Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ale pospalam, jak nigdy, od kad jestem w ciazy
Ari nie przemeczaj sie kochana, ja juz poczulam jakie sa tego konsekwencje i teraz bede grzecznachoc jak sie przebudzilam to sobie pomyslalam, ze za chwile pojde na poczte, potem do apteki, do warzywniaka i do piekarni...niestety maz to uslyszal jak mowilam mamie i juz deklaruje, ze on sam pojdzie, a ja mam w domu siedziec i ewentualne po domu pochodzic
Ale moze fakt chcialam za duzo rzeczy naraz zrobic. Pomyslalam, ze kupie ogorki i sobie zaprawieznajac mnie wrocilabym z pelnymi siatami z tego warzywniaka ;p
Manieczku, moze uda sie do wtorku urodzic...a jak ur w poniedzialek, to we wtorek Was juz wypisza, czy przenios na inny oddzial?
Trzymam kciuki by sie rozkrecilo
Wow Pati Ty tez juz niedlugo bedziesz tulic malenka, a potem ja
Chcialabym ur. W sierpniu. Donoszona ciaze mam 15.08 wiec od 16.08 myje okna...to ja uwielbiam je myc- normalnie myje co dwa tyg, a juz miesiac nie byly myte i miesiac musza jeszcze poczekac...
Lara a u Ani pojawila sie plesniawka tak? A moze rumiankiem jej przemyc to miejsce...choc pewnie mamusie Ci podpowiedza
Milego dnia -
nick nieaktualnyLaRa wrote:Cześć..
Kurde jest problem... Właśnie wypatrzyłam na dolnej wardze Ani coś białego, i co? Chyba pleśniawka, bo próbowałam zetrzeć i nic ;( jestem zła na siebie bo nie wystarczajaco zemsto przecierałam jej rączki (ktore nagminnie pcha do buzi) ;(
Butelki, smoczki gotuje (siebie myje) no i skąd te dziadostwo?
Co mam teraz zrobic? Lecieć do lekarza zeby to zobaczyła?
A moze jakies sposoby domowe sa na pozbycie sie tego?
Nosz jasna cholera!!!!!!!! -
Dzwoniłam do położnej, zaleciła Aphtin. Jesli nie przejdzie (a nie dopuszczam do siebie takiej myśli) to do lekarza po receptę.
Wiecie, ze ja nie dożyje jej 18-tki? Ba!! Roczku nawet!
Skoro przez pleśniawke rycze jak wariatka? Pomalować sie nie moge bo mi łzy lecą ze syfiara jestem ;(
Musze sie leczyć!
Aha, je normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:54
-
Dzien dobry
Maniek, nie wiem co napisac.... Przykro mi, ze tak sie stresujesz a maluszek uparciuszek twardo w brzuchu siedzi. Niestety wiem jedno...nie wazne co bedziemy robily, male i tak wyjdzie, dopiero jak bedzie chcialo....
Lara, nie placz. Nie syfiara, tylko jak dziewczyny pisza...masz za czysto. A moze mala ma jakas tendencje ? Bedzie latwo lapala? Ja bylam przesadnie czysta z pierwszym dzieciem. O matusio, co ja wyprawialam. Z drugim odpuscilambo i sil nie bylo. A zaden plesniaeek nie mial
Smoczku, like za cudno nocke. Oby takich wiecej
Moja ksiezna wczoraj zasnela chwile po 24 i na rekachpobudka o 5 najadla sie i orzysnela do 6 mimo to padam.....
Milego dnia
P.S. Nie marudzis na pogode! U nas byly od zimy DWA cieplejsze dnileje, wieje i zimno. Maz jak z H siedzi na dworze, to ma gruby sweter, kurtke zimowa
czapke i koc pod tylkiem hehehe ale on czesto z nia siedzi pod tarasem na dole, gdzie kamienie sa. Wiec jakby ja tak siedziala be ruchu 2-3 godz, to tez bym marzla :p
-
nick nieaktualnyBeszko i żeś sobie kraj z taką pogoda wybrała...ją to bym mogła w Grecji mieszkać , łowić kalmary, zbierać oliwki i fetę wyrabiać hehehe i narzekać jak mi źle...
Domek ogarnięty, torcik dla małża zrobiony, mała standardowo odsypia nockę, a ją padam na pyszczek, do tego coś głową boli....
Aaaa i zapomniałam Wam napisač ufffffff test negatywny:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:37
Blondik, Misi@, justta lubią tę wiadomość
-
Lara jaka syfiara no co Ty, przecież to są normalne rzeczy jest lato upał i małej wszystko sie lepi do rączek, a może ktoś ja akurat trzymał i wzięła łapki do buzi .. Nie martw sie ważne ze szybko zauważyłaś i będziesz już działać
Malenq pierwszy raz gratuluje na tym forum negatywnego testu
Ja tez mogę mieszkać w Grecji albo w Hiszpanii albo gdziekolwiek byleby ciepło było zawszeMalenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Larunia - tak jak dziewczyny mówią- za czysto nie za brudno , dla pocieszenia opowiem Ci historię mojej teściowej. Moja teściowa jest pielęgniarką która pracowała w zawodzie 35 lat, jak się urodził mój mąż - już kilka lat pracowała w zawodzie, i po miesiącu mały G dostał pleśniawek w całej buzi ale tak bardzo dużo- no i tesciówka dostała histerii, zadzwoniła do swojej mamy z płaczem co ona ma robić- co z niej za matka bo pielęgniarka i dziecko ma pleśniawki i histeria na całego.... i dostała ochrzan za panikę
(panika powstała prawdopodobnie jeszcze przez hormony) babcia kazała dziecku powycierać buzie obsikaną pieluchą ( tak jest to sprawdzony babciny sposób) i się uspokoić.... potem jak teściowa rozmawiała z lekarką to lekarka tez potwierdziła, że za bardzo się stara- za czysto ma i na nie wyparzać smoczków ani butelek tylko normalnie je myć (maż był karmiony butelką, krowim mlekiem - już nawet nie pamiętam dlaczego)i się nie przejmować bo to że pielęgniarka nie znaczy że nie może się przydarzyć pleśniawka i wcale nie znaczy to że jest złą matką - wręcz przeciwnie bo w patologicznych domach pleśniawek nie ma
(taki żart)
więc kochana nawet personelowi medycznemu się zdarza więc nie masz się czym przejmować a Ty nie wariatka tylko jeszcze hormony buzują więc popłacz sobie i daj sobie na luz
Misia- właśnie też stwierdziłam ze będę więcej odpoczywać, dziś zaczęłam 8 miesiąc- więc trzeba na siebie uważać żeby spokojnie i bez komplikacji dobrnąć do 9 miesiąca
na obiadek będą ziemniaczki podpiekane z koperkiem i mizeria z kefiremWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 12:02
LaRa, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Heh Malenq gratki testu negatywnego
jejku faktycznie głupio to brzmi... ale rozumiem z z małżonkiem stosunki się poprawiły?
Również dołączam do lubiących grecki klimat! Kocham Krete na maxa ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:59
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq: jaki test? :o a czemu robilas? Bo były już cykle regularne a ten się spóźnia czy jak?
Bo ją ostatnio miałam 26 maja a teraz cisza, ale nie wiem czy to na pewno był okres..
Lara: to ja jestem wyrowna chyba, bo ja bym się czymś takim specjalnie nie przejęła
Maniek: mam nadzieję, że się rozkreci jak najszybciej
Ja nadal walcze o podnoszenie głowy, bo moja wpycha głowę w podłoze i mogłaby się tak udusić.. -
kurna przyszły mi spodnie- nie zamawiajcie z tego linku co wklejałam
http://allegro.pl/alladynki-haremki-spodnie-pumpy-kolory-lato-uni-i5344354287.html
- nie dość że 10 cm krótsze niż w opisie to jeszcze zamiast granatowego przyszły mi sinopopielatezastanawiam się czy im odesłać czy już olać temat i napisać im tylko miłosnego maila , bo przyszły upały a ja nie mam w czym chodzić i akurat by się przydało by już były a zanim zwrot i wyjaśnienie to upały mi przejdą a ja i tak nie będę miała w czym chodzić
fuck... chyba oleję bo nie kosztowały dużo (35zl) ale zła jestem jak nie wiem co...
najgorzej że moja siostra dla której przyszły drugie jest ode mnie wyższa więc u niej to już całkiem będą krótkie.... wrrrrrrrrrrrr..........Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
Malenqu, ja tez bym do Grecji chciala....tutaj to maz mnie porwal
A tak na powaznie, to doceniam teraz spokoj zycia w tym kraju, ale poczatek byl baaaardzo trudny. Ja temperamentem i sercem lepiej bym sie w Grecji czy we Wloszech odnalazla....
Gratki testu
Ja tez ze dwa tyg.temu robilamdostalam okres zaraz po pologu i od tamtej pory cisza. Jedynie male plamienie dwa razy
Zapomnialam jak sie test robi, bo w pierwszej chwili sadzilam ze wynik dodatni. Trzeba bylo zobaczyc moja mine i wiazanke uskhszecArienna, Misi@, Malenq lubią tę wiadomość