Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co, z tego co wiem to beta może być całkowita, tą którą robimy potwierdzajac ciąże, albo wolna, czyli taka która nie wiążę się z białkami i ta jest z jakiegoś powodu brana do testu PAPPA.
To nie ma dla nas znaczenia, ważne że ryzyko wyliczane z USG i badań lab. jest baaardzo niskie
Dla porównania: ryzyko statystyczne, że kobieta urodzi dziecko z trisomią 21 to ok. 1:1000. U ciebie po badaniu zmalało na tyle, że możesz być spokojna
LaRa lubi tę wiadomość
-
my mamy opla signum, na płycie podłogowej vectry - jest obszerny i pod tym względem jesteśmy zadowoleni, kupując auto zastanawialiśmy sie jeszcze nad skodą octavią, bo wbrew pozorom jest pojemy i całkiem przestronny.
Lara - super! wyniki bomba -
Dobra, muszę się zabrać za wystawianie auta na allegro.
Nie chciało mi się wierzyć w to co piszą o ciężarówkach, że są roztargnione, ale mi się ewidentnie skleroza na mózg rzuciła!
Gotuję sobie rosołek na obiad. Przed ciążą nie cierpiałam rosołu a teraz tak mi smakuje że mniam mniam mniomminomniom -
Nenaaa wrote:A te tylko o samochodach...w domu muszę o tym słuchać i jeszcze teraz na babskim forum...skandal, wyprowadzam się!
Nena hehehe ja mam męża i szwagra mechanika, czasami można osiwieć, bo oni nie mają innych tematów jak auta i motocykle.Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
ja z kolei przeżywałam od tygodnia, że normalnie w moim wieku zagrożenie zespołem Downa jest 1:na lekko ponad 700 urodzeń, to przecież bardzo bardzo mało (w sensie częste), na szczęście po badaniach Heńka wyszło, że ponad 14 tysięcy, więc lepiej..
ale strach się bać co będzie po 35-tceNieukowa lubi tę wiadomość
-
To ja na zakończenie tematu samochodowego zaproponuje Tamce np. Ford C-Max lub S-Max(chyba tak to sie pisze) znajomi maja i bardzo sobie chwala, mój brat ma Forda Mondeo combi i bardzo zadowolony, marka naprawde się podniosła'
Lara gratuluje wyników!
Kroko jak mogę coś podpowiedzieć to wystaw sobie autko też na olx ogł. za darmo, my w zeszłym roku przez miesiąc wystawialiśmy na allegro i nic wystawiliśmy na olx i po tygodniu poszło, może to przypadek, ale co ci szkodzi jak za darmo;)Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Doklandie jak Kroko pisze i ja rowniez pisalam wyzej - Yaris bedzie zamaly niezle sie nakombinowalam zeby wozek zmiescic.
Ford Smax - super...tylko nie wiem czy o Tamce o tak duze auto chodzi..ja jeszcze honde civic doloze
cos mnie brzuch okresowo boli
bylam dzis u lekarki ogolnej na kontroli ciazowej. co za masakra....na moje problemy glodowe, kotre sa wywolane hipoglikemia - zero reakcji na bole i twardnienie brzucha - zero...no tyle ze jutro mam usg to mam sie tam wypytac.
pielegnirka, jak zwykle, rekawiczke przy bad. krwi nie zalozyla. ba! nawet rak nie planowala dezynfekowac, gdy okryla, ze plynu juz nie ma! dopiero, gdy zauwazyla moje spojrzenie zabojcy przetarla je husteczkami dezynfekujacymi myslalam ze z siebie wyjde!!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
aaaa i jeszcze w zw. z tym ze znow sie gorzej czuje poprosilam o zwolnienie na 80% (mialam 50%). z laska mi dala i to tylko do 14.11 a kolejna wizyte mam dopiero kolo 20.11 no nic...bede musiala sie jakos przez ten tydz. z szefem umowic, ze z domu bede pracowac...no chyba ze nagle sie siwetnie poczuje i worce na 100% do pracy
-
Beszka szczerze współczuje:(
Dlaczego ty chodzisz w dalszym ciągu do lekarza ogólnego?U nas wiem, że jest taka mozliwość do 3 miesiąca, ja stanowczo się niezgodziłam!Nie potrafie sobie tego wyobrazić
Pozostaje tylko czekać do jutra, mam nadzieję że uzyskasz konkretne informcje na pytania które masz, o której masz wizytę?
U nas również nie pobierają krwi w rękawiczkach, nawet w szpitalu:(
*******Gang18+*******B -
Lili jedyny objaw to ze czesciej jem ... bo zawsze mi starczal jeden - 2 posilki teraz mam 4-5 .
Czasem klade sie spac czuje ze znow jestem glodna i musze sobie zrobic jesc
w takim tempie to ja przytyje raz dwa..