Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oj Maniek rozbudziłaś moją fantazję - to w szpitalu nie ma kibelka??
a jak się nie zamyka to jeszcze lepiej, będzie adrenalina
a moja mala tak się dziś ułożyła że normalnie w żadnej pozycji nie jest mi dobrze, masakra jakaś, ciśnie mnie w żebra, bok i pęcherz nie wiem jak ona to robiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 14:14
-
U mnie odkurzacz pół dnia juz chodzi, wyjsć z do u próbuje od 2 h i dooopa, nic tylko rączki
Nie wiem czy to jakiś skok czy co innego, ale dzis nie wyrabiam, a na dodatek brak mnie rwie i z noszeniem jest kiepsko. -
Ari tu są takie toalety ze ledwo sama sie mieszczę a co dopiero jeszcze maz. Ostatnio sie zastanawiałam jak są otyłe kobiety w ciąży to nie ma szans w takim kibelku sie zmieścić j jeszcze nachylić .
Lara współczuje może Ania ma dziś zły dzień a jutro będzie lepiej.Maniek
-
My już w krk, na szczęście nie było korka na bramkach na a4
Mała też całkiem nieźle zniosła podróż choć na autostradzie trza było ją wyjąć z fotelika, bo się darla niemozebnie
Aha: dziewczyny karmiace butla, mozecie polecic jakas z miekkim smoczkiem, bo moja, jak juz pisalam, odrzucila butle, chwyta i jak sie zorientuje ze to butla to odpluwa, mysle, ze moze miekki smok przyjmie, mam avent lovi i dr brown
w tym tyg uczymy sie znowu butli, bedzie goraco...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:47
-
nick nieaktualny
-
Hej mam skurcze
oby sie utrzymały plisssss za jakaś godz może półtorej będę mieć badanie i zobaczymy czy warto sie juz powoli cieszyć ze sie zaczyna czy znowu natura mi płata figla.
Pati gratuluje i oby było po Twojej myślimarissith, beszka, Misi@, Malenq, LaRa, zgredka, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek, tezymam kciuki za skurcze. Oby nie udtaly, oby sie wyregulowaly i nasilily i nich sie akcja rozpocznie a mlode urodzi
Pati, skoro chcesz juz rodzic, to rowniez trzymam kciuki za akcje u was.
A u nas znowwieczor pt.bol brzucha i zmeczenie
Chloocy u dziadkow na noc. Jutro ida do kina po lunchu a potem obiad u tesciow - ognisko i kirlbachy a my jeszcze pizze robimy. ( siostra meza wyjechala = czas dla moich dzieci
> wiec jest kino i kokoszenie z dziadkami)
Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas fochów ciąg dalszy...
Spacer żakonczyl sie niesieniem małej na rękach
Wykapalam dziecię i juz z nadzieja, ze bedzie Cycus i spanko, okazało sie że Anna ma inne plany - oglądanie tv.
Moja pierś odrzuca, płacze i sie pręży. Gdy sie odsuwam jest ok. Tylko ssie dłoń.
O co kaman?
Zgredka, my używamy butelki Avent Natural. I teraz smoczek dokupiłam z Aventu, ale na razie jeszcze nie został użyty.