuje kłucie ciągnięcie szczególnie w nocy
i dziś juz grubo przed 5 rano siusiu szłam
Tez nie rozumiem tego obliczania ciazy to jest sie wreszcie w 4 czy w 5 tyg ? musi mi to ktos wytlumaczyc łopatologicznie....
Beszka ! super wiesci ) Gratulacje córy !!!
-
Dziekujemy za gratulacje
Kroko, mnie czasem w nocy bardzo boli brzuch z jednej lub drugiej str tak ze sie ruszyc nie moge - sa to wiezadla...
Konwlaianko co do imion, to ja mam swoja liste, ktora teraz sporzadzilam...nie wiem co maz na to. a na liscie mam:
Ann, Hanna, Lena, Veronika, Matylda, Sofie (Zofia), Greta, Inga, Irene, Klara, Theresa, Solveig Margrethe
pewnie dopiero po porodzie sie zdecydujemy na imie...
Jasiek szaleje...teraz czekamy az Leo zacznie wymiotowac