Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
my dzis do ciotki pojechali ponad 300 km, raz sie zgubilismy zjezdzajax z a4 i mama przez 3 kolejne godziny biadolila jak to zla trase wybralismy, myslalam ze ja zabije, moj tylko sie smial, ale inny by ja chyba zabil -
Bry, ja nadal w dwupaku
skurcze są ale wciąż nieregularne z tym ze mocniejsze. Także dalej czekam, może w tym upale zechce wyjsć. We wro ma być 36 stopni .. Dobrze ze maz mi wiatrak do szpitala przywiózł
Miłego dnia dziewczynki i dzieci.LaRa, Blondik, marissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hej,
My dzis świętujemy urodziny malzamaluszek przywitał tatę rano i wręczył prezent z ..... paragonem
Hihi
U nas noc fajna, natomiast zasypianie trwało długo i meczaco
Miłego dnia
Edit: 8 rano, 25 st C i idzie burzaoch jak ja tego nie cierpię
tzn burz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 08:07
Misi@, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Zgredzia milej trasy życzę
Maniek kciuki cały czas zaciśnięte
Freja teraz Ty pokaż maluszka
U nas nocka tez spokojna bez pobudki
Ja wreszcie okres dostałam z tygodniowym poślizgiem dobrze tylko szkoda że w weekend jak stary przyjechał
Lara 100lat dla malza.
I miłego spokojnego dnia -
Witamy sie i my
Maniek, my z Hanka caly czas kciuki zaciskamy za Was
U nas pobudka dzis o 4! No 5 to ja rozumiem, ale 4????? Do 4.30 udawalam ze spie,male potem musialam juz wstac. O 5.30 maz ja przejal, ale tylko na 30 min.
Brzuszek ja meczyl. Mysle, ze gdyby nie to to dluzej by pospala....
Wczoraj milismy w miare dobry dzien, tzn.dalej spac nie chciala. Trzeba wozic lub lulac na rekach, ale nie plakala przed zasnieciem, duzo sie usmiechala i spokojna byla. Wieczorem juz o 20 zasnlea u meza na rekach, ale do 23 uzywala mnie jak smoczek. Wczoraj musialam jej brutalnie piers z buzi wyjac i przekazac mezowi, gdzies kolo 21, bo Leo mial jakis koszmar i tylko mama mogla go przytulic.
Nie wiem dziewczyny, co mam z nia zrobic. Gdyby byla tylko ona, to bym sie z nia kladla spac o teh 20 (mam meza w domu najczesciej, wiec on musialby ogarnac chate), ale sa chlopcy i mnie tez potrzebuja. Do tego znajomi wpadaja do nas w sierpniu, a ja ani pogadac wieczorem ani nic, bo uziemiona jestem. Smoczek jest bleee nadal
PSOTKA Ten smoczek z aventu, kotrry zamaiwlas, jest miekki? My mamy jeden z nuka. Bardzo mieciutki w porownaniu do calej reszty, ale plastik chyba mala wkurza. Zawsze, anwet po 1 min.ssania, ma strasznie odcisniety wokol ust -
Właśnie m sie przypomniało, ze dokładnie rok temu zaczęłam "szczęśliwy" cykl
A teraz małe szczęście spi przy piersi
Wiecie.... Zawsze wydawało mi sie, ze bardziej kochać nie mozna (np mamę, malza itp) a jednak mozna, i nadal nie potrafię tej miłości opisaćBlondik, Misi@, marissith, Arienna lubią tę wiadomość
-
Pstoka, tak o koncowke.
Mamy woombie i jnne otulacze. Hanka niecierpi. Jest jeszcze gorzej
Mnie najbardziej chodzi o zaspokojenie jej potrzeby ssania w trakcie zasypiania. No nie dam rady z nia tyle lezec wieczorami. Oraz o placz w samochodzie.
Zaraz ja karmie i jade do apteki po jeszcze jeden smoczek. Tego aventu w PL zamowie. Jak to niempomoze, to sie poddaje
A wlasnie PSOTKA jeszcze jedno pyt. Te smoczki aventowe sa w rozm. 0-3 i 3+ wy pewnie macie ten pierwszypowiedz ki...sporawy jest? Jaka jest ta koncowka tak +/-? Chciala, ten wiekszy kupic, ale boje siemze bedzie za duzy i mloda jeszcze bardziej bedzie sie dlawic
-
U mnie burza raniutko byla.
A.mi sie snilo, ze sie opiekowalam dzieckiem Beszki i walnela mala kupe i podnioslam ja a tam z pieluchy kapalo mi na nogi i wlozylam ja do wanny na brzuchu i cala twarzyczke miala mokra. Makabra..
A dzis z mama i ciotka polecialysmy po firany, po drodzr do tesco a tam 6x pieluszek cleanic za 12,50 zl..
A mala zostala z tata i spala
teraz karmienie i uciekamy z tata nad wode a im ja zostawimy -
nick nieaktualnyHej
Manieczku trzymam kciuki..dziś taki upał, a podobno to sprzyja skurczom i narodziną, mam nadzieję, że w końcu maleństwo się namyśli
Kotka a może za pół roku wróci wszystko do normy, z tego co pamiętam chodzisz na jogę, to może wrocą nawet szybciej, ale nie znam się na tym niestety ;/
Ari u mnie podobnie...już nie daje rady. I dotego głowa mi peka, bo ciśnienie mi podskoczyło. Czekam na deszcz -
Kotka ja nie czuję mięśni na brzuchu jak napinam, ale tam są, bo jak dotknę to są
to co ci się porobiło z tymi mięśniami, masakra
U nas ciąg dalszy upałów rozpływamy się, zdjęcia na ochłodę
No i specjalne zdjęcie dla Diego Nenusiowej
Miłego łikendu laseczkiLaRa, Misi@, Nieukowa, marissith, Malenq, Pati Belgia, Blondik, beszka, Nenaaa, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Justta ale fajny mały Banderas wam rośnie
Nasz Prutek sjestuje się z gołym tyłkiem na tarasie. Cycki mnie już bolą, bo w tych upałach nawet nago leżąc strasznie się poci i co pół godziny popija sobie z obu cyców tylko pierwsze mleko po 3-4 minuty...
Ale za to jest rozkosznie leniwy i zadowolonyPoza żądaniem cyca nie ma żadnych fochów, leży, pierdzi, siura i śpi
Aż mam czas zacząć pisać pracę zaliczeniową
Maniek dajesz
Kotka, a to rozejście mięśni prostych jakoś widać, czy musisz wymacać? Bo ja sama jestem ciekawa czy u mnie ok, bo chcę zacząć ćwiczyć brzuch...marissith, justta lubią tę wiadomość
-
Justa ale śliczny ten wasz syn
Spotka ja czytałam kiedyś ze odbudowa mięśni brzucha po cesarce trwa długo zwłaszcza jak sie rozeszły i Tobie chyba sie to stało. Niefajne ale można z tym powalczyć także jest nadzieja ze będzie lepiej.
No a u mnie niestety bez zmian buuu . Nawet pani z izby przyjęć która mnie przyzwala dziś zaskoczona mówi no nie jeszcze pani nie urodziła ? ... Jak widać moje dziecko chciało tylko żebym sobie polezala w szpitalu ... Bo jakoś już tracę nadzieje ze to sie rozwinie.Blondik, justta lubią tę wiadomość
Maniek