Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, ja tez sie boje, a od roku to juz tak na maxa, gdy będąc sama na ogródku, pioruny strzelały mi nad głowa ;(
Od tamtej pory boje sie straszne i tez bym sie najchętniej zabunkrowala
Dzis malza opieprzyłamm że sie ze mnie śmiał jak sie błyskało i grzmialo a ja schowałbym sie byle daleko od burzy -
Dzięki dziewczynki za wsparcie, pogadałam z mężem przez tel poryczalam chwile i stwierdziłam ze widocznie tak ma być i nie mam na to wpływu. Czekam aż ta noc minie i będę w domu gdzie sie odpręże i uspokoję ... A urodzę w innym szpitalu, co zrobić muszę sie dostosować i tyle .
U nas tez właśnie zaczyna sie burza, tez nie lubię, nie boje sie aż tak ale jednak nie jest to fajne ... W domu czyje sie bezpieczniej.
Freja no właśnie jak psinka ?Maniek
-
Spać nie mogę
po mega burzy fajne powietrze a we mnie tyle emocji ze cieżko mi sie ogarnąć. Naprawdę nienadaje sie do szpitala, działa ma mnie strasznie, teraz do chwili gdy nie będę w 100% pewna ze sie zaczyna to siedzę w domu. Pół nocy słyszę płacz maluszków albo krzyki kobiet rodzących ...
Bardzo chciałam rodzic SN ale teraz to mi juz wszystko jedno byle to dziecko ze mnie wyjęli juz.
Lara jezu straszna wiadomość .Maniek
-
Dzien dobry.
Maly ruch tu dzisiaj.
A moj maluch jakas dziwna godzine na robienie kupy sobie wymyslil. Od paru dni budzi sie kolo 4:30 i cisnie. Dzisiaj tak sie tym umeczyl ze jak go przewijalam to juz spal, nawet oczu nie otwieral a w lozku tez nawet bez cycusia odjechal. -
hej misie
zaliczyłam dziś badania na WR i CRP mam nadzieję że nie wyjdzie mi siniak, u nas wreszcie pogoda znośna, temp 25 stopni aż jest czym oddychać
Maniuś - dasz radę - trzymam kciuki za cierpliwość
a ja może i jestem nienormalna ale burze lubiędodają mi energii i lepiej śpię
dziękuję za rady odnoście KP zacznę to wszystko zapisywać -
Dzien dobry
Witamy z deszczowej i zimnej Norwegii (12 stopni u nad i leje)
Psotka, najwazniejsze, ze po kupie odlecial
Moja panna dalej budzi sie miedzy 4-5 dzis. Nie placze jak sie obudzi, tylko gada do siebie. Dzisiaj jej nie uslyszalam i jak sie obudzilam to maly ssak przypelz do mnie i lezal w poprzek lozkaalez radocha byla, jak matka sie obudzila i cyca podala
Wczoraj brzucho ja meczyl wieczorem, oj meczyl. Dawno juz tak nie plakala. Na koniec zrobila kupe i lepiej po niej byloszkoda mi groszka
Mnie nadal uzywa jak smoczek. Kiedys zjadla chwilke pocyckala i moglam sie ulotnic (kiedys to jakos w maju bylo), teraz dluuuuzo cycka jak smoczka, kotrego kilka razy probowalam jej podac i standardowo dopiero kolo 23 go przyjela i tylko na kilka min. Po czym spala juz twardo...
Nic to...dalej probujemy ze smoczkiem. Moze sie. Wkoncu przekona...
Ja lubie burze, ale nie w domu moich rodzicow (nie wiem czemu)....
Jutro chlopaki ida z dziadkami do kina...w srode pakowanko a we czwartek fruuuuuuu !!!!!!! -
nick nieaktualnyDzień bry...
Odzyskałam. Prąd huraaaą burza była jeszcze większą niż w sobotę, teraz strasznie wieje...
Moja mała zawsze budzi się przed 5tą.....
Lara ależ tragedia:-( nawet nie chce myśleć jak się on czuje...
Maniek ją też zazdroszczę Larze jak widzę ją w tym ogromnym basenie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 09:40
-
Moja wczoraj nie byla kapana, w
wiec spala gorzej niz zwykle, czesto sie budzila i trza bylo dawac cycka, ale bez placzu tylko lekkie jeki..
Wlasnie czytam o tym Chajzerze
My w samochodzie w drodze do Krakowa, mala zasnelaale calej drogi (4h) na pewno nie przespi..
-
Hej
Dziewczyny, nie ma co zazdrościć tylko przyjechać i sie pomoczyc, skoro na wakacje nigdzie nie jedziemy musi nam wystarczyć Rodos.
Moja Ania od rana marudna, nic nie działa tylko rączki w parze z odkurzaczem.
Dopiero teraz usnela, ale przytulona do (.) wiec wydostać sie z sideł nie moge a głodna jestem strasznie (trzyma mnie raczka za pierś)
U mnie tez wietrznie. Suonko swieci.
Malenq, dach masz cały?
Zgredzia, szerokiej drogi!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 10:59
-
Dzień doberek
U mnie trochę chłodniej ale faktycznie armagedon był. ..u nas wszystko ok prąd o 22 włączyli wiec spoko.
Mała jak zwykle w weekend całe nocki przesypiala do 6:30 zobaczymy co będzie w tyg.
A już jest tak w tego ojca swojego zapatrzona ♡
Zgredzia bezpiecznej podróży.
Beszko ehhhh nie mam już słów♡
Manius życzę relaksu i tulam.
Buziaki i miłego dnia.
A wczoraj babcia wzięła mala na ręce a ta w rykno bo ja źle nosiła to ma
LaRa lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Weź Kosie i dawaj do mnie!
Włączyłam tvn24 i gdy pokazali Białystok to sie przeraziłam ;(
Freja, jak psinka?
Hej!
Wpadłam na chwilkę, młoda pojechała na obóz dziś rano, a my pierwszy raz w chuście poszliśmy ją odprowadzić - małemu spasiło spał jak suseł
teraz po 2 h walki z rejstracjami w przychodniach mam dość i leziemy z wózkiem na zakupy
potem po młodego - ale chyba też z chustą bo w przedszkolu schody ;/
Pies? Ok w sumie nie zwraca uwagi na malego - ale w tym stadzie już tyle osobników że można stracić rachubę i kto by się przejmował jednym więcej...czuje sie chyba dobrze, burza waidomo lekki stres moze w przyszłym tyg sie ogarniemy i pojedziemy z nią na kontrolne badanie krwi
ja dzis sama z małym zostałam ale jest ok
Maniek trzymaj się kobitowiem że jest ciężko w szpitalu wytrzymać
nie wiem kiedy Was nadrobię
jak Cati ? dała znać? -
Tak tak Cati się rozpakwala 15.07 i ma 4 kg Kubusia tzn teraz pewnie ma więcej
Freja chyba trzeci raz gratuluję i fotki dawaj
Ja się bardzo bałam o relacje pies-mala. Mój to prawdziwy demon wiecie ratlerek małe i wredne początki byly trudne ale teraz to największy bodyguard Zosi i wielbi jej stopki tzn lize póki ona jeszcze sobie ich nie lizeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:26
Freja, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Polubiłam za "wielbienie stópek"
to super z Cati - w zasadzie dzień różnicy tylkociekawe bo termin miałyśmy ten sam i spóxnienie widzę też to samo prawie
zmykamy na spacerek -
nick nieaktualny
-
1300 l
malutki
Jak zmieściła sie orka to i wieloryb sie zmieściweźmiemy płoteczke Yas i pewnie kilka dziewczyn tez by sie zmieściło
Malenq, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara a morświn z upartym dzieckiem w brzuchu ?
Lekarz mnie dziś zbadał - bez zmian, rozwarcie 1,5 cm pffff ....powiedział ze do jutra zostaje i mam sie zmobilizować i poruszać ( no przecież odkąd tu jestem to nie robię nic innego) .. Wczesalam sie na gimnastykę .... Może to cis da:/
Beczka ile tam masz stopni w najcieplejszych chwilach ?Maniek