Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHelo witam sie po wizycie
Szyjka sie bardziej nie skrocila, wiec moge sobie troche pospacerowac i do lozka...nie musze caly czas lezecale mam zakaz mycia okien
Ja mam miec cc ale w momencie jak rozkreci sie akcja porodowa, wiec super, ze nie bedzie na zimnono i nie znam dnia ani godziny
Maly wazy 1900 gwiec sredniaczek.
Przeplywy super...ech z tego szczescia pojechalismy do znajomych a potem do mca na szejkaNieukowa, LaRa, Arienna, Pati Belgia, PsotkaKotka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:to prawda, panie położne były bardzo miłe a facet anestezjolog super jajcarz
opinie maja bardzo dobre, ale jednak wygląd odstrasza. sama jeszcze nie wiem. nie umiem się zdecydować
szpital się tak bardzo reklamuje, ale zamaist w reklamę powinien zainwestowac chocby w odświeżenie ścian
głowa mi pęka...łapie mnie migrena jak przed deszczem... ;/
Po co wydawać kasę jak remontują stara ginekologię i beda sie przenosić?
My po wizycie i grillku na Rodos. Dziewczynki niesamowicie grzeczne
Sąsiadka teznawet zaproponowała mi drzewo wiśni, która wczoraj wraz że swoim ukochanym belzebubem ścinali. Nawet zaproponowała pocięcie na kawałki. Ot taka mam wspaniała sąsiadkę
Maniek, jak sytuacja?
Spokojnej nocy dla was i maluszkówMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara stare baby to tak maja a najlepiej wychodzi im udawanie głupa .
Ja czekam wciąż są skurcze ale take hmm pojedyncze i sie wkurzam ze nic do przodu sie sie poruszam
Chodziłam po schodach wczoraj aż mnie dziś łydki boląnie wiem już jak mam to moje dziecko wypchnąć szybciej... A dziś jeszcze będzie upał...
Maniek
-
Witam wyspana i wypoczeta
Maluda spala od 21 do 6:30 no chociaż raz
Lara to Ci sąsiadka może się nawrocila
Manius kciukam żeby maluch się ruszył
Wczoraj stwierdziłam ze musimy chatę do zimy skończyć bo powoli nie miescimy się z gadżetami małej
Misia gratki wizyty a okna sobie daruj za gorącoktóraś tu lubiła myć okna?
Moja mama dziś w domu wiec podgoni z praniem bo zawalona jestem
Miłego spokojnego dnia życzę
Misi@, beszka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Kochana, macie jeszcze czas, ja wiem, że chciałabyś juz, ale widocznie maluszek nie jest jeszcze gotowy. Tule
Konwi ja wiem ale porody są do wtorku i jak do tego czasu sie nie uda to muszę iść do innego szpitala a bardzo nie chce bo ten który wybrałam zamyka sie na ponad 2 tyg bo robią sterylizacjedlatego boje sie ze nic sie nie dzieje ... Mam zaufanie tylko do położnych tutaj .... Aż mi sie ryczeć chce
Maniek
-
Ech, a u nas kiepska noc... Pobudka co 1,5-2h
a od rana ryczek bo brzuszek boli. Juz widze ze sobie pospie... Jeszcze maz dzis do drugiej roboty na nocke idzie, wiec nawet na moment go nie przechwyci
w weekend tez nie pospie, bo maz po nocce bedzie odsypial wiec znowu wszystko na mojej glowie... Kurde fajnie ze pracuje dodatkowo, ale mogl ten lipiec odpuscic jednak bo padniemy
-
Hej gangsterki
Ciekawe co u Freji i Cati.... Szkoda, ze maluchami sie nie pochwaliły...
Manius Twoja kolej a potem ja:-) jesli nie rozkręci sie do 1 sierpnia u mnie, to od drugiego biorę sie za mycie okien i za podłogi na kolanach
U nas piękna pogoda od wczoraj wiec ciagle na ogródku siedzę a Marcel w basenie sie pluska. Jutro mama wraca z Polski:-) po dwóch tygodniach... Tak sie ciesze, ze sie az doczekać nie mogę
Dzis po Sebastiana pojadę, niech sie trochę powietrzny na ogrodzieno i na gitarze nich siostrze pogra
Miłego dniaNieukowa lubi tę wiadomość
-
hej misie
witam się w 8 miesiącukurde ale ten czas leci
dziś będzie upał więc już wyprowadziłam psa i kupiłam sobie arbuza żeby w południe nie wychodzićjeszcze muszę wymyślić coś lekkiego na obiad
Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hello
NIEUKOWA - u mnie to standard ze jedzenie w nocy co 15-2h. Czasem trafiala sie dluzsze przerwy tylko.
MISIA - fajnie ze masz cesarke zaplanowana ale wlasnie ci i zdiecku pozwalaja przezyc porod. Ta swiadomosc ze jest sie pod kontrola jest napewno super. U mnie moze nastepnym razem tak bedzie.Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie no jeszcze nie
jeszcze 2 miechy
a wczoraj się przekonałam co znaczy ciążowa zachcianka- tak mi się chciało arbuza że nie umiałam wytrzymać, niczym się nie umiałam najeść masakra (małż musiał iść i kupić)
ok idę jeszcze spać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 08:48
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Cześć..
Kurde jest problem... Właśnie wypatrzyłam na dolnej wardze Ani coś białego, i co? Chyba pleśniawka, bo próbowałam zetrzeć i nic ;( jestem zła na siebie bo nie wystarczajaco zemsto przecierałam jej rączki (ktore nagminnie pcha do buzi) ;(
Butelki, smoczki gotuje (siebie myje) no i skąd te dziadostwo?
Co mam teraz zrobic? Lecieć do lekarza zeby to zobaczyła?
A moze jakies sposoby domowe sa na pozbycie sie tego?
Nosz jasna cholera!!!!!!!! -
A nam apthin niestety nie pomógł
a codziennie przemywalam w ogóle opierdal dostałam w szpitalu ze po co używałam sama tego a mi tak kazała polozna jedynie syrop flumycon pomógł ale na receptę
Lara a może za dużo sterylnosci? Mojej się raz zdarzyły plesniawki ale na początku teraz odpukać dawno nie byloWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:15
-
nick nieaktualny