Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz masz zielone światło, wiec luzzzzzz
U nas to chyba skok, cholercia, wcześniej sie tak nie objawiało.
Musiałam mleko sciągnąć, malz nakarmił butelka, usnela, chciał odbić i..... Pieciozlotowki.
Zamiast spać to sie śmieje i odpycha nożkami.
A mi sie oczy kleją ;(Pati Belgia, Malenq lubią tę wiadomość
-
A moja zasnęła, a ja chciałam ja kąpać, bo wczoraj też jakoś wcześniej padła i nie była kąpana, więc dzisiaj jest mus
zamówilam te butle Nuk i dodatkowo lateksowy smoczek, mam nadzieję, że da radę, ale pewnie z jeden dzień będzie głodzenia..
Ciesz się więc Lara, że Twoja w takich chwilach przynajmniej z butli jedzie....
Maniek: oj zaciskam kciuki, że hej, niech się rozkręca w czas, skoro został jeden dzień
-
nick nieaktualny
-
Maniek kciuki zaciśnięte!
Pati, za ciebie te u nóg bo mi rąk nie starczyło
A ja się (odpukać) wyspałam elegancko dzisiaj! Wczoraj za mocno małego nakarmiłam po południu, spał długo i potem w nocy chciał się bawić więc miałąm zarwaną nockę. Ale potem Kaczorek był pogodny jak nigdy, prawie bez wzdęć, za to potem radocha bo z gołą dupą na tarasie leżał a to uwielbiaZdążyłam zrobić pranie, pizzę na obiad, napisać pół pracy zaliczeniowej, upiec chleb i jeszcze z małm na zakupy skoczyłam.
Mąż wrócił, zjedliśmy i nas ścięło. Położyliśmy się na kanapie we troje i wszyscy, razem z Radkiem zaliczyliśmy 3-godzinną drzemkęNo i się wyspałam więc jestem teraz zwarta i gotowa przed (oby spokojną) nocką
Wspieram LaRa, oby małej jak najszybciej przeszło...
Gangsterki, któraś pływa z dzieciaczkiem w basenie? Moja kumpela mnie namawia na to żeby zacząć jak najwcześniej chodzić z Radkiem na pływalnię...
Jakieś specjalne majtasy trzeba dla dziecka kupić? Ile czasu można z takim maluchem pluskać się w wodzie? i CZy jest szansa że będzie z takiej przygody zadowolony?PsotkaKotka, Blondik, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Nieukowa, pisałam ostatnio, że mam plan zacząć od września chodzic z mała na basen. Ale jeszcze sie nie wdrażałam w temat. Majtki mozna kupić np w rossmanie.
Ania padła przy moim szumieniu szzzzzzzzz i głaskaniu po główce. Mam nadzieje, ze jutro juz wróci do normalności.
Opróżniam cyce i ide spać.
Dobrej nocy
Aaaa i Niekowa! Gratuluje takiego poukładanego dzieciaczkaoby tak dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 22:38
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
NIEUKOWA - sa specjalne pieluszki, poszukaj moze w ROsmannie? Maluszek musi miec ciepla woda wiec zywkly basen odpada raczej-w rodziku albo podczas lekcji specjalnych dla maluchow. Ja tez chce sie zapisac. TO msi byc super frajda
.
Nasz maly plywak przestaje sie juz w pudle miescic powoli, trzeba bedzie jakas wieksza wanienke kupic.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry śpiochy!
Miłego dnia!
No i suwaczek pięknie przypomniał, ze dzis Ania ma 3 msce :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 06:25
Malenq, Pati Belgia, zgredka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej z rana
Nieukowa ja z Marcelem zaczelam chodzic na basen jak mial 3 miesiace. Uwielbial to. Kupowalam pampersy do plywania I sie relaxowalismy
Lara sto lat dla Anusi
Maniek jak u Ciebie?
U mnie spokoj I cisza....
Milego dnia kochane
Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Chyba dzisiaj wybierzemy sie do parku.
Nie wiem o co chpodzi ale mojemu cos sie przestawilo i zamiast kupy robic w dzien to robi w nocy i nad ranem...Znowu dzisiaj walczyl o 4tej ale udalo mu sie tylko pare kleksow wycisnac.
Eh nasz wyjazd coraz bardziej stoi pod znakiem zapytania. Po pierwzse maly zaczyna sie bardzo denerwowac w siedzonku samochodowym a po drugie te zamachy w Turcji mnie troche przerazaja
-
Kurcze, moje dziecko woli butelkę od (.) ;(
Po serii ćwiczeń przekręcania sie z plecków na brzuszek i odwrotnie zaczęła marudzić, wiec przystawiam do (.) a tu znow prężenie i odwracanie głowy (powtórka z wczoraj)
Przy butli, 3 minuty i właśnie spi mi na ręce.
Rozwydrzylam dziecko! Woli butle od matki -
Lara: zazdroszcze Ci tej butli ..
Kotka: 4godzinna podróż z małą wygląda u nas tak: jak dobrze pójdzie, pierwszą godzina śpi, druga trzeba wyjąć z fotelika podkarmic, potem trzymać gadac w tym czasie ręce pękają, na ostatnią godzinę może zasnie, ale to też przy farcie -
ZGREDKA- ja nei wyjmuje dziecka z fotelika podczas jazdy. Moze sie drzec godzine ale go nie wyjme.
U nas bylo calkiem ok. Jak jechalam do rodzicow pare razy to sie nawet udalo ze spal cala droge (2,5h). Nad morze tez dal rade (4,5h) i z przerwa na mleczko dojechalismy. Ale cos mu sie troche odwidzialo i jest bardzo niezadowolony w foteliku ostatnio. No i my chcemy jechac bardzo daleko i musielibysmy przez 2 tygodnie jechac codziennie wiec nie wiem czy maly da rade.