Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LARA moze mala ma poprostu tendencje do tego albo miala pecha. Ja tam rece myje malemu jak mi sie przypomni czyli gora 2x dziennie ale czasem sie zdazy dzien bez mycia raczek i to i tak tylko tymi mokrymi chusteczkami myje. Domi ma miedzy paluszkami zawsze jakies koltuny a do tego brudne paznokcie. opieka to by mi chyba dziecko zabrala
. Ale co ja te koltuny wyciagne to zaraz sie nowe tam robia (slini lapy i zbiera kurz zewszad).
Kurcze DOmi znowu sie po 40minutach drzemki tylko wybudzil. Wpakowalam go w woombiaka chociaz mi go szkoda bo tak goraco ale spi jak kamien eraz wiec chyba zle mu nie jest, ale mam troche wyrzuty sumienia.
-
Oh ja tez kocham Grecje. Ale o Norwegii tez duzo dobrego slyszalam. Ponoc przyrpda jest genialna. Mam kolezanke (niekmka) ktora mieszkala tak 6 lat i bardzo bardzo teski za tym krajem. Tak bardzo ze wahala sie czy nie zostawic faceta tutaj i nie wrocic do Norwegii.
Kiedys sie wybierzemy napewno, jakims kamperem -
nick nieaktualnyMalenqa i beszko dobrze, ze wszystko sie wyjasnilo.
Ari obiad dzis masz akurat na dzisiejsza pogde, ja jutro zamierzam zjesc mizerie, bo maz kupil ogorasy do kiszenia, ktorych nie da sie wpakowac do sloika, wiec na obiad beda w sam raz
Dzis serwujemy rybe po grecku, ja zrobilam warzywka, a maz ma usmazyc rybki i zapiec w tym sosiku, kt. Przygotowalam...tylko sie zastanawiamy z czym zjesc z ziemniakami, ryzem, makaronem czy tradycyjnie z pieczywem ;p
Ja tam sam sosik zjem, bo ryb nie lubie a te uduszone warzywa sa takie pyszne, ze ciagle juz je podjadam ;p
Ja bylam raz w Norwegi u znajomych i bylo na prawde pieknie, choc pochmurno
Znajomi mieszkaja juz tam chyba z 8 lat albo duzej i nie zamierzaja sie wyprowadzac
Ja nie lubie upalow, wiec chyba nie dalabym rady w Grecji, ale w sumie zimna chyba jeszcze bardziej nie znosze -
Psotka, moi chlopcy wczoraj wrocili z 2 dniowej wycieczki kamperem z dziadkami
Jak bedziecie w NO to koniecznie dajcie znac. Jesli bedziecie jechali trasa Stavanger Bergen to na pewno przez nasza wyspe. Musimy sie spotkac, a i miejsca jakies mozemy polecic -
Pewnie BESZKO
. Ale to bedzie w blizej nieokreslonej przyszlosci
.
Jeszcze kolezanka mowila ze tam ludzie mimo gorszej pogody o wiele wiecej czasu spedzaja aktywnie na dworze. Oni si enei boja deszczu, wiatru, sniegu. Zakladaja kurtke i ida. A u nas jak dzien ma byc deszczowy to sie z domu nie wychodzi -
Też bym na wczasy pojechała
ale w tym roku nie damy rady...mąż w delegacji urlop może na zimę dostanie no i ważniejsze wydatki.
kotka ja też tak mam ze jak zimno i pada zaszywam się pod kocem przy kominkujestem całkowicie cieplolubna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:01
-
Jeny Beszko Malenq nie straszcie, wierze w szczęście, wiec jeszcze nie będę robić.. Zresztą przed ciążą miałam @ co 30-40 dni
Ari: nie wiem czemu, ale czułam, że z gaciami może wyjść coś nie tak
Z kolei do mnie dziś przyszła bizuteria z iloko, niechcący jeden naszyjnik kupilam 3 sztuki, to się nazywa mieć za grube paluchy i kliknąć za dużo..
Ja też jestem letniolubna ale mój chce mnie kiedyś do Norwegii zabrać, mówi, że tam mógłby mieszkać.. -
zgredka wrote:
Ari: nie wiem czemu, ale czułam, że z gaciami może wyjść coś nie tak
Z kolei do mnie dziś przyszła bizuteria z iloko, niechcący jeden naszyjnik kupilam 3 sztuki, to się nazywa mieć za grube paluchy i kliknąć za dużo..
ale jakość nie warta ceny wcale wiec cóż...
co do naszyjnika - to hm.... będziesz miała na prezenty pod choinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:33
-
Pstoka, my nie zamierzamy sie ruszac z wyspy przez kolejne lata
To prawda. Tutaj w kazda pogode wychodzi sie na dwor na spacer. To samo dzieci w predszkolu. Po sniadaniu ida na dwor bez wzgl.na pogode. Ja to lubieteraz
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ja sie zastanawiam czy nie poslac malucha do "lesnego przedszkola". Sa u mnie w miescie takei dwa. Znajduja sie w jakims lasku i dzieci wiekszosc dnia siedza na dworze. Albo Waldorfskie przedszkole.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:18
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny